כיסונים/ורניקס/קרפלך במילוים שונים

כיסונים/ורניקס/קרפלך במילוים שונים

יש גם מילוי לקרניבורים
כיסונים/ורניקס/קרפלך במילוים שונים מקור: חברה של אימא שלי - בסיה מרכיבים לבצק: 70 ג"ר חמאה/מרגרינה 1 כוס מים 2 עד 2.5 כוסות קמח 1/2 כפית מלח אופן הכנת הבצק: ממיסים את החמאה במיקרו מוסיפים מים ומלח ומערבבים מוסיפים 2 כוסות קמח ומערבבים היטב. אם צריך מוסיפים עוד קצת קמח. הבצק יוצא רך. יש אינסוף אפשרויות למליות. אני עשיתי: מלית דובדבנים: קופסת דובדבנים מסוננת מלית כבד קצוץ: כבד קצוץ עם הרבה בצל מטוגן ניתן לעשות גם במילוי פירה תפ"א עם בצל מטוגן. וגם עם גבינות מלוחות או מתוקות. אופן הרכבת הכיסונים: לוקחים רבע מהבצק ומרדדים לעלה דק עם כוס קורצים עיגולים שמים מלית ומעדכים את הקצבות בשלב הזה ניתן לבשל את הכיסונים או להקפיא. הבישול הוא מאוד מהיר, כמה דקות. ניתן להוציא כיסון אחד ולבדוק אם כבר מוכן. מקפיאים כך: לוקחים קרש חיתוך גדול ושמים עליו שקית. על השקית מסדרים את הקיסונים במרווחים אחד מהשני. כששכבה ראשונה מלאה, שמים על הכיסונים שקית נוספת ועושים שכבה נוספת. שמים את הקרש עם הכיסונים למקפיא. כשהכיסונים לגמרה קפואים (בדר"כ למחרת) מחלקים לשקיות ורושמים את התאריך וסוג המלית. בישול של כיסונים קפואים: אין צורך להפשיר. להרתיח מים עם מלח. ולהוסיף את הכיסונים בתאבון תהנו
 

סמד13

New member
ככה על הבוקר אהההההההההה

ניראה פיצוץ תבורכי סמדי
 

ורד 34

New member
את יודעת כמה זמן אני מחפשת מתכון כזה

אני אעשה אותו לראש השנה. תודה
 

naty10

New member
מתכון מצוין וישנה אפשרות....

לאחר הבישול וצינון קל להכניס לשמן עמוק לטגן עד הזהבה והכל נהיה קריספי תענוג שלא נגמר......
 
למעלה