ככל שעוברות השנים, יותר ויותר קשה לי להעמיד פנים כאילו שאכפת לי.

Sun of Nations

Well-known member
או שהתכוונה בצורה לא מודעת להגיד שהיא ואני...

הרי אתה לא רמזת שהיא אפסית...
דווקא כן, אחרי שהיא קראה לי כך ראשונה. לכן דיברה בבירור עליי ועל עצמה.

אם אין לך הבנת נקרא בסיסית, איך אתה מצפה וחושב שאתה מבין בנושאים ברומו של עולם, ושעוד פיצחת את הסודות של האליטות והשכבות הנסתרות של האנושות, התרבות והמידע?

ליצן אתה, המעריץ מומחה.

Sun of Nations

Well-known member
אתה יכול להפנות אותי לטקסט באותם חילופי דברים שבו רמזת שהיא אפסית?
תהיה בריא.

בעמוד 2 בתגובה 11 שלה היא קראה לי אפס כי היא קינאה בי על גאונות הכתיבה המופלגת שלי, הבאה לידי ביטוי בטקסט הפותח את השרשור, וכי גם היא הייתה רוצה להיות גאונת כתיבה מופלגת.

בעמוד 2 בתגובה 13 שלי רמזתי בעדינות שהיא זאת האפסית.

תהיה בריא.

בעמוד 2 בתגובה 11 שלה היא קראה לי אפס כי היא קינאה בי על גאונות הכתיבה המופלגת שלי, הבאה לידי ביטוי בטקסט הפותח את השרשור, וכי גם היא הייתה רוצה להיות גאונת כתיבה מופלגת.

"
אני לא מדבר עם אנשים מסוימים שקורצו מחומר מסוים.

רק נגיד שבינינו יש אנשים מסוימים, שלא תזיק להם מודעות עצמית, אם הם חושבים שהם, עם המסלול חיים שהם עברו, נמצאים בעמדה לקבוע מי כן או לא אפס"

לא אמרת שהיא אפסית!

זה היה מענה דיפלומטי לגמרי.

Sun of Nations

Well-known member
"

רק נגיד שבינינו יש אנשים מסוימים, שלא תזיק להם מודעות עצמית, אם הם חושבים שהם, עם המסלול חיים שהם עברו, נמצאים בעמדה לקבוע מי כן או לא אפס"

לא אמרת שהיא אפסית!

זה היה מענה דיפלומטי לגמרי.
לא, לא אמרתי את זה. רמזתי את זה.

בהמשך גם רמזתי לנקודות חשובות ומרכזיות מתוך הסיפור שלה, מנסה להסביר לה ולהזכיר לה בעדינות, ברמזים, למה היא לא נמצאת בעמדה לקבוע מי כן או לא אפס, אבל היא ממשיכה לקרוא לי כך, בעודה מאזכרת בצורה לא נכונה ולא מדויקת אנקדוטות מתוך חיי שאותן היא מציגה בצורה שקרית ומסולפת, כאילו סיפור חייה שלה לא גרוע בהרבה, כה גרוע שאפשר לעשות ממנו סרט אימה :)

מה אגיד ומה אומר? :)

מודעות עצמית-תכונה במחסור פה בתפוז :)

מנסה להסביר לה ולהזכיר לה בעדינות, ברמזים, למה היא לא נמצאת בעמדה לקבוע מי כן או לא אפס, אבל היא ממשיכה לקרוא לי כך
בדיוק!

ולכן לא אמרת שהיא אפס(אפסית),אלא רק רמזת,רמז עבה כמו פיל, שאתה לא אפס.

ולמה לא קראת לה אפס?

מהסיבה הפשוטה אפס זה קללה לגבר,כי הפחד הכי גדול של גבר להיות אפס.

לעומת זאת על אישה זה לא משפיע.

הפחד הכי גדול של אישה זה להיות מכוערת...

המילה אפסית כ"כ לא פופולרית כי לא אומרים אותה בכלל,

לעומת זאת מכוער על גבר נאמר אפילו בצחוק,מראה כמה זה לא מעליב.

כוכבית מצויה

Well-known member
תהיה בריא.

קראתי לך אפס, כי אתה אפס, לא משום סיבה אחרת, כל טענה אחרת הינה שקר. אח"כ אל תטען שאינך שקרן.

אין שום סיבה לקנא בגבר בן 28 שגמר תיכון ללא בגרות, השתמט משירות צבאי, השקיע זמן וכסף על מנת להשלים תעודת בגרות אבל לא שם לב שהוא לא השלים בגרות, מורח לימודי תואר תלת שנתי על פני חמש שנים לפחות בציונים בינוניים ושחי כפרזיט אצל הוריו.

שלשול מקלדת ממנו אתה סובל אינו כתיבה גאונית, מה שיש בטקסט שפותח את השרשור זה שקר נוסף במסכת השקרים שלך.

נערך לאחרונה ב:

Sun of Nations

Well-known member
קראתי לך אפס, כי אתה אפס, לא משום סיבה אחרת, כל טענה אחרת הינה שקר. אח"כ אל תטען שאינך שקרן.

