כיצד לתכנן נכון את הזמן באמסטרדם?

• פותח הנושא maw
  • פורסם בתאריך

maw

New member
כיצד לתכנן נכון את הזמן באמסטרדם?

כרגע אני כבר די סגורה על המקומות ואני רק צריכה לדעת כמה זמן להקדיש לכל אחד מהאתרים הבאים (שעתיים, שלוש, חצי יום, יום שלם)? מוזיאון ואן גוך חוויית הייניקן בית הכנסת הפורטוגזי וולנדאם ומארקן זאנסה סחאן הארלם האג ומדורודאם בין לבין פשוט נשוטט בפארקים, בשווקים וברחובות. תודה רבה :)

maw

New member
בבקשה....

אני יודעת שהיו המון שאלות על אמסטרדם בזמן האחרון ושבטח כבר נמאס לכם לענות עליהן... אבל לא מצאתי תשובה בשירשורים או דרך החיפוש ואני יודעת שיש כאן מומחים להולנד ואמסטרדם. בבקשה... תודה רבה!

vasp

New member
זה הכל תלויי בך

כמה האתר/אטרקציה עושה לך את זה אמסטרדם ( לא הייתי באתרים שציינת בעיר ) אישית לא הייתי מקדיש יותר מיום אחד , איך שאת מגיעה כנסי ל VVV ( תחנת מידע ) ואח"כ תמשיכי . זאנסה סחאן - שעתיים , עם נסיעות חצי יום . הארלם ? עיר יפה אבל מה יש בה מיוחד שכדי להגיע אליה יותר מעיר אחרת ? לא יותר מחצי יום , היא בערך חצי שעה מאמסטרדם . האג ומדורדם , יום שלם , מדורדם שעתיים , טיול בעיר / בטיילת , קולנוע תלת מימד , אם בא לך ארמון השלום , הנמל , עיר יפה שווה לטייל בה רק בשביל האווירה אפילו . על כל זה תוסיפי זמן על נסיעות / קניות . לא יודע איך את , אשתי מצאה שם רשת שאני קורא לך בארט סימפסון , קוראים לה בארט , דברים זולים וטובים ( בגדים ) התעכבה שם שעות. תהני

shulak14

New member
בדרך להאג

אפשר לרדת מהרכבת ולטייל שעה שעתיים בדלפט היפה. בהאג כדאי גם להגיע לפנורמה מסדאך. מוזיאון ואן גוך ענין של כמה שעות ביקור יסודי. אבל תלוי בכם. כדאי לטייל לאורך התעלות וביורדן.

לי הספיקו

בין שעה לשעתיים אצל אנה פרנק, חובה לכל יהודי שמגיע לשם פעם ראשונה. בין שעה לשעתיים במדאם טוסו, תמיד נחמד. בין שעה לשעתיים בבית המלוכה, מרשים ביותר. חצי יום בהאג, קצת טיול ברחובות וארוחת צהריים, עיר יפהפיה. חצי יום בכפרי הדייגים שציינת, יפה שם, תקני הרבה גבינות!! לא הייתי בבית הכנסת גם לא במוזיאן ואן גוך .... חצי יום רביצה בפארק ההוא, נו איך קוראים לו, כמו הסנטרל פארק בניו יורק...פשוט לרבוץ על הדשא בכיף ולהנות מקצת ירוק בתוך העיר המגניבה אבל לא ירוקה הזאת.. שייט תעלות קצר, ממש כיף בייחוד אחרי טיולים רגליים, זו אחל'ה מנוחה ורגיעה יום באפטלינג, משתדלת לא לוותר על פארקים מהסוג הזה כשאפשר... על מדוראדם וויתרתי, כל מי שחזר אמר שיפה אבל סתם יקר ומיותר...והתחברתי לעצה.... ויש מוזיאונים יותר קלילים וחביבים, מוזאון הסקס, הבירה, הגראס, אפשר להכנס לאיזה שעה -שעתיים לכל אחד, זה נחמד וכמו שאמרת, בין לבין פשוט לטייל ברחובות, בשווקים, אחל'ה של עיר מקווה לחזור אליה בהזדמנות הראשונה

Octopussy

New member
עניין אישי

ואן גוך - שעה וחצי ביה"כ - שעה כפרי הדייגים - שעתיים בכל מקום (מרקן יותר מעניינת, הכל ממוסחר) זאנזה סחאנס - שלוש שעות (הרבה הליכה) הארלם - שעתיים במרכז העיר (בעיות חניה קשות) האג - שעתיים בסחוויינינגן (בחוף) מאדורודאם - שעה וחצי (תלוי בצפיפות המבקרים) כל אלה ללא נסיעה - רק רגלית מומלץ מאד הרייקס מוזיאון (ממש ליד מ. ואן גוך) - 4 שעות, עם הרבה רמברנדט ואחרים. כן מומלץ השייט בתעלות באמסטרדם, וללכת ברגל בין התעלות המקבילות לדאם, מצד החלונות האדומים וגם לצג השני (מערב) מומלץ האזור שליד וולנדאם, כמו אדאם (לברר אם יש מופע שוק הגבינות - נחמד יותר וצפוף פחות מאלקמר) ומוניקנדאם.

maw

New member
תודה רבה לכולכם!

עזרתם לי מאוד

למעלה