אחותי כזכור לכן מאתמול כבר בשבוע 38...(אוטוטוווווווווו) . אתמול היא הייתה בבדיקת US והזאטוט ישב כמו שצריך עם הראש למטה מוכן ומזומן לצאת לאויר העולם. היום בבדיקה אצל רופא התברר שהוא התהפך לו ונמצא (נכון לשלב זה ) בתנוחה רוחבית !!! מישהי יודעת מה עושים ? האם זה מחייב ניתוח קיסרי ? הרופא הציע לאחותי לבצע הפיכה (תהליך לא מכאיב...כהגדרתו) אך היא סירבה בנימוס. מה לעשות ? עצות וחוויות יתקבלו בברכה. לילה טוב לכולןןןןןןןןןןן
היפוך חיצוני הוא לא מסוכן- תלוי מי עושה אותו.... אבל תראו מה יהיה בעוד כמה ימים את יכולה לחפש למעלה במנוע חיפוש כי כבר היה דיון על זה טוטני התענינה וענו לה שיש כמה דרכים ואפילו ברפואה הסינית... שווה להתעניין בהצלחה דודלה´...
הי רונה, לגבי היפוך אין לי נסיון שווה לבדוק. לגבי תנוחה רוחבית, בקורס הכנה ללידה אמרו לנו שמחייב ניתוח קיסרי כיון שהתינוק לא במצג ראש או עכוז. בכל מקרה מי יודע אולי הזאטוט עוד ישנה תנוחה. מקווה שכן. בכל מקרה שיהיה בהצלחה. ביי
לגבי היפוך חיצוני אני בחרתי שלא לעשות כי אני מאמינה שכח מיותר פה. צריך איכשהו לגרום לו להתהפך לבד ולא בכח. אפילו שיש כאלה שעשו את זה וזה הלך להם. יש בזה גם סיכון מסוים לעובר ולפעמים באמצע מחליטים על ניתוח בגלל מצוקה. אז אני בכיוון אחר. עכשיו אני באמצע טיפול של מוקסה שזאת שיטה סינית של חימום נקודה מסויימת באצבע הקטנה של הרגל. זה באמת גורם לו לזוז בהיסטריה אבל אני עדיין לא יודעת אם הוא יתהפך
בכל אופן אם הוא לא מתהפך סימן שהוא לא צריך או לא יכול. אם למשל חבל הטבור לא מאפשר לו או שיש מיעוט מי שפיר. בקיצור אני סומכת עליו. והעצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך זה לא להתבעס מזה ולא להתאכזב אם חייבים ללכת לניתוח! העיקר שיהיה בריא!!