כלא בטורקיה , כנסו נא
חברים אני בהלם מהעובדה שאזרח ישראלי נעצר בטורקיה בגלל שהשתמש ב-100$ מזוייפים כאן בארץ
אני ממש לא יודעת מה ומהיכן להתחיל לנסות לעזור, לדעתי אין בעיה של כסף שכן המשפחה שכרה את שרותו של עוה"ד ששי גז, ומאחר ולצערי נזקקתי לאחרונה לשרותים שלו, אני מכירה את גובה שכ"ט שהוא לוקח כך שלא נראה לי שיש בעיה כספית. אבל
אני חושבת שצריך להרים כעת קול צעקה, להצביע ברגלים ופשוט לא להגיע לטורקיה לא לקנות נופשים ו/או טיולים למקום הזה ולא בכדי להעניש את הטורקים אלא בכדי להראות למי שדאג לעצור את האזרח שלנו של המדינה שלנו בטורקיה . אני מניחה שההודעה קצת מבולבלת אני מאוד נסערת אבל מנסה לחשוב על דרך להרים את קול הצעקה הזה
מזכירתנו אבקש ממך אם אפשר לכתוב משהו מאוד חד משמעי שיועבר הן למשטרת ישראל, הן למשרד התיירות ואני אנסה לתרגם לטורקית ולהעביר גם למשרד התיירות הטורקי. אני באופן אישי את המחאה הזו מתחילה בצעד אחד קטנטן אני לא נוסעת לטורקיה עד שישוחרר הבחור שבכלא הטורקי. משפחה שלמה עומדת כאן להקבר חיים, שכן אם ימצו את הדין עם האב 12 שנים בכלא הטורקי
הוא יחזור אם בכלל כשהבת שלו תהיה בת 14
לא יודעת אם ומה אנחנו יכולים לעשות אבל אני לא יכולה לשתוק את הצעקה הזו. פנינה
חברים אני בהלם מהעובדה שאזרח ישראלי נעצר בטורקיה בגלל שהשתמש ב-100$ מזוייפים כאן בארץ