כל עוד היהודים תומכים בנבחרים העלובים שלהם,הם שותפים לפשע

איציק5111

Well-known member
צריך פה שינוי אמיתי לשום פוליטיקאי יהודי לא מגיע תמיכה לאכזריות שלו...אל תיתנו יד לרמיסת מישהו אחר...

כל היהודים שיושבים היום בכנסת הם זבל אנושי.

האזרחים היהודים צריכים לעשות פה הפיכה ולגרש אותם.

עושים לכם הצגות של ימין ושמאל ואין ימין ושמאל הכל הצגה...הם רק משרתי אוליגרכים ובוגדים באזרחים שבחרו אותם.

ויש לכם דוגמא... תראו את עבאס מנסור ותראו איך נבחר ציבור דואג לאזרחים שבחרו בו.

הוא לא דואג שאוליגרך יבנה עוד מגדל שירויח עוד מילייארדים.

הוא דואג לאנשים פשוטים שיהיה להם חשמל.

ושלא תטעו אח"כ הפוליטיקאים והפקידים שלהם הולכים לעבוד אצל האוליגרכים

evglev1

Well-known member
מנהל
צריך פה שינוי אמיתי לשום פוליטיקאי יהודי לא מגיע תמיכה לאכזריות שלו...אל תיתנו יד לרמיסת מישהו אחר...

עושים לכם הצגות של ימין ושמאל ואין ימין ושמאל הכל הצגה...הם רק משרתי אוליגרכים ובוגדים באזרחים שבחרו אותם.

ומה עם הפוליטיקאים ההיהודים החרדים?

marabo

Well-known member

אומר לך היכן מתחילה הבעיה.
הבעיה היא בסוציאליזם החזירי שיש כאן.
ואני אסביר:
הגישה הסוציאליסטית טוענת שהמדינה היא האבא והאמא שלנו, היא אומרה לדאוג לנו מהלידה ועד המוות, לדאוג לבריאותנו, למזון שאנו אוכלים לטלפון בו אנו מדברים לאינטרנט בו אנו גולשים, לכל פסיק בחיינו.
את המצב הזה מנצלים האוליגרכים ובעלי ההון, הם מפעילים לוביסטים שיושבים על הפוליטקאים שמייצרים עבורם עוד ועוד חוקים ותקנות ורגולציות שישמרו את מעמדם ויעשירו עוד את קופתם. כל חוק ורגולציה יעטף במעטפת של דאגה לבריאות הציבור, בטחון הציבור, או כל בולשיט דומה אחר.
רואים את זה יפה במיסים של ליברמן, צריך כסף לעבאס אז מעלים מיסים על המתוקים ומספרים לנו שזה מתוך דאגה עמוקה לבריאותנו.

אז מה הפתרון? קפיטליזם ועד הסוף, המדינה יוצאת מהמשחק לגמרי, היא לא מנהלת כלום חוץ מצבא ומשטרה ועניינים לאומיים.
בכל היתר יש לאזרחים חופש מוחלט עם אחריות אישית.

כל פתרון אחר ומהפכות לא יועילו כל עוד השיטה הסוציאליסטית החזירית תימשך.

איציק5111

Well-known member
אומר לך היכן מתחילה הבעיה.
הבעיה היא בסוציאליזם החזירי שיש כאן.
ואני אסביר:
הגישה הסוציאליסטית טוענת שהמדינה היא האבא והאמא שלנו, היא אומרה לדאוג לנו מהלידה ועד המוות, לדאוג לבריאותנו, למזון שאנו אוכלים לטלפון בו אנו מדברים לאינטרנט בו אנו גולשים, לכל פסיק בחיינו.
את המצב הזה מנצלים האוליגרכים ובעלי ההון, הם מפעילים לוביסטים שיושבים על הפוליטקאים שמייצרים עבורם עוד ועוד חוקים ותקנות ורגולציות שישמרו את מעמדם ויעשירו עוד את קופתם. כל חוק ורגולציה יעטף במעטפת של דאגה לבריאות הציבור, בטחון הציבור, או כל בולשיט דומה אחר.
רואים את זה יפה במיסים של ליברמן, צריך כסף לעבאס אז מעלים מיסים על המתוקים ומספרים לנו שזה מתוך דאגה עמוקה לבריאותנו.

אז מה הפתרון? קפיטליזם ועד הסוף, המדינה יוצאת מהמשחק לגמרי, היא לא מנהלת כלום חוץ מצבא ומשטרה ועניינים לאומיים.
בכל היתר יש לאזרחים חופש מוחלט עם אחריות אישית.

