כל ההתחלות קשות

כל ההתחלות קשות

ואני ממש בהתחלה שבוע חמישי ומרגע שראיתי 2 פסים פתאום הראש לא נותן לי לישון על הבטן. אתן יודעות על איזה שהי מניעה? בהריון הקודם שלי שכבתי ביחידה להריון בסיכון ובמיטה לידי שכבה מישהי שעד הלידה עוד ישנה על הבטן. איך עושים את זה בלי לקרוע חור במזרן ?

אילת27

New member
מתרגלים לישון על הצד כמוני

מתחילת ההריון ועד היום אני ישנה על הצד אחרי הלידה אני יחזור לישון על הבטן או שאולי אני לא יוותר על המסג של חבר שלי שכל הלילה מלטף לי את הטוסיק נו ואת היית מוותרת על זה?

פצפוני

New member
קודם כל מזל טוב וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אפשר לישון על הבטן אין כל מניעה כל עוד זה נוח לך. אני משלבת את צד שמאל עם הבטן - חצי חצי והחלק השני שלי מחבק אותי מאחור ועושה רייקי לבובה הקטנה שלנו

בלינקה

New member
שני על הבטן כל עוד נוח לך

אני הפסקתי לישון על הבטן בשבוע 18 בערך, ובחודש תשיעי פתאום שוב היה לי נוח על הבטן, בסיוע של ה מ ו ן כריות.

זהו... זה לא מוחץ

כי העובר נמצא בתוך שק שמגן עליו (לפחות עד שלב מסוים) אבל הראש דפוק ואבא שלי תמיד אמר שבגלל הראש כל הגוף סובל

cookie1

New member
אין שום מניעה כל עוד נח לך

מעבר לזה יש מזרן מיוחד להריוניות שפשוט יש בו חור באיזור הבטן. לפני כשנה וחצי מישהו שלח לי מייל שהוא רוצה לפרסם זאת בפורום, אבל אני ממש לא זוכרת מי הוא היה.

nurilu

New member
מזל טוב ../images/Emo42.gif שמחה לראות אותך פה

אין בעיה לישון על הבטן כל עוד נח לך לישון ככה.

שינה על הבטן לא בריאה-עצה מכירופרקט

אין שום פגיעה בעובר אכל הבעיה היא שנוצר לחץ מוגבר בחוליות הצוואר וזה גורם בהמשך לכאבי צוואר, הקרנת כאבים לכתפיים ולידים ועוד.

א י ו ש י

New member
ד"ר געש אתה פה? שבת היום../images/Emo22.gif

השאלה לא שלי אבל תודה על תשובתך.. רלוונטי לכל מי ששואלת, טוב לדעת! תודה

ד'ר תודה !

אני מניחה שמדובר על חודשים מתקדמים יותר כרגע אני לא מצליחה "לתרגל" ת'צמי לישון על הגב בכל מקרה תודה על הההמלצה

למעלה