כל הכבוד עמיר הסתובב ונכנס לבית
:-

כל הכבוד עמיר הסתובב ונכנס לבית../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif:-

נמאס מזיוני השכל של סיון עכשיו שלושה ימים בכי

goni33

New member
אני מאחלת לך (או לבת שלך או לנכדה שלך)

שתתאהבי...והבחור שתתאהבי בו ,לא יאהב אותך בחזרה,אבל הוא יהיה פחדן ומוג לב מכדי להגיד לך את האמת, כי הוא חושב שזה לא נראה טוב, או שהוא יפסיד קולות.....או ,אז נראה אותך ואת כל השאר שמלכלכים פה על סיון ,שבטעות התאהבה באמת ובתמים , בבחור הלא נכון .... אם תיבכי רק שלושה ימים ,יהיה לך מזל אבל אני מאחלת לך התאהבות שלא תוכלי להתגבר עליה חודשים... הבחורה התאהבה....הוא לא אוהב אותה אבל גם לא אומר לה... התעללות רגשית לשמה ...

goni33

New member
אה ועוד משהו...

רצוי שזה יהיה בתוך בית סגור, שתצטרכי לפגוש אותו כל יום, כל היום ותהיי לבד ללא אף אחד מהקרובים לך והאהובים עליך שיוכלו לתת לך תמיכה... כמה ימים נראה לך שתבכי..?????

bigsis7

New member
יותר פשוט לאחל לה...

בעל כזה חתן כזה בן כזה ומאהב כזה... ואז היא תבין כמה עמיר חרא.

goni33

New member
סיון היא בחורה צעירה

שנפלה על בחור תל אביבי מנוסה, שפוגש ביום יום שלו בחורות שלא עושות עניין מסקס ופשוט נעלמות בבוקר שאחרי בין רחובות תל אביב. הוא חשב שזה המקרה וטעה. המינימום שהוא יכל לעשות זה לצאת גבר ,להיות כן ולהגיד לה שהוא לא בעניין .בדיוק כמו שעשה עתי. אבל יותר מזה שהוא חרא הוא מוג לב ...

כמו עתי ? את אמיתית ? עתי וליהיא חגגו חודש

כאשר כמעט כל יומיים אמר לה שהם לא זוג ולא יהיו ואף טרח לחתוך את היחסים יום לפני כניסת החדשים אבל בכל מקרה ! סיוון לכי הביתה !
סיוון לכי הביתה !
סיוון לכי הביתה !
סיוון לכי הביתה !
סיוון לכי הביתה !
סיוון לכי הביתה !
סיוון לכי הביתה !
סיוון לכי הביתה !

goni33

New member
אל תשכחי שסיון זו לא ליהיא

מה שמשנה את כל התמונה. עתי נפרד מליהיא לפחות פעמים אבל מכיון שהם בבית סגור הדבר כמעט בלתי אפשרי. ליהיא קצת יותר בוגרת ועם קצת יותר נסיון מסיון ,הבינה שעתי לא בשבילה וגם אמרה לו את זה במילים האלו "אני יודעת שאתה לא בשבילי". ואין לי שום בעיה שסיון תלך הביתה מחר,אולי זה אפילו לטובתה.

גם לטובתנו, היא עושה הצגות לטלוויזיה

של בוגרת חוג דרמה באיזה מתנס ולכן ...... סיוון לכי הביתה !
סיוון לכי הביתה !
סיוון לכי הביתה !
סיוון לכי הביתה !
סיוון לכי הביתה !
סיוון לכי הביתה !
סיוון לכי הביתה !
סיוון לכי הביתה !

איציק911

New member
צודקת ליהיא נזירה ליד סיוון goni33 הגזמת

סיוון היא בחורה זולה עם מנטליות זרה ומגעילה ומנוכרת אין לה שום קשר למנטליות הישראלית (ליהיא דווקא יותר מחוברת) סיוון יכולה לשחק אותה שקטה אבל רואים שהיא בחורה מופקרת היא האדם הכי דוחה ומגעיל ואכזר בבית ללא ספק גם הכי מסריח לא מסודר משעממם ודביל. עמיר עולה עליה בהרבה הוא בחור טוב וברמה והיא מה לעשות כנראה שהיא באה ממצוקה וככה היא נראת. עמיר בחור זהב יש לו המון סבלנות ליצור הדוחה הזה סיוון הלוואי וסיוון מחר עפהההההה

goni33

New member
"מנטליות זרה ומגעילה " במשפט אחד...

עוד יאשימו אותך בגזענות..

איציק911

New member
אין קשר לגזענות סיוון פשוט לא מתאימה

יש רוסים שהתאקלמו מצויין בארץ והם בדיוק כמו ישראלים,יש גם כאלו עם מנטליות דומה. סיוון היא זרה והיה יותר מתאים לה להיות באח הגדול אוזביקסטן או גרוזיה. אגב ליהיא שגדלה בארה"ב לא מורגש אצלה שוני היא נראת כמו כולם ולא נראת יצור יוצא דופן ומוזר

goni33

New member
אתה חופר לעצמך בור..

לא הזכרתי את המילה רוסים אלא אתה. להגיד של משהו הוא " זר ,שונה ,לא נראה כמונו ,יוצא דופן ומוזר זה בדיוק מה שאמרו על היהודים באירופה קצת פני השואה..

איציק911

New member
את או אתה מגזימים ושוב סיוון יוצאת דופן

זרה ודפוקה ועוד משהו אני מאחל לה מחר שתעוף . ואגב כל מה שאמרתי על סיוון לא נוגע לחיצוניות שלה אלא רק לפנימיות וכן היא לא נראת כמונו בהתנהגות המוזרה שלה אולי זה לא קשור לכלום והיא בסה"כ צריכה טיפול נפשי טוב. ולסיום סיוון הדפוקה המוזרה היוצאת דופן הלוואי ומחר תעופייייייי נמאס ממך ושעמיר ינצל ממך

goni33

New member
לדעתי אם היא תעוף זה יעשה לו נזק..

כי הוא מתחזק על חשבונה. אבל איך שתרצה...אני זורמת. יאללה סיון הביתה..

ornas2

Well-known member
מהיום הראשון היתה תלויה על צוארו. מגיע לו

שבועיים של נחת בלעדיה.

svtar25

Well-known member
יש הרבה בחורים רוסים שיסכימו לצאת איתה

אני גם עשיתי את אותה טעות, אבל אני עליתי לארץ. סיוון נולדה בארץ. אני יצאתי עם צבר, לצערי הרב...הוא כל הזמן טען שאני צריכה לצאת עם מישהו מחבר העמים וצדק. סיוון חייבת לצאת עם עולה מחמ"ע

למעלה