ככה פתאום... הכל נשבר, ביחד איתי

ככה פתאום... הכל נשבר, ביחד איתי

זה שובר אותי... המחשבות של נגמרות... הכאב... הפחד... אנשים תעזרו לי!!! :[ יש לי חברה 9 חודשים, כל הזמן הזה בניתי הכל כדי שיהיה לי טוב איתה ויתרתי על החלום שלי (כדורסל) כי אני לומד בישיבה תיכונית ואני מסיים נורא מאוחר ולא רציתי שכזה דבר יפריד בינינו... ויתרתי על עוד המון דברים בשביל שיהיה לנו טוב ושרק נתקדם ביחד... היינו מספרים כל התקופה הזו ה-כ-ל. הייתי כ"כ פתוח איתה וגם היא איתי... השקעתי בה המון, נתתי לה את כל כולי, ממש ה-כ-ל!!!!!!!!! אני כ"כ אוהב אותה וצריך אותה וכאן מגיעה הבעיה... היא! היא בכיתה ט´, אני בי"א. יש לה השנה הצגת סוף שנה בסגנון טקס יובל למדינת ישראל (אני אשכרה לא מגזים! הדבר הזה לדעתי הוא פיגור של הנהלה ושל ועד הורים אבל אין מה לעשות) והיא טוענת שבגלל זה ובגלל לחץ מבחנים שיהיה לה ועוד כמה דברים היא לא תוכל להסב לי תשומת לב, משמע: להפגש בתדירות של פעם בשבוע-שבועיים. ואני... שואל את עצמי, לעזאזל!!!!!!!! מה הקטע??!?!?! בסה"כ הצגה מזדיינת!!!!! על כמה דברים ויתרתי למענה, אני כ"כ אוהב אותה וכ"כ מעניק לה הרבה, ולמה זה מגיע לי??? אחרי כל מה שעשיתי!!!!!! אני ממש שבור, קרוע, רוצה למות!!!!!! אני אוהב אותה ולא רוצה להפרד ממנה! אבל היא לא מותירה לי ברירות... היא פשוט גומרת אותי, הלימודים שלי ממש בתחתונים! היום המנהל שלי בא אליי ואמר לי שאני צריך לקחת את עצמי בידיים. אז איתה - מילא אבל בלעדיה - איך אני יכול?!?!?!?!?! :[[[ הלוואי שלא נדע מצרות השבור.

נועוש 17

New member
הנה העצה שלי אז ככה../images/Emo70.gif

באמת יש לך בעיה חמורה מצד אחד אתה אוהב את החברה שלך ויש לה ההצגה, ומצד שני את מדרדר בלימודים וגם ויתרת לה בהרבה דברים. אתה יכול להגי תשמעי אני לא רוצה להיות איתך יותר כי את כל הזמן דוחה אותי את לא רוצה. או אתה יכול ללכת ליועצת ולספר לה את כל זה. ואז היא תגיד לך מה לעשות אתה מבין אותי.

איזה יועצת איזה נעליים

אני בישיבה תיכונת וזה אומר שאני לא אמור להיות עם חברה!!!!! זה בי"ס שאמור להיות לדוסים!!!! וזאת בעיה אחרת... מה לעשות איתה? היא רוצה להיפרד מסיבות כ"כ טיפשיות.... בגלל שאנחנו רבים פה ושם, מקסימום אלו היו ריבים עם טעם אבל אלו ריבים כ"כ טיפשיים שהיא יכולה למנוע !! אבל היא לא רוצה להקשיב לי לצערי :[

נועוש 17

New member
הבנתי אותך אבל../images/Emo70.gif

אין לכם יועץ או משהו כזה, אתה יכול לדבר איתה בכל זאות ואז היא תקשיב לך. או תתקשר אליה הביתה ותדבר איתה.

UpTown~Girl

New member
נועוש את בטוחה שאת בת 17???

מה זה העצות הדפוקות האלה? "תגיד ליועצת תגיד ליועצת" נו באמת נועה מה את ילדה קטנה? יועצות לא מבינות כלום מהחיים שלהן! לא פונים עם כל בעיה דפוקה ליועצות מטומטמות! זה לא עניינן של יהועצות!!!! תי-קל-טי !!!!!!

אין לך מושג כמה שאני מבינה אותך.

