גם אני לא מבין איך ב-77 עוד לא התאחדו כל המגזרים היהודים שמשלמים מס הכנסה כדי להכריח את החרדים לשרת בצבא, ללמוד מתמטיקה ואנגלית ולעבוד בצורה חוקית ומסודרת ולא בשחור.לא מבין למה המתנהלים, החרדים והקיבוצניקים החילונים לא מתאחדים? יש להם המון כוח אם היו מתאחדים.. הם ישלטו על המדינה . הם מפולגים ומבזבזים את הכוח שלהם. תתאחדו ותשלטו.
אתה לא מבין?גם אני לא מבין איך ב-77 עוד לא התאחדו כל המגזרים היהודים שמשלמים מס הכנסה כדי להכריח את החרדים לשרת בצבא, ללמוד מתמטיקה ואנגלית ולעבוד בצורה חוקית ומסודרת ולא בשחור.
עזוב ערבים, איך מר"צ וצומת לא עשו יד אחת כדי לגייס חרדים לצבא? והתשובה ברורה שמר"צ העדיפה לשחד רבנים כדי למסור שטחים שאז החלום הגדול של השמאל היה דווקא "להחזיר" את רמת הגולן לסוריה מאשר להתאחד עם מפלגות ימין שתומכות בגיוס חרדים כדי לגייס אותם. בעצם גם ב-1999 טומי לפיד ז"ל התחנן ששרון ז"ל וברק יקימו ממשלת אחדות חילונית, אך מר"צ העדיפה ממשלת אוסלו 2 עם ש"ס. אז הם האמינו שאת ש"ס אפשר לשחד כמו את הח"כים מצומת ולא חשבו שעם מזרח ירושלים תהיה בעיה שונה משהייתה לביבי עם חברון וגם לא חשבו שבזמן שהם ינהלו מו"מ עם סוריה על מסירת הגולן, החיזבאללה ירו כמו משוגעים והטענה של הרב עובדיה יוסף ז"ל שפיקוח נפש דוחה שטחים לא יעמוד במבחן כי המו"מ לשלום גורם ליותר מוות.אתה לא מבין?
אני לא איך ב 1992 מרצ לא צרפו את הערבים לממשלה בשביל לדפוק את החרדים.
ב 1977 עוד היו מעט חרדים.
פשוט,אינטרסים סותרים.לא מבין למה המתנהלים, החרדים והקיבוצניקים החילונים לא מתאחדים? יש להם המון כוח אם היו מתאחדים.. הם ישלטו על המדינה . הם מפולגים ומבזבזים את הכוח שלהם. תתאחדו ותשלטו.
לפי הקבוצות הוא התכוון לא חרדים, כי גם בין המתיישבים ואפילו בין הקיבוצניקים יש גם מזרחיים וגם אשכנזים.מה הקשר לאשכנזים? כל אדם שפוי צריך להתנגד לשלטון שלו. להיפך: הייתי רוצה לראות יותר מזרחים, רוסים, ערבים ואתיופים בהפגנות נגד הדיקטטורה. גם חרדים, בהנחה שיש כאלה.
אני בעד ביטול ההגדרות הקלאסיות, מהסיבה האחת והיחידה: שהן פשוט לא קיימות במציאות. יש כל כך הרבה בני ובנות תערובת כיום.לפי הקבוצות הוא התכוון לא חרדים, כי גם בין המתיישבים ואפילו בין הקיבוצניקים יש גם מזרחיים וגם אשכנזים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.