יש גם את ה"עובדה" שמיקרוגל עושה נזק למבנה
המולקולרי של המזון, לכאורה בגלל הגברת מהירותן של המולקולות, וכן מרעיל אותו בקרינה... לך תסביר להם שהמולקולות זזות מהר יותר כשמחממים רקמה, וזה לא משנה באיזו צורה עושים זאת, ושבעצם חימום הוא תמיד תוצר לוואי של תזוזה מהירה יותר. הם גם לא מאמינים שגלי המיקרוגל אומנם מקרינים אבל אינם רדיואקטיביים כי הם גלים - הם אינם איזוטופים, ואין להם תוחלת חיים במזון!
מדהים כמה אנשים מאמינים לשטויות הללו ומסרבים לפיכך להכניס מיקרוגל הביתה.
יש גם את ה"עובדה" שמיקרוגל עושה נזק למבנהאחת הבעיות הקשות היא האינטרנט
כיום ניתן לקבל מידע על כל דבר כמעט בקלות דרך האינטרנט. הקורא הלא מקצועי לא יכול להבחין בין מאמר מדעי לקשקוש פסאודו-מדעי, העיקר שיש בו המון "נתונים" ו"עובדות" (רצוי גם גרפים משכנעים כדי לבלבל אותך עוד יותר), וכך "מדענים" עם תיאוריות מופרכות מצליחים להפיץ את השטויות שלהם בלי כל בקרה מקצועית. גוגל מדרג אתרים לפי מדדי פופולריות ולא לפי האמת המדעית שבהם, ובמקרים רבים תיאוריות קונספירציה מופרכות הן המידע הראשון שגולשים תמימים נתקלים בו, מה שמגביר עוד יותר את האפקט השלילי.
אם לחזור לנושא הפורום, גם פרויקט החשמול שלנו הפך לקורבן לקשקשת-רשת כזאת...
המולקולרי של המזון, לכאורה בגלל הגברת מהירותן של המולקולות, וכן מרעיל אותו בקרינה... לך תסביר להם שהמולקולות זזות מהר יותר כשמחממים רקמה, וזה לא משנה באיזו צורה עושים זאת, ושבעצם חימום הוא תמיד תוצר לוואי של תזוזה מהירה יותר. הם גם לא מאמינים שגלי המיקרוגל אומנם מקרינים אבל אינם רדיואקטיביים כי הם גלים - הם אינם איזוטופים, ואין להם תוחלת חיים במזון!
מדהים כמה אנשים מאמינים לשטויות הללו ומסרבים לפיכך להכניס מיקרוגל הביתה.