כיפור

עדןe

New member
כיפור ../images/Emo7.gif

24 שעות לבד 24 שעות של מחשבות ייאוש פחד כאב בלתי מוסבר ואין ברירה את לבד שוקעת לתהום וכלום לא יכול להציל אותך את בצום אז אין מחשב
והכל צףףףףףףףףףףףף הצום היה לי קשה לא בגלל הצום אלא בגלל שהכל צף ואני לבד אין תעסוקה אין כלום שקועה בעבר בזיכרונות ואין כלום שיזיז את המוח לדברים אחרים ברוך השם זה נגמר

pini-pee

New member
אפשר ללמוד...

אפשר לקבל החלטות בקשר לעתיד... אפשר לפתןח דף חדש עם עצמנו, לא עם אף אחד אחר, רק עם עצמנו... מה שלא אהבנו במה שעשינו לחשוב איך אפשר לשנות... לקבל החלטות לעתיד...
-פנחס

עדןe

New member
זיכרון

לזכור ולא לשכוח לחיות כלואה בניסיון לברוח לצרוח לצרוח לצרוח לאבד מן הכוח להשתיק עם כדורים את המוח לבד לבד לבד בתוך הכאב לבד לבד לבד בתוך הפחד לבד לבד לבד מול הזיכרון עייפה לוקחת כדור ובורחת לישון והם כאן לידי ואי מרגישה לבד והם סביבי ואני לבד מייואשת מפוחדת שותקת ואין לי כוח ואין לי אמונה רוצה לברוח חיה בלי סיבה סתם מטיילת במחשבות סתם עייפה מלבכות נמאס לי ואני עדיין כאן למה????????? לא יודעת משתגעת עצוב לי לא יכולה יותר נמאס לי רוצה כבר לוותר עייפה אין לי תקווה סליחה שאין בי שמחה הולכת לא יודעת לאן אחזור כשיגיע הזמן
;
-(

פרוזק

New member
לפחות תחזרי

ואני רק מקווה שזה יהיה מהר ובמצב טיפה יותר טובבקשר לכדורים קשה למצא את הנכונים אבל כשיש אז זה טוב

עדןe

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif

אוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף נמאס לי להרגיש רע

פרוזק

New member
יודעת חמודה

וזה היתרון של כדורי השינה מפילים אותך אז אל תעססי להשתמש בהם כשזה נהייה יותר מדיי קשה בשעות היום חצי כדור בלילה כדור

למעלה