כל היום עם כאב ראש...חייבת עזרה

lital_helmer

New member
כל היום עם כאב ראש...חייבת עזרה

או הרגעה..אני חוששת שזה עלול להזיק לעובר או שקורה משהו לעובר.... אני לא כל כך יודעת מה לעשות וזה לא עובר, ניסיתי לשתות לנוח ומה לא. למישהי קרה דבר כזה?

באיזה שבוע את?

אולי את מפתחת איזושהי הצטננות או התקררות? אולי זה מחוסר ברזל? אולי מתח? אולי את לא ישנה מספיק? אולי את לא שותה מספיק? הכי טוב - לכי לרופא המשפחה להיבדק. תרגישי טוב

אפשר לקחת אקמול...

ואולי מדובר בנפילת לחץ דם (או עלייה), אז אם יש לך דרך לבדוק-תבדקי. חוץ מזה המון אנשים סובלים מכאבי ראש בימים של רוחות שהתרבו לאחרונה, אז אולי זו הסיבה. או אולי צננת או משו כד' שמתחילה. בכל מקרה אם זה נמשך יותר מיום-יומיים, שווה אולי להתייעץ עם הרופא. תשתי הרבה ותרגישי טוב

אמאאור

New member
אכלת היום? שתית? נחת?

עכשיו: לאכול משהו חם (אם את יכולה), לשתות 1 ליטר מים, לקחת אקמול ולשכב לנוח בחדר חשוך, ר-ג-ו-ע-ה. לא לדאוג לעובר, כאב הראש שלך לא קשור אליו ברמה העקרונית. אני לא זוכרת, באיזה שבוע את עכשיו? אם כאב הראש לא מתחיל להשתפר בשעה-שעתיים הקרובות, ואת בשבוע מתקדם, לכי להיבדק.

kuka24

New member
אויי אני כל כך מבינה אותך. אני

סובלת מכאבי ראש מתחילת ההריון לפחות פעם בשבוע, כאב ראש שלא עובר משום דבר חוץ מכדור ואפילו מעיר אותי בלילה. בבדיקות דם לא נמצא כלום והרופא אמר שזה אופייני להריון וסביר להניח שזה קשור להורמונים. קודם כל תוודאי שאת שותה מספיק. אולי במקרה היום היית בלחץ או מתח? אכלת כמו שצריך? זה חד פעמי או שכבר קרה לך כמה פעמים בתקופה האחרונה? תנוחי ותראי אם הכאב עובר בשינה אם לא קחי כדור (אקמול) חבל לסבול. וכמובן אם זה לא חד פעמי ללכת להיתייעץ עם הרופא. תרגישי טוב

lital_helmer

New member
הכאב לא מפסיק..עכשיו התעוררתי

לא מהכאב אבל אני מרגישה אותו... אני בשבוע 17+2, לא נראה לי שזה מתקדם.

lital_helmer

New member
הבדיקה האחרונה שלי היא די ממזמן

והיום עשיתי שוב בדיקה. אולי מחר יהיו תוצאות.

למעלה