כיצד אני מזין טקסט מקובץ לFLASH?

alophind

New member
כיצד אני מזין טקסט מקובץ לFLASH?

אני רוצה לבנות חלק מהאתר שלי בצורה כזו שלא ניתן יהיה "לגנוב" את התוכן , מי שירצה , שישב כמו חמור ויעתיק הכל :) האם זה מסובך להזין טקסט אוט' מקובץ לתיבה כלשהי בפלאש ?! (למישהו יש דוגמא מעוצבת אפילו!?) תודה מראש
 

אופיר @

New member
אם אתה כותב את הטקסט רגיל

כלומר בשדה טקסט סטטי ,לא ניתן לסמן ולהעתיק אותו אלא אם כן מקלידים מחדש. אופיר
 

OrrKislev

New member
נכון, אבל הוא רוצה גם לטעון את

הטקסט מתוך קובץ אחר... מה שאתה צריך לעשות זה ככה: לעשות תיבת טקסט בגודל שאתה רוצה, אבל תעשה (בצד שמאל למטה) שהתיבה תהיה Dynamic Text וגם תעשה (שם למטה, באפשרויות), איפה שכתוב single line, תעשה את זה multiline, ןבדיוק מימין לזה יש כפתור קטן, שאם נשארים עליו שניה זה אומר שהכפתור הוא selectable, אז תלחץ עליו בשביל לבטל אותו. ואז בעצם אי אפשר לבחור את הטקסט. מימין לכפתור הזה יש תיבת טקסט, תכתוב שם MyText. עכשיו תלחץ בכל מקום ריק בדף שלך. תפתח את המקום שבו כותבים אקשן סקריפט, ותכתוב:
#include "MyText.txt"​
שים לב שלא כתבתי ; בסוף השורה, ככה זה. תשמור. עכשיו, באותה תיקיה, תעשה קובץ טקסט, בשם MyText.txt ושם תכתוב ככה:
MyText="blah blah I love OrrKislev Very Much";​
ים לב שכן כתבתי ; בסוף השורה. זהו. אני חושב. הבעיה היחידה שיש עם דבר כזה, היא שכל פעם שאתה משנה את הטקסט, אתה צריך לעשות שוב פאבליש (קונטרול+אנטר כזה...) לפלאש שלך. אבל לא בטוח, אז תבדוק - תעשה משהו עם טקסט אחד, ואז תשנה את הטקסט, ותפתח שוב את קובץ ה-swf, ותראה אם השתנה. אם לא - אתה צריך לעשות שוב פאבליש, אם כן - יבושם לך.
 

alophind

New member
נהדר!!! ואיך אני מעצב את הטקסט וחצי

כיוון שיוכלו לגלול מעלה מטה ?!
 

udi21

New member
השאלה שלך עזרה לי המון אבל..

יש לי בעייה עם כל הקטע של העברית אם אני כותב בעברית אז זה יוצר מצב שהסימנים כמו סימני קריאה ושאלה מופיעים בתחילת כל משפט במקום בסופו.. דבר נוסף הוא, איך אני יכול לרדת שורה? כי בתוך הקובץ TXT אני לא יכול לרדת שורות!
 

OrrKislev

New member
לא הבנתי את השאלה

מה זה אומר "מעצב את הטקסט וחצי כיוון" ?
 

alophind

New member
אחרי שכל הטקסט נמצא בתיבה. אני

רוצה חצי גלילה לדוגמא. ואני רוצה שהטקסט יהיה כתוב בפונט דויד בגודל 14...
 

OrrKislev

New member
בעקבות השאלה שלך...

ניסיתי את ה Externak Text MX, שזה קומפוננט, שאני לא זוכר אם הוא היה כשהתקנתי,או שהוספתי אותו, (בקיצור,תבדקו אם יש לכם), והוא כן מתעדכן כשמשנים את הקובץ טקסט עצמו, ויש לו פס גלילה למקרה שהטקסט גדול, ויש לו את כל מה שאתם צריכים,בקיצור, הוא ממש נח. רק צריך לשים אותו במקום שרוצים, ולכתוב ב file name, את שם הקובץ, ואם הוא לא נמצא באותה תיקיה, אז את הpath אליו, ולכתוב ב- page variableצריך לכתוב MyVar, ואז בקובץ הטקסט, צריך לעשות MyVar= ופשוט לשים את הטקסט בלי "", ובלי ;. ממש נח. לא הצלחתי לעשות בזה עברית, אז אם מישהו יודע איך - שיגיד בבקשה. וגם אם מישהו יודע איך לשנות את המראה של זה - שיגיד בבקשה. אה,כן, אתם תראו את הטקסט כשתעשו קונטרול+אנטר, ולא תראו את הטקסט אם תפתחו את קובץ swf בנפרד, אבל אם תעשו פאבליש, עם html, ותפתחו את זה בhtml, תראו את זה.
 

alophind

New member
עברית זה החלק החשוב...

מעניין מאוד. אני רוצה לעשות את זה כדי שלא יוכלו לגנוב לי מסמך מהאתר ב COPY PASTE.
 
למעלה