כל מי שגר בנגב ובבאר שבע בפרט...

תהילולה

New member
כל מי שגר בנגב ובבאר שבע בפרט...

שבוע טוב לכולכם. אני מתרימה כל יום בערך מהשעה 10 בבוקר עד בערך 2 בצהריים למבצע ההתרמה ``ילקוט לכל יתום``. למי שלא שמע עליו- מתרימים כסף כדי לקנות לכל היתומים שהוריהם נהרגו או בפיגועים, או בתאונות או כל מוות לא טבעי אחר, וקונים לכל אחד מהם חבילת שי לשנה``ל הבעל``ט שכוללת ילקוט וכל הציוד הראשוני לבית הספר. כל חבילת שי שכזו עולה 250 ש``ח (!!!). אם ברצונכם לעזור, תבואו לקניון, אני מתרימה ליד ``זארה`` בקומה השלישית. אפשר גם לפנות למספרי הטלפון הבאים: 796309-058 \ 796301-058. לא חייב לתרום רק כסף, אפשר גם לתרום ילקוט (אבל רק אם הוא חדש לגמרי). תודה מראש! תהילולה.

תהילולה

New member
תיקון טעות...

מצטערת על הבלבול- אני התחלתי היום להתרים במקומות שונים ולא רק בקניון, אם יהיה לי מקום קבוע חדש- אני אודיע. תהילולה.

תהילולה

New member
אפשר...

בטח שאפשר, תתקשרי לאחד ממספרי הטלפון שהבאתי ותבררי שם לאן אפשר לשלוח, טוב? תודה רבה!!! תהילולה.

Maya_L

New member
אני תוהה

אם ההורים נפטרו במוות טבעי אז הילדים לא נקראים יתומים ולהם לא צריך לתרום? כך זה משתמע מדבריך: ``לכל היתומים שהוריהם נהרגו או בפיגועים, או בתאונות או כל מוות לא טבעי אחר``. אז נפטרו במוות טבעי אז הילדים לא נקראים יתומים ???????? maya

תהילולה

New member
לא התכוונתי לזה!!!

מאיה היקרה! התכוונתי, שלילדים צעירים בגיל בית ספר בדרך כלל יש הורים צעירים שמתו מיתות לא טבעיות. אני מקווה שלא פגעתי או משהו כזה... טוב? כל מי שהוריו מתו או אחד מהוריו מת נקרא יתום, אך להורים שמתו מוות טבעי יש ילדים מבוגרים היכולים לדאוג לעצמם... תהילולה. (-:

למעלה