כלבת טרייר וגורים מחפשים
לתמיד

• פותח הנושא tinyh
  • פורסם בתאריך

tinyh

New member
כלבת טרייר וגורים מחפשים
לתמיד

בשעה טובה כמעט הגענו לגיל שאפשר להתחיל... לעבור לחיות בבית משלנו לתמיד אנחנו הגורימים הכי חמודים בעולם, ככה אמרו לנו אנשי האומנה האובייקטיבים שמטפלים בנו היום. אנחנו בני שישה וחצי שבועות ונעבור אל ביתנו החדש בגיל שמונה שבועות אחרי שנלמד את כ-ל מה שיש לנו ללמוד מאמא שלנו ומאחינו ואחותנו. הכרנו כבר המון אנשים נחמדים במהלך חיינו הא-ר-ו-כ-י-ם: את ההורים האומנים שלנו, את דודה אומנת משוגעת שלנו, את איש אחד שקוראים לו וטרינר ואת אישה אחת שקוראים לה מאלפת-אמא-של-גודמן ואפילו את גודמן האבא המאמץ הרוחני שלנו. אנחנו מחפשים בית חם בחורף וממוזג בקיץ ושתמיד יש בו אהבה ודאגה ומסירות אין קץ. אנחנו נסכים להגיע רק לבית שידאג לכל מה שנצטרך ויקבל אותנו כחלק מהמשפחה. אדון וטרינר בדק אותנו טוב-טוב ונתן לנו זריקה כואבת שקוראים לה משושה, וגם שמו לנו משהו מר בפה נגד תולעים - פיכסה! נימסר למשפחה תמורת סל אימוץ אצל אדון וטרינר והתחייבות לעקר/לסרס אותנו, כי ככה אנחנו רוצים! אנחנו גם רוצים שאמא שלנו תמצא בית טוב כמו שיהיה לנו. אמא דואגת לנו מאוד ואנחנו רוצים שיהיה לה גם מישהו שידאג לה כמו שהיא דואגת לנו. אמא שלנו היא הכלבה הכי הכי יפה בעולם והיא גם כמעט גורה בעצמה, היא רק בת שנה! גם אמא תימסר תמורת סל אימוץ וכמובן גם היא רוצה עיקור. לפרטים נוספים תפנו לאמא אומנת או לדודה אומנת (שדרכה פירסמנו את ההודעה הזאת), אפשר לראות תמונות ופרטים נוספים בדף מעריצים שלנו בפייסבוק.

נאדיו

New member
הם מהממים! וממש דומים ללילי. עכשיו הבנתי למה

בטח ייחטפו

sivi1964

New member
טוב.. מעריצה נמסה אחת כבר יש לכם!!!

אבל....
הדף לא ניפתח... והכי אני מחכה לראות את האמא של 4 הפלאים הקטנים האלו.{למרות שכמובן לי אסור באופן מיוחד לראות כאלו תמונות ,במיוחד של טרייריות שימיסו לי את הלב כמו שאני כבר יודעת שייקרה. אבל כמובן אני לא יודעת להתאפק.

כרIבית

New member
סיוי אני מתנצלת נאלצתי למחוק את הדף כי

יותר מדי אנשים פנו אליי דרכו וכבר יש עשרות פונים. כרגע נראה שלא נזדקק לעוד מאמצים ולכן הסרתי את הדף ושמחתי מאוד לעשות זאת כמובן
בעוד כשבועיים כל הגורים ימסרו ואז יהיה לי קצת פנאי להעלות לפה שרשור תמונות שמכבד את עצמו למען אוהבי הטריירים באשר הם

xslf

New member
תגידי לאמא של לילי

שיש דרישה לתמונות (ולוידאו!) של גודמן עם הגורים

xslf

New member
האמא היא אחות של לילי

שאמא של לילי חילצה יחד עם הגורים מבעלים מזניח. עכשיו כשהגורים בגיל המתאים, גם האמא וגם הגורים מחפשים בתים טובים.

elin86

New member
אז לא טעיתי ככ

הבעלים הם אלה ממנה נלקחה לילי?

tinyh

New member
לא. זה הסיפור המוכר של כלב שנמסר והחל להתגלגל

הלאה.רק שהפעם איכשהו היו גם גורים בסיפור כי כמובן האמא לא עוקרה.המזל הוא שפה זה ייעצר ככל שזה תלוי בנו. והם ימסרו באופן מסודר ואחראי עם סל אימוץ והתחייבות לעיקור וסירוס.

xslf

New member
לא

לילי נלקחה מהבעלים של האמא של לילי (שעוקרה אחרי ההמלטה). הבעלים המזניח של האחות של לילי אימץ אותה בערך באותו הזמן שלילי אומצה.

tinyh

New member
וכמובן שאחרי שנמאס להם וכבר היו גורים רצו

להיפטר מהם כמה שיותר מהר ללא התחשבות בגיל הגורים או באמא.מה שנקרא מסירה לכל דורש. והאמא אומצהחודשיים בערך אחרי לילי.

כרIבית

New member
תודה רבה לכולם על התגובות היפות

ותודה אמא של לולה ופיונה על השרשור הזה ועל כל העזרה
לשמחתי הרבה יש המון התעניינות בגורים ונשאר לנו רק לבחור להם את הבתים המושלמים. מכיוון שיש יותר מדי פניות נאלצתי להוריד את העמוד של הגורים בפייסבוק כי מתקשרים אליי בלי הפסקה - איתכם הסליחה
גם בנוגע לבאלי (אחות של לילי) יש כרגע כמה פניות שעומדות על הפרק וכמובן שנבחר לה רק את הבית המושלם ביותר
משום מה היא קופחה בשרשור הזה אבל הנה לכם תמונה שתוציא לכם את העיניים
(אנקדוטה: חבר שלי כל הזמן שר ללילי "למה לא אמרת שאחותך יפה ממך?"
) אמא של לילי (ואמא אומנת של באלי, גורגור, גורית, גורי וגור)

למעלה