אין שום סיבה לקנא בגבר בן 28 שגמר תיכון ללא בגרות, השתמט משירות צבאי, השקיע זמן וכסף על מנת להשלים תעודת בגרות אבל לא שם לב שהוא לא השלים בגרות, מורח לימודי תואר תלת שנתי על פני חמש שנים לפחות בציונים בינוניים ושחי כפרזיט אצל הוריו.

שלשול מקלדת ממנו אתה סובל אינו כתיבה גאונית, מה שיש בטקסט שפותח את השרשור זה שקר נוסף במסכת השקרים שלך.
troll.gif

Sun of Nations

Well-known member
לא מוכיח שהוא אפס.
לא נגיד שמות, אבל נראה שמישהי מסוימת לא הבינה רמיזות מסוימות, אם גם לאחר שהוזכרו לה כמה דברים במילים מאוד עדינות יחסית, היא עדיין חושבת שהיא זאת שנמצאת בעמדה לקבוע מי כן או לא אפס.

מודעות עצמית-תכונה במחסור פה בתפוז 🙂

Sun of Nations

Well-known member

רק נגיד שבינינו יש אנשים מסוימים, שלא תזיק להם מודעות עצמית, אם הם חושבים שהם, עם המסלול חיים שהם עברו, נמצאים בעמדה לקבוע מי כן או לא אפס ;)
אני לא מדבר עם אנשים מסוימים שקורצו מחומר מסוים, וכל אדם שמזהה את עצמו עם סוג האנשים עליהם אני כביכול מדבר, עושה זאת על אחריותו ועל דעת עצמו.

לסיום, רק בואו לא נזכיר לאיזה אדם יש מצב מיוחד, נוטל איזה תרופות מאיזה סוג, עסק לפרנסתו באיזה מקצוע לפני הפנסיה ונזרק לטובת...

כוכבית מצויה

Well-known member
אני לא מדבר עם אנשים מסוימים שקורצו מחומר מסוים, וכל אדם שמזהה את עצמו עם סוג האנשים עליהם אני כביכול מדבר, עושה זאת על אחריותו ועל דעת עצמו.
פחחחחחחחחחח
לסיום, רק בואו לא נזכיר לאיזה אדם יש מצב מיוחד, נוטל איזה תרופות מאיזה סוג, עסק לפרנסתו באיזה מקצוע לפני הפנסיה ונזרק לטובת...

רק נזכיר מי שיקר לגולשים בפוסט הפותח את השרשור, ולא רק בו.

נערך לאחרונה ב:

Sun of Nations

Well-known member

אני לא מדבר עם אנשים מסוימים שקורצו מחומר מסוים, רק נזכיר ונאמר שבניגוד לדמיון של מישהי מסוימת, אני כמובן מעולם לא שיקרתי לאף-אחד. ניסוי זה לא שקר, כפי מה שבדיחה זה לא שקר, כפי מה שעלילה מתוסרטת של סדרת טלוויזיה זה לא שקר וכן הלאה...

ai27

Well-known member
טוב, כל הגאונים הגדולים ששינו את העולם, בהתחלה אמרו שהם לא שפויים 🙂
אף אחד לא טען שאיינשטיין או ניוטון היו לא שפויים.
רק על מי שבאמת היה קצת (או מאוד) משובש אמרו את זה

Sun of Nations

Well-known member
תודה רבה לכל המשתתפים בניסוי 🙂

חומר ממש טוב, נכון? :unsure:

אני באמת לא מבין מאיפה אני מצליח להמציא את החרא הזה 😀

כנראה שאני כישרון טבעי ;)

כמו שייקספיר, רק טוב יותר 🤴

כל הכבוד למע..אה..כלומר...למתנגדת כוכבית מצויה, על כך שזיהתה שמדובר בניסוי בשביל אחד הספרים שלי.

סה"כ אני מרוצה מהתגובות שקיבלתי, ולכן אני ממשיך עם הקטע הזה קדימה.

התגובות שקיבלתי אמנם לא היו ביקורות מקצועיות, אבל זאת כמובן לא הייתה הכוונה ולא מה שכיוונתי אליו, אלא רציתי לראות תגובות רגשיות ואותנטיות של אנשים מהשורה שהיו קוראים את זה בתוך ספר.

מכיוון שקיבלתי תגובות רבות, כולל תגובות מושקעות של דאגה והערצה, אני מבין שהקטע יוצר עם הקורא את החיבור הרגשי שניסיתי ליצור.

ברמת הביקורות המקצועיות והיותר פרקטיות, תמיד אפשר להראות את הספרים שלי למבקרים מקצועיים לפני שאני מוציא אותם לאור רשמית, ובכל מקרה, גם אני יכול לעשות קצת עבודה בסגנון הזה.

בואו נראה...

נראה לי שהקטע של "לא אכפת לי מהמשפחה שלי" קצת מוגזם.