גם אני דתיה ולומדת בחטיבה דתית, וחבר שלי (בגיל שלי) לומד במכינה והוא מסיים כל יום ב5-6 ודי קשה לנו להיפגש...אבל תשמע, מתגברים....; נראה שאתה באמת באמת אוהב אותה ומוכן להקדיש לה את כולך, אבל לפני שאתה עושה את זה תברר אם זה בכלל שווה- האם היא מוכנה להשקיע מעצמה יותר בקשר הזה...? אם לא- אז חבל על הזמן, כדאי שתיפרדו. ונכון שזה לא קל ואפילו קשה מאוד- הרי אתה בכל זאת אוהב אותה, אבל אם אין לה שום רגש מכל סוג שהוא כלפיך- פשוט תוותר. אבל! (איך אני מתה על ה"אבל" הזה
)- אם היא כן אוהבת אותך (ואת זה אתה אמור לברר אחרי שיחה רצינית איתה...)- תדבר איתה ותבהיר לה שהיא אמורה להשקיע מעצמה במידה שאתה משקיע מעצמך בקשר הזה. אז נכון שיש לה הצגה ולימודים על הראש- אבל גם לך יש לימודים אפילו יותר קשים, והיא באמת יכולה לתרום קצת יותר. בשורה תחתונה, תדבר איתה, הכי טוב.
!

s love s

New member
חשבתי קצת על מה שכתבת ורציתי להציע.

לך כמה עצות. אני לא יודעת אם הן יעזרו אבל איך שאומרים מה שיקרה: את מה שהשעת בחברתך תתחיל להשקיע בלימודים, תחשוב שאתה עושה את זה בשבילה ותראה הזמן יעבור מהר. אתה תצליח בלעדיה, פשוט תוציא את כל האנרגיות על משהו אחר, אצלי זה עבד מקווה שזה גם לך יעזור. ואל תדאג הכל יהיה בסדר.

Black Pearl

New member
העצה שלי ../images/Emo41.gif../images/Emo59.gif

לא היית צריך לוותר על הכדורסל אם זה משהו שבאמת חשוב לך... אני וחבר שלי למשל כבר 3 חודשים ביחד ואנחנו גרים כמעט 20 דקות נסיעה אחד מהשני (ובהליכה זה כמה שעות), לא לומדים באותו ביצפר ואנחנו בדיוק בהבדל גילאים כמו שלך ושל חברה שלך ושנינו לומדים קשה ויש לנו די הרבה מבחנים אנחנו עושים במשך השבוע מה שאנחנו אוהבים(חוגים, חברים, נסיעות וכאלה) ויוצא לנו להיפגש פעם- פעמיים בשבוע כי אנחנו מתאמים ביננו, וקובעים מתי נוח לנו להיפגש ואני יכולה להבטיח לך שאני אף פעם לא נכשלתי בשום מבחן בגלל שהייתי איתו יום קודם ולא למדתי כמו שצריך וכנ"ל כלפיו. אני חושבת שאתה והחברה שלך צריכים לדבר ולעשות סדר עדיפויות לגבי מה חשוב לכם, והיא לא צריכה להיות במקום הראשון אצלך ולא משנה כמה אתה אוהב אותה, ואותו דבר כלפיה. אבל זה גם לא אומר שאתם צריכים לזרוק לזבל את מה שבא במקום השני, פשוט לסדר הכל ביחד... ואם מדי פעם יוצא לכם להיפגש רק פעם בשבועיים אז שטויות, תתגעגעו קצת יותר... מנסיון אישי זה לא כזה קשה אז

Black Pearl

New member
עוד משהו חשוב

ברצינות אין לך מה לצפות ממנה לוותר על ההצגה אם זה כל כך חשוב לה כמו שאתה לא אמור לוותר על כדורסל שכל כך חשוב לך. אני מבינה שאתה אוהב אותה אבל תזכור שאתה עדיין בן 17 ומה שבא עכשיו לא בטוח שיישאר לנצח נצחים, מצד שני אמורים לחיות את הרגע, אבל למה אתה חייב להיות כל כך אנוכי ולבקש ממנה לוותר על משהו שהיא כל כך אוהבת ורוצה להשקיע בו, היא בסך הכל עוד ילדה, תן לה להנות ממה שהיא אוהבת, ואם היא גם אוהבת אותך אז תתן לה להנות משני העולמות, ותהנה גם אתה ממנה ומהכדורסל, אלו לא חיביים להיות שני דברים נפרדים, פשוט שניכם צריכים ללמוד לשלב בין הדברים הטובים שאתם אוהבים בחיים שלכם
ואם היא רבה איתך על דברים שטותיים (זו כבר בעיה אחרת...) אז פשוט דבר איתה על זה ותגיד לה בעדינות שאתה תנסה קצת פחות לפגוע ולעצבן אותה או מה שהיא כל כך כועסת עליו כל הזמן ותבקש ממנה קצת להעביר דברים, כי גם ככה אתם לא נפגשים כל כך הרבה אז לפחות שבזמן הזה שאתם כן יחד תהיו סבבה אחד עם השני ולא תריבו...

לא ביקשתי לוותר!!

היא אמרה שלא יהיה לה זמן... וזה היה סתם תירוץ כי לכל דבר שרוצים אפשר למצוא זמן... ועובדה... אנחנו ביחד והגענו להבנות שלנו... וחוץ מזה אני וויתרתי על הכדורסל מרצוני... היא אמרה לי לא לוותר... אבל זה היה הורס הכל והשעות שאני מסיים ללמוד לא יאפשרו לי להתקדם בכדורסל.

למעלה