עכשיו אני רואה למהכלכלית ירושלים שוב פותחת מבערים
גילוי נאות, מחזיק באופציה.
כלכלית ירושלים החלה במו"מ לרכישת 9עכשיו אני רואה למה
הודיעה על בדיקת נאותות לרכישת נכסים באירופה בשווי 290 מליון ש"ח. כן ירבו.
ללא ספק מניית הנדל"ן מספר1כלכלית ירושלים החלה במו"מ לרכישת 9
כלכלית ירושלים החלה במו"מ לרכישת 9 נכסים בשוויץ תמורת כ-292.2 מיליון שקל המבנים הם בשטח כולל של כ-26 אלפי מ"ר * דמי השכירות המתקבלים הינם כ-14 מיליון שקל - התשואה השנתית נטו הצפויה מהשכרת הנכסים עומדת על כ-6.1% , שבשליטת אליעזר פישמן, הודיעה כי החלה בהליכי משא ומתן ובדיקת נאותות בקשר לרכישת 9 נכסים, בשטח כולל של כ-26 אלפי מ"ר ברחבי שוויץ, בהיקף כולל הוצאות בסך של כ-292.2 מליון שקל. מרבית הנכסים מושכרים בחוזי שכירות לטווח ארוך לשוכרים שונים ודמי השכירות המתקבלים מהם הינם כ-14 מיליון שקל. עלות הרכישה הכוללת בגין העסקה צפויה להסתכם בכ-232.7 מיליון שקל התשואה השנתית נטו הצפויה מהשכרת הנכסים עומד על כ-6.1%. המימון העצמי הנדרש הינו כ-14.7 מיליון שקל. בגין התחייבות החברה להעמדת ההון העצמי הנדרש, יינתנו לחברה בטחונות ושעבודים מתאימים. כן הוסכם עם השותף, כי בתמורה להעמדת המימון העצמי הנדרש, תהיה זכאית החברה לקבלת מלוא ההכנסות שינבעו מהנכסים.החברה הזרה והשותף לעסקה מנהלים מו"מ למימון כ-80% עד כ-85% מעלות הרכישה של שתי העסקאות האמורות מבנק בחו"ל בהלוואת NON-RECOURSE. הוצאתן לפועל של שתי העסקאות כפופה להשלמת הליכי בדיקת הנאותות לשביעות רצון החברה והשותף, קבלת מימון.
כלכלית ירושלים,מניה ללא מעצורים?ללא ספק מניית הנדל"ן מספר1
אופציה6 ירושלים רכבת ללא מעצורים.
בדוחות הקרובים של כלכלית ירושליםכלכלית ירושלים,מניה ללא מעצורים?
האם היא תעלה ותעלה בצעדי ענק בטווח של החודשים הקרובים או שזה עליה לצורך ירידה גדולה בקרוב?
מחזור של למעלה מ4מליון שקל באופציהבדוחות הקרובים של כלכלית ירושלים
תראה תוצאות שיא לדעתי האופציה כלכלית6 הולכת לכיוון5000. אני אישית ברווח של550% על האופציה וממשיך צפונה איתה.
הודעה חזקה שיצאה כעת בכלכלית יםמחזור של למעלה מ4מליון שקל באופציה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.