כי

ber Viper

New member
כי

מי מדבר על הקטע הזה ושמע את הקטע שלי ועדיין עומד בעודו מדבר על הקטע עוד שעה אני הולך לדרכי סוניק עושה מעשה לא עושים אותו לא מנסים לעשות אותו מי שרוצה מנסה לעשות אותו הוא לא מנוסה אז הוא לא מרוצה!

ber Viper

New member
ש..

עכשיו לשבת בשקט מאלכת מחשבת תתנו לי בבאסים ועוד עם 7 חושים מפציץ מגברים גור לכולם פה לרעוד לא מתחשב לא חושב פעמיים זורם כמו מים קלוט את הריים אל תגיד לי לא נורמלי למה? ככה בא לי

ber Viper

New member
וגם

מליטנטי טנטי מלודרמטי גבהתי ובאתי לכאן תתן לי בשאנטי שאנטי רמדי עם סאבלימינל ובאבילון שימו לב אליי מי שלא מבין מה קורה מסביב היפ הופ בבארבי ראמי כאן שאולין לת"א נקודה חדשה למפת העולם לפי מגזין הסורס תקשיב אל הבוס ביחד נגיעה רחוק וגבוה כאילו מטוס.

ber Viper

New member
אפילוווו

אבל תמיד מנסה לחבר מנסה למהר מסחרר מהמר מוותר מדבר מדבר מנסה שיתאפשר (נשאר חבר) מנסה להתחבר לסגנון אחר

ber Viper

New member
סתם סתם אבל

האן האן דיגידי(דן) רוכב על הביט הנסיך המדליק עם הסוס הלבן תמיד מוכן לטריפ של היפ הופ אין דום כחול לבן עורף הראשים כמו בסליפי הולו אמסיז באים בגישת הביגידיביגיד סוואלו ליריקס צ'ק ת'פלואו,אני השולף הכי מהיר במערב (פרוע) יוצאים משפטים בקצבים מדהימים (קורע) מנסה לעמוד מולי פתאום נראה (גרוע)

ber Viper

New member
*פימפ סלאפ*

אוהב את ירושלים כמו שפאק אוהב את קאלי למה אתם מתפלאים שכל קרב של ראפ הוא קל-לי כי הזרם שלי נוזלי... כמו השעונים של דאלי יכול להגיע לירח אבל כרגע ראפ זה מה שבא לי

מממ גם לי משעמם אחי

i allways took pain as a game when i was six i crack my head open look'd to the mirror an saw my brain

mally17

New member
לקח מנת יתר...

של היפהופ ישראלי! מה שזה גורם לאנשים...

ו....

רואים שנדפק לך הראש מהמיו....ועוד אתה מדבר על holy tongue aka אח של טאבו + אז לו מותר... יאלה בוא נרד משעמם לי רצח!

בכל למי שיש שירים של פיזדה

חוץ מ.... למה אי בודד לא רואים כלום גבי מאן המזכירה של אבס סייב אז או הפריסטיילים אצל מומי בעסק ובבי ראפ אז ישר אליי לאיי סי 279866339 או מי שרוצה אחד מהשירים האלה..למעלה

ber Viper

New member
damn son!

יו אני לא צפוף ביני לביני הגעתי למסקנה שאני יחיד במיני החיים קשים כן כן לפעמים אבל אני מדלג על זה כי אני מי אני סוויסה בתש"ס בפנים של הבאס אני זה שיחזיר ת'ימים של הפס לא נמאס לא לא אף פעם לא נמאס נכנס כמו טווס מסוכן כמו (?) לא צריך טובה תביא לי בקלאס סגנון גס שאתה אף פעם לא נגמר לי איךשאני בא תקראו למשטרה תגידו שראיתם (בולמי בלע?!) יותר שרוט ממני לא תמצא בכל גוש דן! אני הבן זונה זה שתחלום עליו בלילה!

SensaiToro

New member
סו סו סו סו

סופרסטאר גר בבית בלי תריסים חי מלשדוד זקנות אוכל חינם דופק כל מה שזז בדגניה (?) וואי וואי כל הבנות קופצות עליי! כמה טוסיקים פתוחים - איזה כיף שאני מש"ס...

למעלה