כל זהויותיה של מנהלת הפורום.

כל זהויותיה של מנהלת הפורום.

האם היא נראית לכם תמימה מדי? ובכן, כן....היא מאוד תמימה...אבל היא לא יודעת שאנחנו יודעים טוב מאוד מי היא. היא משתמשת במספר שמות בדויים, ומנסה להסתיר את זה. אני חושב שהיא לא הצליחה להסתיר את זהויותיה מספיק טוב, וחשפתי בפניכם לפחות 4 זהויות שונות של מנהלת הפורום: כולכם חושבים ששמה הוא: ``מורני !`` אבל כאשר בחשתי קצת, גיליתי גם את הזהות ``מורני!`` זה נראה לי מוזר, ולכן הלכתי וחקרתי ומצאתי שגם הדמות המכנה עצמה ``moran-b`` היא בדיוק אותה אחת... חשבתי לעבור על זה בשתיקה עד שעדכנו אותים אנשים יקרים על זהות רביעית של אותה אחת: ``מורני שאוהבת את בדויה`` אני שואל את עצמי, מיהי אותה מורני מנהלת פורום תמימה, שביום יום מתנהגת כמו מורני ! אבל בשעות אחרות של היום, היא משתמשת בזהויות ``בדויות``... תומר *** מורני, זה הכל בהומור....ובכוונה נכתב בטון מאשים :) ***

שווארמה

New member
ואי ואי שמחתי להכיר אותך

אני מבטיח לבוא לבקר אותך בבית חולים חחחחחחחחחחחחח היא הולכת לשבור לך משהו כבד על הראש מורן אני ממליץ על פטיש 5 קילו זה אחלה (שווארמה המחמם)

מורני !

New member
שכחת..

מורני מאחלת מזל טוב לליאורי ומורן ב. אממ.. וזה מה שאני עושה פה... נחשו מה אני עושה במקומות אחרים, בלילות חשוכים.. אממ עזבו אין לי כוח לצחוק.

למעלה