כל שלוש שעות התעורר בלילה מה

כל שלוש שעות התעורר בלילה מה

קרה פתאום? הקטן בן 4 חודשים. בשבוע האחרון, הוא החליט לקום פתאום בלילות לפני זה הוא היה הולך לישון ב- 19:00 וקם ב- (4:00 או 5:00 עכשיו זה היה 02:00 וב- 05:00 וב-08:00 מה ניהיה? וזה לא מוצץ, זה לא עוזר......הוא רעב ממש, בולע ב- 20 דקות בקבוק. איך הוא חוזר להרגל הישן, שלא היה רעב בלילה..... ברור שיקבל אוכל, אבל חשבתי שדילגתי על הקושי הזה ואוכל לישון קצת יותר בלילה. תודה מכירות את הנושא?

שלי עד היום 1.9 קם לארוחת לילה

לא מצליחה לגמול אותו. אז מה אני אגיד לך היה לך ארבע חודשים של חופש.

אפרת12

New member
אין חסינות

אצל הרבה ילדים זה פתאום משתנה. למה ומדוע
אילו ידעו לדבר אולי היו מסבירים. אם צרת רבים מנחמת - אז יש לך (אמרה אפרת שקמה הלילה אין ספור פעמים - חצי מהן כי יש לה קרציה בן שלוש שצורח "דור התעורררררררר
אמא אבל דור התעורררררררר
" לפעמים מתוך שינה ולפעמים כי דור נאנח ורק לעתים רחוקות כי דור באמת בוכה)

שום דבר לא קבוע

בגיל 4 חודשים עדי היתה שמה ראש על המיטה, שתי אצבעות בפה ונרדמת. נעם היה נרדם ביניקה. אח"כ עדי התחילה להתהפך וסרבה להרדם לבד במיטה אז עברנו להרדמה על הציצי. נעם בכלל מסרב לישון בימים אלה בשום צורה שהיא. בהתחלה הם היו קמים להנקה כל שעתיים, לאט לאט נפתחו המרווחים וכבר היו לילות שלמים של שינה ברצף. לאחרונה עדי התחילה להתעורר פעמיים-שלוש ונעם, כאמור, לא ישן. כל חצי שעה בכי. אז מה שהכי בטוח בגידול ילדים זה שאין שום דבר קבוע. אם הילד שלך ישן לילה שלם כדאי שתלכי לישון מהר כי את לא יכולה לדעת מה יקרה מחר....

אולי מרפי שמע אותך...

כל פעם שאני אומרת שרותם ישנה טוב בלילה (זה אומר שעתיים וחצי רצופות..), בלילה שלמחרת אני "זוכה" לפגישה ארוכה ומשובחת.

ר ע נ נ ה

New member
גם אצלנו בגיל 4 חודשים

פתאום הרגליי השינה הישתנו לרעה. אחריי שישנה לילה שלם במשך חודשיים, פתאום התחילה להתעורר 3-4 פעמים בלילה, לפעמים רעב לפעמים סתם צריכה שירדימו אותה בחזרה. לא יודעת למה ומדוע זה קורה עכשיו רק מחכה שזה יעבור לה... כולם אומרים לי שהרגליי השינה של תינוקות כל הזמן משתנים אז אני בכוננות ספיגה לכל מצב.

תודה בנות

אולי זה קפיצת גדילה ואולי לא. השלמתי שזה הילד שלי ."והדשא של השכן תמיד יהיה יותר יפה" ואם הילד שלי צריך אוכל באמצע הלילה הוא יקבל.

למעלה