כישוף ועין הרע

sofiaa

New member
כישוף ועין הרע

שלום לכולם אם לא הייתי חווה את החוויה של אתמול לא הייתי מגיעה לפורום הזה ובודאי שלא מתעניינת בכישוף, בעין הרע תמיד האמנתי עוד מילדותי הרגשתי שמשהו קורה לאחר שסיפרתי משהו או אמרתי משהו אז הבנתי שיש איזה שהוא כוח, טוב היום אני גם יודעת איך לשחרר עין הרע אבל כישוף זה כבר יותר מידי עבורי, אתמול בפעם הראשונה בחיי פניתי לקוראת בקפה, ותבינו אני לא טיפוס של ללכת למתקשרים, קוראים בקפה וכו´ כי יש לי את היכולות לעשות זאת אך כאשר זה נוגע לי אף פעם אין תשובות, אז במצוקתי האישית פניתי לקוראת בקפה ותאמינו לי היא ממש טובה, והפתיחה שלה הייתה, עשו לך כישוף חזק ועין הרע, הכישוף עצר לך את החיים ואכן כך אני מרגישה שכל חיי נעצרו, אשמח אם אנשים טובים מבינכם יוכלו להסביר לי מהו כישוף, כיצד זה עובד, האם י´י מחשבה, חומרים שונים או משהו שבכלל אינו עולה על דעתי. אני מאוד מבקשת שרק מי שמרגיש שמבין בעניין יענה לי כדי שאוכל להבין מה קורה איתי. ועוד שאלה, האם ניתן להסיר כישוף. תודה אור ואהבה לכולם.

כמה תשובות...

בקשר לשאלה הראשונה שלך... אפשר להסיר כישוף... ולא כ"כ הבנתי על מה את רוצה חומר...כי בכל הנושא הגדול הזה של מאגיה וכישוף יש המון נושאים!! דבר ראשון תלכי למאמרים שבפורום... בטוח תלמדי משם דברים...!! ובקשר למהו כישוף... : מאגיה היא חתירה ושאיפה להבנה יותר טובה של עצמנו ושל העולם סביבנו. כישוף זה השיטה המעשית אשר מיישמת את אותה הבנה. כאשר אנחנו מתחילים לעסוק במאגיה, אנו מתחילים במסע לגילוי עצמי. מסע לתוכנו ולתוך היקום עצמו שכן הוא נמצא בתוכנו כמו שאנחנו בתוכו. עם הזמן הראש שלנו נפתח והתפישה שלנו של המציאות מתרחבת. כישוף נמוך- "שימוש באנרגיות "נמוכות" ומיידיות הזמינות למכשף, על מנת יצירת האפקט המאגי הרצוי". כשאני אומר אנרגיות נמוכות אני מתכוון לאנרגיות ארציות אשר זורמות בכל מקום ובכל דבר ובכל אחד, מדובר על ביטויים שונים ו"ארציים" של האנרגיה הבסיסית של היקום. יש שיקראו לה צ´י, קי, פאראנה, או כל שם אחר אבל כולם מתייחסים לאותה אנרגיה. היא זורמת ממרכז היקום, והיא אבן הבניה הבסיסית של כל מה שקיים, היא והביטויים השונים שלה- ארבעת האלמנטים- אש,אויר, אדמה, מים. כל אחד מייצג תכונות מסוימות שלה. ביחד הם מרכיבים כל דבר שקיים. במאמרים שלי אני אתייחס אליה כתור "בסיס" (תזכרו ששמות במאמרים עצמם הם חסרי חשיבות, כל עוד הרעיון עובר אל האדם שקורא את המאמר). אז כאשר אנו מבצעים פעולה של כישוף נמוך אנחנו בעצם מתמרנים בצורה מסוימת את האנרגיות סביבנו בהתאם לצורך שלנו. כישוף עליון- "קריאה לאנרגיות עליונות וכיוונם אל המטרה הרצויה על מנת ליצור את האפקט המאגי המבוקש". כשאני אומר אנרגיות עליונות אני מדבר על כוחות אשר נחשבים כעליונים, כוחות ראשוניים וחזקים הזורמים ביקום, ישויות, אלים. לכל מסורת מאגית יש את המפה שלה לאותם כוחות, עם ההסברים שלה כיצד לקרוא להם ולכוון את כוחם. יש אינספור מפות שונות. וזה לא אומר שרק אחת נכונה בגלל שיש אינספור דרכים להתחבר לאותם כוחות. בין אם מדובר בפנטאון אלים, רונות, מערכת מסובכת של סמלים ומילים מאגיות העיקרון הוא דומה. כל פרט במערכת מסמל כוח כלשהו, וכיצד לקבל גישה אליו. ייתכן שבשביל לקבל עזרה מאפרודיטה תאלצו ללחוש כמה מילים מתוקות לתוך תפוח ולזרוק אותו לים, או כדי לזמן את כוחו של מלאך תצטרכו לחזור על שמו הסודי לתוך כף ידכם שלוש פעמים. מה שלא יהיה, העיקרון עצמו דומה.

למעלה