כעיקרון, כאשר הדמות הראשית עוברת קושי או מכשול, מותר לה להישבר, להגיד ולחשוב דברים לא טובים, וגם לעשות דברים לא טובים, במיוחד אם מדובר בדמות של אנטי-גיבור ולא דמות הגיבור הקלאסית, אבל גם לזה יש כללים וחוקים.

כאשר הגיבור או האנטי גיבור "נשבר" ובוגד בדרכיו, חשוב להיזהר שלא לקחת אותו יותר מידי אל הכיוון השני, כי אסור שהוא יעשה או יאמר משהו שבעיני הקורא יהיה מוגזם, כי אז לא תהיה בשבילו דרך חזרה, לא תהיה בשבילו ישועה, ולא יהיה אפשר לגרום לקורא להתאהב בו מחדש.

לכן ובמחשבה שנייה, "לא אכפת לי מהמשפחה שלי" נשמעת כמו הגזמה, כי זה באמת נשמע די קיצוני. מה זאת אומרת "לא אכפת לי מהמשפחה שלי"? זאת נשמעת כמו בגידה בחוק טבע. לא כדאי לקחת אותו עד כדי-כך רחוק אל הצד השני, כי אני לא בטוח שאני אצליח להחזיר אותו ממרחק כזה, ולכן אמחק את זה.

חוץ מזה אני לא רואה בעיה שבאמת מאוד בולטת לעין, אבל כמובן שנגיש את הקטע ואת הספר כולו למספר מבקרים מקצועיים תחילה כדי להיות בטוחים, לפני שניגש אל ההוצאות לאור.

שוב פעם תודה רבה לכל המשתתפים! 🙏

אלופים! אין עליכם! 🫂

כוכבית מצויה

Well-known member
תודה רבה לכל המשתתפים בניסוי 🙂

חומר ממש טוב, נכון?

אני באמת לא מבין מאיפה אני מצליח להמציא את החרא הזה 😀

כנראה שאני כישרון טבעי

כמו שייקספיר, רק טוב יותר 🤴

כל הכבוד למע..אה..כלומר...למתנגדת כוכבית מצויה, על כך שזיהתה שמדובר בניסוי בשביל אחד הספרים שלי.

סה"כ אני מרוצה מהתגובות שקיבלתי, ולכן אני ממשיך עם הקטע הזה קדימה.

התגובות שקיבלתי אמנם לא היו ביקורות מקצועיות, אבל זאת כמובן לא הייתה הכוונה ולא מה שכיוונתי אליו, אלא רציתי לראות תגובות רגשיות ואותנטיות של אנשים מהשורה שהיו קוראים את זה בתוך ספר.

מכיוון שקיבלתי תגובות רבות, כולל תגובות מושקעות של דאגה והערצה, אני מבין שהקטע יוצר עם הקורא את החיבור הרגשי שניסיתי ליצור.

ברמת הביקורות המקצועיות והיותר פרקטיות, תמיד אפשר להראות את הספרים שלי למבקרים מקצועיים לפני שאני מוציא אותם לאור רשמית, ובכל מקרה, גם אני יכול לעשות קצת עבודה בסגנון הזה.

בואו נראה...

נראה לי שהקטע של "לא אכפת לי מהמשפחה שלי" קצת מוגזם.

כעיקרון, כאשר הדמות הראשית עוברת קושי או מכשול, מותר לה להישבר, להגיד ולחשוב דברים לא טובים, וגם לעשות דברים לא טובים, במיוחד אם מדובר בדמות של אנטי-גיבור ולא דמות הגיבור הקלאסית, אבל גם לזה יש כללים וחוקים.

כאשר הגיבור או האנטי גיבור "נשבר" ובוגד בדרכיו, חשוב להיזהר שלא לקחת אותו יותר מידי אל הכיוון השני, כי אסור שהוא יעשה או יאמר משהו שבעיני הקורא יהיה מוגזם, כי אז לא תהיה בשבילו דרך חזרה, לא תהיה בשבילו ישועה, ולא יהיה אפשר לגרום לקורא להתאהב בו מחדש.

לכן ובמחשבה שנייה, "לא אכפת לי מהמשפחה שלי" נשמעת כמו הגזמה, כי זה באמת נשמע די קיצוני. מה זאת אומרת "לא אכפת לי מהמשפחה שלי"? זאת נשמעת כמו בגידה בחוק טבע. לא כדאי לקחת אותו עד כדי-כך רחוק אל הצד השני, כי אני לא בטוח שאני אצליח להחזיר אותו ממרחק כזה, ולכן אמחק את זה.

חוץ מזה אני לא רואה בעיה שבאמת מאוד בולטת לעין, אבל כמובן שנגיש את הקטע ואת הספר כולו למספר מבקרים מקצועיים תחילה כדי להיות בטוחים, לפני שניגש אל ההוצאות לאור.

שוב פעם תודה רבה לכל המשתתפים! 🙏

אלופים! אין עליכם! 🫂

מסתבר ששוב שיקרת לגולשי הפורום ושההתנצלות שלך בעבר על זה ששיקרת לגולשים היתה חסרת משמעות.

למעלה