כל מי ששלח לי מסרים מאחת בצהריים

yaeli4

New member
תגידו, לכולם יש בעיות עם תפוז היום?

קשה נורא להיכנס לאתר ולשלוח ולקבל מסרים. משהו נתקע כל הזמן. כבר כמה שעות זה ככה.

yaeli4

New member
יונצ´, קיבלת מסר ממני?????

נראה לי שכל מערכת המסרים שלי משובשת.

yaeli4

New member
כל מי ששלח לי מסרים מאחת בצהריים

לא קיבלתי כלום חוץ מאביטל והחזרתי לה. היו בעיות בתפוז ולדעתי יש עד עכשיו. יונה, לא קיבלתי את שלך...

../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif../images/Emo46.gif../images/Emo123.gif../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif../images/Emo123.gif

אני דורשת מתפוז את כל המסרים ששלחתי ליעלי 4 מיד להחזיר לי. יעלוש אני מקווה שבהמשך עוד תקבלי אותם,אבל אפשרי להתכתב פה...כי אף אחד לא יקרא.... אז את שומעת?.....זאתי אמרה לי ש....מה את אומרת? כן גם אני חושבת עליה ככה....

yaeli4

New member
זה לא שפוי, וגם שלחתי מסרים ל....

שיריתה ולאלוניס ולדליה ולסוזאן ולאקסטרא. שיט, אני בטוחה שכלום לא הגיע. אם מישהו לא קיבל שיגיד, כי גם שלחתי תשובות ל"מה להביא" , "איך להגיע", וכו´ לגבי יום ה´ הבא. בואנ´ה, בטח התפוז הזה כל כך שמן, בלע מלאנ´תלפים מסרים מכולם. מעצבן. ועדיין, יש בעיות עם תפוז. זה עוד לא הסתדר. וחוץ מזה, מה עם דליה, היא נעלמה לגמרי היום. זה מדאיג, לא?

לי לא אמרת ששלחת אבל קיבלתי!!!

וגם עניתי. ודליה? אולי תפוז בלע גם אותה??? אולי היא בלעה את התפוז??? אני מעדיפה פומלה...

Extra Large

New member
יעלי, אני קבלתי את המסר

וחוץ מזה עכשיו עמדתי והכנתי את המרק שלך מאתמול, רק ש... אין לי פטריות. את הירקות גררתי במעבד מזון. ועכשיו עכשיו גיליתי שגם אין לי גריסים
וגם לא חיטה שהייתי בטוחה שיש לי בפריזר, איזה מרגיז. אז אני מקווה שיהיה טעים בכל זאת. קשה להאמין שלא, האמת.

אפינקה

New member
גם אני לא שמתי פטריות.

תנסי עדשים, או אפילו אורז . לא נורא לא חייבים. "תשדרגי" משהו כמונו, לא הכול חייב להיות לפי הספר. את תהני מהמרק, הוא מצויין.

מוןשרי

New member
אני לא קיבלתי אף מסר היום

ומי ששלח לי מוזמן לשלוח לי שוב. אני אוהבת לקבל מסרים.

yaeli4

New member
נהייתי פרנואידית, שיריתה, שלחתי לך

לפני כחצי שעה מסר, קיבלת אותו? הוא היה מסר תגובה לשלך.

yaeli4

New member
סוזאן

ואת, קיבלת את מסר התגובה שלי אלייך??? כתבתי לך תשובה בקשר למה להביא.

למעלה