כל מי שרוצה...

Dragon Roar

New member
כל מי שרוצה...

שירים של QUEEN (דיסק מקורי שלהם עוד משנות ה80) או שירים של MODERN TALKING שיגיד לי בICQ 268702672 אני פשוט אשלך לו את זה. והשירים של QUEEN הם מתקופת הרוק שלהם לא כמו כמו RADIO GAGA או כאלו והכוונה שאני אשלך את השיר לא את הדיסק!

turrican

New member
לדרגון הנכבד

זו דוגמא מצויינת להודעות שאני לא מעוניין בפורום. שקלתי למחוק את ההודעה שלך אבל במחשבה שניה אני רוצה שגולשים יראו הודעה שמיועדת למחיקה. מילא העברית העילגת שלך ,אבל מה אתה חושב שאתה עושה? מעוניין לשלוח שירים לכל דיכפין (זו בעיה שלך..) אבל ברגע שאתה מעודד החלפת שירים ב-mp3 על חשבון הפורום זה הופך להיות גם בעיה של הפורום. הפורום הזה הוא לא פח זבל , סליחה. וזו לא פעם ראשונה שאני מעיר לך.

Dragon Roar

New member
סלח לי אבל....

אפשר פשוט להגיד בצורה יפה שהודעה זו אינה במקום. מה שלדעתי הוא לא במקום ללעוג לחבר פורום על העברית שלו (במקרה הזה) אני מניח שאתה כמו מנהלים אחרים שיש להם בעיה עם ילדים בני 13-18 זכור שגם אתה היית ילד..

turrican

New member
לדרגון

לא לעגתי לך לעיברית חס וחלילה. רק ציינתי עובדה , הכוונה שלי שהפורום לא נועד לתחלופת שירים כי זה נוגד את תקנון הפורום שרשום למעלה . אני מתנצל אם נפגעת מההודעה בקשר לשגיאות כתיב.

DJ Dawn

New member
Dragon Roar צודק...

גם אם הוא עשה מעשה שהוא "לא במקום" (כי זו באמת הודעה "לא במקום") יש דרך להגיד זאת גם בלי לזלזל בשפה שלו. כמו שכולנו יודעים, יש במדינה שלנו הרבה מאוד עולים חדשים (שאם אני לא טועה- אתה יודע על מה אני מדברת) וגם ילדים שהתחנכו במערכת החינוך "המעולה" שלנו. לכן, אפשר להבין, איכשהו, טעויות כתיב ויש לתקן אותן בעדינות ולא "להכנס" בהן, להביך ולפגוע. השאלה היא: האם אנחנו מנסים לבנות פה פורום של אליטה שמורכבת משמונה מבוגרים או האם הפורום הזה אמור להיות משהו שפתוח לכולם כל זמן שהם נמצאים במסגרת דרישה מינימלית? אני מקבלת את הרושם שאנשים חדשים לא רצויים פה אלא אם הם עומדים בתנאי סלקציה שמסלקת מפה גם את הותיקים. תקן אותי אם אני טועה. ענת. שייכת ל-2 האחוזים העליונים בתוצאות בעברית בפסיכומטרי, אבל עדיין עושה טעויות בעברית מדי פעם.

pimpf

New member
מסכימה...

אנשים שוכחים למה נפתח מלכתחילה המקום הזה. לדבר על מוסיקה! וברגע שמגיעים אנשים חדשים, ומקבלים יחס "צונן", אל תתפלאו אם הם מפסיקים לרשום... (תחשבו גם איך נראית הודעה כזאת בפני כל מי שצופה בפורום, ויש המון כאלה!!!). בשביל זה יש גם הודעות אישיות, ואופציה של המנהל למחוק הודעות. אפשר לעשות דברים גם ב"שקט"... נהיה כאן "משטר" יותר מדי קשוח, כלפי פורום שאמור להיות חביב וזורם
וחבל...

turrican

New member
לא כל כך מסכים

כל גולש חדש כמעט תמיד מקבל הודעה "ברוך הבא לפורום" בניגוד להמון פורומים בתפוז. לא בא לומר שהפורום הזה מושלם , אבל תמיד קיבלתי ביקורות טובות על היחס לגולשים כאן. כבר רשמתי מזמן ואני מתכוון לעמוד בכך שהודעות סתמיות שנוגדות את התקנון של הפורום יימחקו. אולי זה גרוע אבל זה משהו שצריך להעשות.

pimpf

New member
אבל...

לא מחקת. ויש גם את ההודעה של מוטיר. לא חשוב, סתם רציתי לומר מה ההרגשה האישית שלי...

turrican

New member
לענת

קיבלתי את מה שרשמת. אם היית רואה את ההודעות הגסות כלפי עדי לפני לא הרבה זמן , היית מבינה טוב יותר מדוע אני "קפדן". אני שונא למחוק הודעות ולהיות "נוקשה" אבל הודעה כמו של דרגון פשוט מורידה את הרמה של הפורום. וגם לא לעגתי לו לעברית רק ציינתי משהו. וגם אם לעדגתי מייד דאגתי להתנצל. אם גולשים היו קוראים את התקנון של הפורום כל זה היה נמנע.

DJ Dawn

New member
ראיתי את ההודעות האלו.

יש הבדל בין הודעות מכוערות שמטרתן לפגוע לבין הודעות תמימות (שאפשר לתקן בהודעה אישית אחת) לבין הודעות מזדמנות של אנשים שאם נהיה אליהם מספיק נחמדים הם יישארו. יותר מדי פעמים אני רואה שמישהו חדש שנכנס "מקבל על הראש". סתם חבל. גם חלק מהקבועים פה פשוט נעלמו וזה די "מוציא את החשק". עד היום התרשמתי שדרגון השתלב טוב בפורום למרות גילו הצעיר ולמרות שגילאי האנשים פה כפולים מגילו. להגיד "עברית עילגת" זה ללעוג לעברית שלו. אני מבינה את ההתנצלות אך עדיין, במקור, הכוונה היתה לעג. כשאני נכנסת לפורום אני לא קוראת את התקנון שלו. אף פעם לא קראתי את התקנון פה או בכל אחד מהפורומים האחרים שאני כותבת בהם. ענת.

Ice machinE

New member
באופן חלקי את צודקת

ההערה על העברית לא הייתה במקום. אבל זה ממש לא נכון לכתוב שהפורום הזה לא מקבל חברים חדשים ונותן לטיפת יד צוננת לאנשים חדשים. כל גולש מקבל יחס שווה בין אם הוא ותיק או חדש ולאור ההודעות האחרונות שהיו בפורום שמטרתן הייתה אך ורק לפגוע צריך קצת יד נוקשה. חוץ מזה אני ממש לא מסכים אם מה שכתבת.

adiville

New member
עברית עילגת או לא......

יש צורה לנסח הודעה בפורום שנמצאים בו אנשים בוגרים ושהלך הרוח הכללי בו הוא בוגר.....

למעלה