כל פתרון אחר ומהפכות לא יועילו כל עוד השיטה הסוציאליסטית החזירית תימשך.
לא סוציאליסט ולא קפיטלסט צריך משהו באמצע....

אבל הנקודה שלי שהשילטון פה מושחת מכל כיוון.

ממשלת השינוי הוכיחה שהכל אותו דבר השחיתות נשארת אותה שחיתות...כל אלה שצעקו באופוזיציה עושים אותו דבר ועוד יותר גרוע עם ממשלה מנופחת גובים חוק נורבגי וכולי וכולי

marabo

Well-known member
לא סוציאליסט ולא קפיטלסט צריך משהו באמצע....

אבל הנקודה שלי שהשילטון פה מושחת מכל כיוון.

ממשלת השינוי הוכיחה שהכל אותו דבר השחיתות נשארת אותה שחיתות...כל אלה שצעקו באופוזיציה עושים אותו דבר ועוד יותר גרוע עם ממשלה מנופחת גובים חוק נורבגי וכולי וכולי
הוא שאמרתי, זה לא השלטון, זה השיטה.
אם אתה נותן כח לשלטון לנהל אותך מא' ועד תו בכל פסיק בחיים נתת לו כח מטורף.
והכח משחית, זה כלל שקיים תמיד.
לכן אני אומר, אל תיתן לשלטון כזה כח מטורף לנהל את החיים, תן לו את המינימום שבמינימום שנדרש.

איציק5111

Well-known member
הוא שאמרתי, זה לא השלטון, זה השיטה.
אם אתה נותן כח לשלטון לנהל אותך מא' ועד תו בכל פסיק בחיים נתת לו כח מטורף.
והכח משחית, זה כלל שקיים תמיד.
לכן אני אומר, אל תיתן לשלטון כזה כח מטורף לנהל את החיים, תן לו את המינימום שבמינימום שנדרש.
לא יודע מה להגיד.

להפריט הכל? אגף הנדסה? היתרי בניה?

איציק5111

Well-known member
די כבר עם ההסתה המטופשת הזאת נגד נבחרי ציבור וצרות עין נגד עשירים שהרוויח את הונם ביושר.
אם יש לך ביקורת ספציפית על מישהו אז תאמר זאת בלי הכללות דמגוגיות.
לא נעשה שום הפיכה ולא יהיה פה קזחסטן.
אין שום צרות עין...

הם לא הרוויחו את הונם ביושר הם הרוויחו בדרך מושחתת.

בגבעת עמל הארגזים כפר שלם בת"א יהודים נרצחים ..... אבל מה אכפת לך? אתה מיישר קיו עם הבייס הימני שלך.

האוליגרכים זה הביטחון של הפוליטיקאים והפקידים שלהם,,, לך תעשה סקר כמה מהם הולכים אח"כ לעבוד אצל הפוליטיקאים.

ולמה? כי הפוליטיקאי משרת את האוליגרך בזמן שהוא בתפקיד ציבורי וזה על חשבון והגב של האזרח פשוט...

אז עכשיו תגיד לי למי חולדאי ואלי לוי מנהל הנכסים בעיריית ת"א יעזרו? לאזרח הפשוט מגבעת עמל או לאוליגרך תשובה?

איציק5111

Well-known member
אין שום צרות עין...

הם לא הרוויחו את הונם ביושר הם הרוויחו בדרך מושחתת.

בגבעת עמל הארגזים כפר שלם בת"א יהודים נרצחים ..... אבל מה אכפת לך? אתה מיישר קיו עם הבייס הימני שלך.

האוליגרכים זה הביטחון של הפוליטיקאים והפקידים שלהם,,, לך תעשה סקר כמה מהם הולכים אח"כ לעבוד אצל הפוליטיקאים.

ולמה? כי הפוליטיקאי משרת את האוליגרך בזמן שהוא בתפקיד ציבורי וזה על חשבון והגב של האזרח פשוט...

