כישופי יסודות

מכשף8

New member
כישופי יסודות

למי יש מידע על כישופי יסודות איך עושים אותם איך שולטים בהם כל דבר...

holy_sheep

New member
האר את עיני

איך מכשפים יסודות? אני יודעת רק על קריאה/שימוש ביסודות ושינויים. אבל למה הכוונה בלכשף אותם? כבשה קדושה

MerlinTheWizard

New member
יש לי רעיון!

אם אתה מתכוון לכישוף אם אלמנטים (אני מדגיש) אז אם אתה מתחיל כמוני אז תיכנס למקשוף ותוריד את הספר שלהם שהוא מדהים שם אומרים לך איך ליצור מגנים כדורי אנרגיה ובקיצור איך להתחיל כי כוונתך ביסודות לא ברורה או שאני אשלח לך את הקובץ באי מייל או באיי סי קיו בקיצור משם אתה יכול להתחיל. ב-15 בספטמבר הם יוציאו את הספר השני בסדרה וכאשר אני אוריד אותו אני אודיע לך יש לי דרך איך אתה מייצר כדורי אנרגיה, כדי ליצור כדור אנרגיה מאנרגית היקום אליך לדמיין את הבטן שלך כמקור אנרגיה אם אתה רוצה כמו כדור ירוק מסתובב תמשיך בהדמיה הזאת במשך כמה דקות. לאחר מכן תעביר את האנרגיה מהבטן את עמוד השדרה ואז תפצל את האנרגיה לשתי הידיים ולכפות הידיים תשחק אם האנרגיה שבכפות ידייך ותעביר אותה מיד ליד לאחר מכן תיצור שתי חוטים של האנרגיה שיוצאים מכל יד ויוצרים ביחד כדור של אנרגית היקום בשלב זה רק תעצב ותחזק אותו ולאחר מכן תחזיר את האנרגיה חזרה לגוף בצורה הבאה... תחזור על הפעולות בכיוון ההפוך רק במקום להחזיר את האנרגיה לבטן תפזר אותה בגופך באופן שווה עד שהיא תעלם (תיספג) בתוך גופך. אם לא הבנת משהו צור איתי קשר מספר האיי סי קיו שלי הוא: 166969371 או שלך לי אי מייל ל- [email protected] הלוואי ותמצא/י את אורך

witch13

New member
עליתי על כוונתך.

אתה מדבר על כישוף יסודות, שזה בעצם תיעול של אנרגיות של היסודות. הכוונה היא: שביסוד האויר, תוכל לעשות רוח. ביסוד האש, תוכל לכבות נרות. ביסוד המים, תוכל לעשות גלים בים. ביסוד האדמה, תוכל לעשות רעידות אדמה. אם צדקתי, אז זה לא נושא קל. דנה

למעלה