כיבוד הורים

touti

New member
כיבוד הורים

באחד הבתי חולים, ראיתי אשה קשישה שהיה צריך להאכיל אותה ולטפל בה ולא היתה בצלילות הדעת. ואז הגיע הבן שלה , קשיש בעצמו ודיבר איתה והיא האירו פניה כשהגיע. חשבתי שזה בעלה..ולא. מדובר בבן שלה. מסתבר שהיא עצמה כבר למעלה מגיל 90...ואחכ הגיעה הבת שלה גם קשישיה וטיפלה בה במסירות. שוחחתי מעט עם הבן, והוא אמר שקשה לראות את ההורים מזדקנים אבל זה ההורים שלנו וכל מה שצריך זה סבלנות ואהבה. האחות במחלקה בטרם נסעו חזרה לביתא בות, אמרה להם שכל המחלקה גאה בהם. ואני שואלת, האם ילדים שמטפלים בהורים שלהם נחשב היום למצב יוצא דופן עד כדי שצריך להעריך כשזה קורה??? וכשילדים מטפלים בהורים שלהם כמו בסיפור שהבאתי זה רק מראה על החינוך הטוב שקיבלו? אני התרשמתי עמוקות.

סאני42

New member
לצערנו זה המצב... והתגובות

המשתאות מדברות בעד עצמן... מ'תחושבת??? אני כבר הזמנתי חדר על הים באחוזת ראשונים....

בורבה

New member
יש משפט .....

מפורסם שאומר "שאמא אחת יכולה לטפל בעשרה ילדים עשרה ילדים לא יכולים לטפל באמא אחת"

סאני42

New member
נרא'לך???? היא היתה

הורגת אותי על עצם הרעיון... אפילו אמא שלי תראה בהצעה כזו עלבון... אבל אני????!!! כבר הבהרתי לילדי להיכן הירושה שלהם הולכת, אז שלא יריבו ולא יחכו...
ובטח לא יצטרכו להתאמץ ולשחק אותה שהם נהנים לטפל בי....

emoshe101

New member
צריך לקוות

שיהיה לכולם מספיק כסף גם לבית אבות וגם לירושה לילדים. נו, שיהיה גם להם משהו.

סאני42

New member
חחח למה נראה לך שאני מתכוונת

להזדקן לא בחן וללא נעלי עקב???
בית אבות זו רק קלישאה לימים הטובים שעוד יבואו.....

emoshe101

New member
רק לא להגזים

לא כל מה שנראה טוב על צעירה - מחמיא לזקנה. לפעמים רואים זקנות שלא יודעות שהן כבר לא בנות 25 והן מתלבשות ומתפרכסות בהתהם וזה מעורר גיחוך ופתאטי.

שבילית

New member
זה יפה מאוד! וזה נראה שבזמננו

אכן המצב חריג... זה מעיד על חינוך טוב, ועל אישיות מדהימה! אני באופן אישי לא רוצה בית על הים...אני מקווה שביום שבו אזדקק ליד סועדת או שדעעתי לא תהיה צלולה - ביום זה גם אלך לעולמי...

למעלה