כזה לא פייר כזה נוראי כזה טיפשי

עליסה

New member
כזה לא פייר כזה נוראי כזה טיפשי

השלמתי עם החברה שלי, אבל זה לעולם לא יהיה אותו דבר היא הרסה כשלא האמינה לי חברה אחרת שלי ניסתה להתאבד וכמעט הצליחה הירח שולח אליי מסרים השקיעה כל כך מתאימה החיים זה כבר עניין ישן התקווה התאבדה אני אתאבד לא מסוגלת אין לי כוח לא יכולה עוד כל הידיים שהושטו אליי נעלמו מהאופק אולי כי צללתי עמוק והן כבר לא מגיעות ואולי פשוט מישהו שולח לי מסר שאני לא צריכה לחיות לא צריכה! אסור לי! מתה........ חיה במוות מתיםן בחיים למה לא לחבר... אני אחבר זה יהיה קרוב מאוד לא יודעת למה אני כותבת את זה בכלל אם שלחתי את זה אז.. לא יודעת כלום כלום אוף

עליסה

New member
צריכה

כרגע אני צריכה מישהו שישקר שיעוד לדבר אליו. אני רוצה לדבר בא לי פתאום לדבר על זיכרונות על אהבה על מוות ועל חיים הדמעות שלי לא מפסיקות לרדת כבר שעה.. אני בקושי רואה את עצמי שורדת את היום אולי אני לא אשרוד באמת אין לי כוח נמאס לי כבר תגידו להם להפסיק~!!!!! די ! די! אני לא יכולה יותר די!!!!!

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
כשאת ככה, בואי לשיחה

מה כבר יכול להיות. לכל היותר תפלי על מישהו שלא יבין ותוכלי להוציא עליו קצת תסכולים
... מקווה שהערב תגיעי. מה אגיד לך, לפעמים צריך לקחת יזמה ולהושיט ידיים בעצמך! ולראות איך את מתעניינת בצד השני ומקרבת אותו אליך, כי אחרי הכל, ממש כמוך, גם אחרים רוצים שידברו אליהם, במיוחד בצורה כזאת שמראה להם שאכפת מהם והם מעניינים מישהו. אז השאלה היא אם את מרגישה ככה, אם מעניינים אותך אנשים אחרים.

למעלה