כלא בטורקיה , כנסו נא

כלא בטורקיה , כנסו נא

חברים אני בהלם מהעובדה שאזרח ישראלי נעצר בטורקיה בגלל שהשתמש ב-100$ מזוייפים כאן בארץ
אני ממש לא יודעת מה ומהיכן להתחיל לנסות לעזור, לדעתי אין בעיה של כסף שכן המשפחה שכרה את שרותו של עוה"ד ששי גז, ומאחר ולצערי נזקקתי לאחרונה לשרותים שלו, אני מכירה את גובה שכ"ט שהוא לוקח כך שלא נראה לי שיש בעיה כספית. אבל
אני חושבת שצריך להרים כעת קול צעקה, להצביע ברגלים ופשוט לא להגיע לטורקיה לא לקנות נופשים ו/או טיולים למקום הזה ולא בכדי להעניש את הטורקים אלא בכדי להראות למי שדאג לעצור את האזרח שלנו של המדינה שלנו בטורקיה . אני מניחה שההודעה קצת מבולבלת אני מאוד נסערת אבל מנסה לחשוב על דרך להרים את קול הצעקה הזה
מזכירתנו אבקש ממך אם אפשר לכתוב משהו מאוד חד משמעי שיועבר הן למשטרת ישראל, הן למשרד התיירות ואני אנסה לתרגם לטורקית ולהעביר גם למשרד התיירות הטורקי. אני באופן אישי את המחאה הזו מתחילה בצעד אחד קטנטן אני לא נוסעת לטורקיה עד שישוחרר הבחור שבכלא הטורקי. משפחה שלמה עומדת כאן להקבר חיים, שכן אם ימצו את הדין עם האב 12 שנים בכלא הטורקי
הוא יחזור אם בכלל כשהבת שלו תהיה בת 14
לא יודעת אם ומה אנחנו יכולים לעשות אבל אני לא יכולה לשתוק את הצעקה הזו. פנינה

והכי גרוע

שמי שדאג לכל המעצר הזה, זה משטרת ישראל בכבודה ובעצמה. כואב הלב. פשוט טמטום נוראי מה שקורה כאן. מה עבר להם בראש? שבן אדם נוסע לשם כדי לסחור בכמה מאות דולרים מזוייפים? מילא אם היה מדובר בכמות עצומה. רוב הסיכויים שהוא עצמו לא ידע אפילו שהם מזוייפים. אבל זו המדינה שלנו, ולא סתם כך היא נראית. מצטרפת למאבק ולצעקה שלך
צר לי על המשפחה ועל הבן אדם שנחנק שם בכלא. והבנתי שהכלא שם זה פשוט לעבור גהינום, מול אנשים פושעים ברמה שאנחנו לא מכירים אפילו.

תמרי10

New member
אכן מזעזע, אבל לא מדויק מצאו אצלו

עוד כמה שטרות מזוייפים בבדיקה שערכו בשדה בתורכיה מה שצריך זה להפגין כנגד המשטרה, שכן אותה יד שטרחה (ברוב טיפשותה)להודיע לתורכים יכולה גם להחזיר את הגלגל לאחור ולשחרר אותו.

tamirzak1

New member
תורכיה לא אשמה במקרה הזה.משטרת

ישראל בטימטום רב לא יכלו להמתין עד שיחזור לארץ ולמצות את הדין כאן. מצד שני היה צורך להודיע לאדם עצמו שלא להשתמש בדולרים (כי היו לו עוד דולרים מזויפים בכיס ואם היה משתמש איתם שם מצבו היה יותר גרוע). צירוף של טיפשות וחוסר מחשבה גרמה לדבר הזה. מצד שני האדם עבר על החוק (ביודעין או שלא ביודעין - אנחנו לא יודעים את כל הסיפור) ולכל מדינה יש את העונשים שלה. דוגמאות : אזרח אמריקאי שקיבל מלקות על גראפיטי במזרח הרחוק. נהג שיכור שגורם למוות בתאונה בארה"ב זה 20 שנה מינימום (רצח מדרגה שניה). סמים יכולים להביא לגזר דין מוות במספר מדינות . שימוש בדולרים מזוייפים מקבל עונש חמור בהרבה מדינות. ישראל היא אחת המדינות עם עונשים לא פרופורציים יחסית לעבירות : דוגמאות: אונס קבוצתי במשך חודשים - עבודות שירות. יש רוצחים שמקבלים פחות מאשר דולרים מזויפים בתורכיה. שוד של מיליונים 4 שנים. ועוד הרבה דוגמאות שונות (תקיפת שוטרים וחיילים ע"י מתנחלים , חטיפת גופת תינוקת בניגוד לצו בית משפט באשדוד , גרימת מוות ברשלנות ע"י כאלה שהשאירו ילדים ברכב סגור וכו' וכו') של עבריינים שבכלל לא קיבלו עונש. רחמנותי על המשפחה הזו . היזהרו במעשיכם במדינות זרות ואל תתעסקו עם משטרת ישראל (אותה משטרה שעצרה אזרח שצילם ניידת חונה במקום חניה לנכים במקום להעניש את נהג הניידת).

משטרת ישראל

להפנות אצבע מאשימה למשטרת ישראל, להציף את השר לבטחון פנים בפקסים ומכתבים, הבחור נסע לחופשה ומתוך 1400$ 4 שטרות היו מזויפים, מכיוון שקנה בדיוטי באחד השטרות המזויפים משטרת ישראל הודיעה לתורכים לעצור אותו, מדינת ישראל טוענת שאינה מתערבת במעצרים אלה והקונסליה בודקת אך ורק את תנאי מעצרו, זוכרים את הבחור בהודו ,גם שם הוא ישב על כלום קליע שנמצא בתיקו.

למעלה