אז עכשיו תגיד לי למי חולדאי ואלי לוי מנהל הנכסים בעיריית ת"א יעזרו? לאזרח הפשוט מגבעת עמל או לאוליגרך תשובה?
הקיצר לא תהיה הפתעה אם חולדאי ילדיו או אחד מפקידיו הבכירים כמו אלי לוי מנהל הנכסים יום בהיר אחד יעבוד אצל אוליגרך

איציק5111

Well-known member
הם כן הרוויחו את הונם ביושר (כל עוד לא הוכח אחרת ), אנחנו לא דיקטטורה ולא משטר בסגנון המהפכה הצרפתית שהיה למעשה משטר רצח, וכל הטענות שלך הם הסתה והוצאת דיבה ללא שום ביסוס. מותר לפוליטקיאים ללכת אחרי פרישתם מהפוליטיקה לעבוד במגזר העיסקי לאחר תקופת צינון והכל בהתאם לחוק.

לתושבים בגבעת עמל הוצע פיצויים מכובדים אבל יש בהם קבוצה שרוצה לסחוט עוד יותר את המדינה ואת בעלי המניות של החברות שקנו את המגרשים ( ובמניות האלו מושקעים גם קרנות הפנסיה של כולנו ) , לא נסכים לשיכוני פחונים בתוך עיר גדולה ומתקדמת.

במקום להתבכיין לך ללמוד\לעבוד ולהרוויח כסף ואם אתה רוצה להתעשר אז אתה מוזמן לסכן את כספיך כמוהם להשקיע בכל מיני מיזמים ( כמו למשל חיפוש גז בים כמו שיצחק תשובה עשה ), או להקים סטרטאפ ולעבוד ימים ולילות בתיקווה לעשות אקזיט.
כסף לא חסר לי ואני לא העיניין.

הגישה שלך מנותקת וזאת גישה שמובילה לשפיכות דמים והרס המדינה....

תאמין לי אין לך אינטרס שיהיו פה אזרחים חסרי כל עבריינים וגנבים....תראה מה קורה בחברה הערבית..

פוליטיקאי או פקיד שמסיים את תפקידו והולך לעבוד אצל אוליגרך מוכיח שהוא פעל למענו בזמן שהיה איש ציבור....

ואיך אתה אטום ולא מבין את זה? הרי את ההיכרות ואת הכוח להכיר את האוליגרכים הם מקבלים מאיתנו שאנחנו מצביעים להם.

בגבעת עמל נזרקו אנשים לכלבים ואתה לא יודע מה הלך שם,אתה סתם מכפיש בני אדם.

היחידים שסוחטים את המדינה הם הפוליטיקאים והאוליגרכים

The Real Big Joe

Well-known member
מה שאני קורא בין השורות על המתקפה שלך על ה"אוליגרכים, הוא שאתה נמנה על קבוצת הפושעים שהשתלטו על אדמות לא שלהם ומנסים לסחוט את המירב בשביל לפנות אותם.

איציק5111

Well-known member
מה שאני קורא בין השורות על המתקפה שלך על ה"אוליגרכים, הוא שאתה נמנה על קבוצת הפושעים שהשתלטו על אדמות לא שלהם ומנסים לסחוט את המירב בשביל לפנות אותם.
חלאה אני גר לא רחוק מגבעת עמל ובקבוצת כדורסל של ילדי היו ילדים מגבעת עמל בגלל זה אני מכיר מקרוב...

מי שהביא אותך שקרן...חטיכת מטונף שרוקד על דם של אנשים.

לך תשרת את הפוליטיקאים והאוליגרכים

The Real Big Joe

Well-known member
חלאה אני גר לא רחוק מגבעת עמל ובקבוצת כדורסל של ילדי היו ילדים מגבעת עמל בגלל זה אני מכיר מקרוב...

מי שהביא אותך שקרן...חטיכת מטונף שרוקד על דם של אנשים.

לך תשרת את הפוליטיקאים והאוליגרכים
תודה על התשובה שמדגימה איזה חדל אישים אתה, ועד כמה אינה מסוגל לנמק שום דבר מדברי הבלע וההבל שלך. תגכדף חביבי. יש לך עגלה מלאה של הסחורה הזאת.

WYam

Well-known member
מה הבעיה? שאנחנו מיעוט
אז ימשיכו להצביע להם

אז שינוי רציני כנראה לא יגיע...
זה לא משנה כמה כאפות הם יקבלו
הם ימשיכו לקבל
ולהתלונן

איציק5111

Well-known member
מה הבעיה? שאנחנו מיעוט
אז ימשיכו להצביע להם

אז שינוי רציני כנראה לא יגיע...
זה לא משנה כמה כאפות הם יקבלו
הם ימשיכו לקבל
ולהתלונן
צודקת אין מילים...פשוט מעצבן ולכל צד יש את הבייס שלו...כמו בהמות הם הולכים אחרי הפוליטיקאים

למעלה