כלא 6 בפסטיגל?

Segalovich

New member
אם פסטיגל לא היה פונה בעיקר לגיל

של מקסימום כיתה ד', הייתי בעד שהם יהיו שם. בסה"כ יחסי ציבור מעולים ופרסום אדיר. אבל הרמה של המופע הזה, איך להגיד במילים פשוטות - ממש לא לגיל של קהל היעד של הכלא...

יאנגי

New member
השיחה עם הכתב הייתה יותר ארוקה

אני דיברתי על זה שהציעו לאח שלי 250 אלף דולר על להשתתף בפסטיגל והוא סירב אחרי מיד אחרי המרה של שוקו קרלו והוא וסאב סירבו ואני אישית חושב שבשביל כזה סכום כסף אני הייתי עושה את זה לא רק אני הייתי עושה פרסומת לאולויז אולטרה מישהו כאן לא היה מסכים לעשות את זה ?

y a n i v 17

New member
חח תמורת 250 אלף דולר? תלוי..

אם יש סיכוי שזה יגמור לי ת'קריירה-לא אעשה...אבל בעיקרון כן...אני חושב שגם סאב מצטער עכשיו על הפירסומת ל"קרלו" ..למרות שעברו כבר 3+- שנים עדיין בכל מקום שרושמים עליו חייבים לצרף את הקרלו הזה..

S h A y K i

New member
תמורת 250 אלף דולר??

תלוי..אם ידעתי שזה יהיה משהו שיכול להרוס לי קצת את הקריירה לא הייתי עושה...אבל אם זה לא היה הורס אז ברור...זה פאקינג 250 אלף דולר מי לא היה עושה? חוצמזה אני בת אין לי בעיה לעשות פרסומת לאולוויז אולטרה

250 אלף דולר? היתי חושבת על זה...

מה זה 250 אלף... חצי טויוטה לנד קרוזר חלומית מקוצרת? טיחחחחחחחחחחחחחח לא, לא ניראה לי... ~לין~

glass vegas

New member
בחיים לא הייתי מוכר את עצמי לערכים

שאני לא דוגל בהם. וכסף זה דבר עלוב שבא והולך מוזיקה זה דבר שנישאר. יום טוב פרץ.

ItsNotMe1

New member
כדי לעשות מוזיקה צריך כסף מאיפשהו

אתה לא יכול לעשות מוזיקה טובה בהפקות של 2 שקל. אז פה המטרה מקדשת את האמצעים , אני משווה את זה (בהגזמה כמובןאז קחו בפרופורציות) לאם חד הורית שצריכה לפרנס את ילדיה, אז היא תעבוד למשל בניקיון, שזאת לא עבודה שתביא לה הרבה גאווה, אבל היא תעשה זאת כדי לממן משהו שהיא כן אוהבת.

Hatotah1

New member
מסכים עם glass vegas

ואני לא מסכים עם זה שחייבים כסף כדי לעשות מוסיקה טובה, ברגע שיש לך כשרון ואתה הולך עם זה עד הסוף ותהיה אמיתי עם עצמך, בסופו של דבר יגלו אותו ויהיו מוכנים לעזור ולקדם אותך. (ע"ע אוקטובר)

glass vegas

New member
יש הרבה עבודות חוצמפרסומות לבמבה

בהם אפשר להרוויח כסף בכבוד..בלי לבזות את עצמך ואת המוסיקה שאתה עושה ...

XxShai10xX

New member
בלי לחשוב פעמיים o_O

אז המעריצים הרציניים פחות יעריכו אבל יהיו הרבה מאוד מעריצים חדשים ומלא מכירות בגלל הפירסום... הקריירה רק תפרח.

ItsNotMe1

New member
אז מה את/ה רוצה מעריצים סתומים

שיעריכו אותך בגלל פרסומת? מעדיפ/ה לזרוק לפח את מי שמעריך אותך בזכות המוזיקה שלך כדי שיעריכו אותך על פרסומת לבמבה?

SuperStar666

New member
איתמר, אולוויז?! נו באמת חחחחח

מה היית אומר? שכשאתה במחזור אתה דחוף ת'פד? לאן?! - (אגב זו זהבה......)

למעלה