כותרת באנאלית - עברית באייפוד

toshbh

New member
כותרת באנאלית - עברית באייפוד

שלום יש לי IPOD קלאסיק כבר בערך חודשיים (מאז שהוא יצא) ואנני מבין שעדיין אין לא את התוכנה הרשמית של העברית ולא צפי למתי היא תגיע. אבל מישהו יכול להסביר לי איך אף אחד לא הוציא לדבר הזה גרסת עברית משלו - למה צריך לחכות ל Idigital? אין איזה חובב מחשבים שכתב תוכנת עברית פשוטה למכשיר הזה?? ואם אין, מישהו יודע על איזשהי תוכנה שמעבירה את כל העברית שיש לי בממשק לאנגלית או לעברית אנגלית כזאת - Mashina - Haamuta lehecker hatmuta? תודה נ.ב לגל: כל מה שיצא מהידיים של ניק דרייק, פינק פלויד, סיד בארט, רדיוהד, פרטיסהד, מאסיק אטאק, ביטלס, סיגור רוס ועוד רבים רבים רבים רבים רבים רבים

mpol123

New member
אז ככה

גם אני באותה סירה איתך ושאלתי את זה פה בפורום. וענו לי שאפל הצפינו את הקושחה ואי אפשר לכתוב קושחה חדשה עד שלא יפרצו את הישנה או שאפל ישחררו את המקור שלה. בקשר לתוכנה שמשנה מעברית לאנגלית חוששני שאין כזה דבר. אבל אולי מישהו יאיר את עינינו

uriler

New member
מאיר עיניים ../images/Emo3.gif

יש תוכנה שכתב גולש בפורום נגני MP3 - אני חושב שקראו לה ReverseIt. אני לא בטוח כמה טוב היא עבדה (כי יש דרכים רבות לכתוב פונטית), אבל אולי היא תעזור לכם.

toshbh

New member
למיטב הבנתי מה שהתוכנה שמאיר עיניים פרסם עושה

זה פשוט להפוך עברית הפוכה לסדר המקורי. כלומר: ןלפק ימרי = ירמי קפלן. תודה לך מאיר עיניים, אבל אני מחפש תוכנה שתהפוך קבצים בעברית לאנגלית עברית. דוגמא: ירמי קפלן - הדפוק הזה = Yermi Kaplan - Hadafuk Haze התאיר עיניי?

kfirf

New member
קיבלתי תשובה רשמית מ idigital

כפיר שלום, תודה על פנייתך,חברת אי דיגיטל תעשה מאמץ לשפר את חווית השימוש לקהל הישראלי בעתיד. עם זאת,כעת אין לנו צפי או תכנון באשר לגרסאות עיברית עבור מכשירים נוספים,שאינם נתמכים בתוכנה iPodHE. ברגע שיחול שינוי,נשמח לעדכן אותך במייל. תודה המשך יום נעים ושבוע טוב.

bla777

New member
תוכנה שמשנה מעברית לאנגלית:

ivritPOD LATINator היא עושה תעבודה הזאת http://www.ivritpod.com/

kfirf

New member
ניסיתי להשתמש ב LATINator והתוכנה לא פעלה...

אם מישהו הצליח אני אשמח לדעת. התוכנה מקפיצה לי הודעה שהיא סיימה את ההמרה של השמות מעברית לאנגלית אבל כלום לא השתנה....

נתן

New member
גם לי יש את אותה הבעיה עם ה LATINATOR

מישהו הצליח? זה נותן ישר הודעה שההמרה הסתיימה למרות שהוא לא עושה שומדבר, לא לקבצים ולא לטאג של השיר. מה עושים?

uriler

New member
אם אני זוכר נכון, כותב התוכנה הוסיף

לה גם אופציה שעשתה את מה שביקשת - אחרת לא הייתי מציע. נתנו לך פה למטה עוד אופציה, תבדוק אותה.

toshbh

New member
ניסיתי ReverseIt ואכן התוכנה פשוט הופכת את

הכתוב כלומר: tomer הופך ל remot. מעבר לכך התוכנה הופכת את שם הקובץ והמאפיינים של הקובץ עצמו ולא את פרטיו כפי שהם מופיעים באייטונס ובאייפוד. עזרה מתבקשת המיואש

toshbh

New member
גם Latinator לא עבד וגם לי

בן אדם לא יכול לראות עברית קלוקלת ומתפשרת על נגן של ;1500 שקל - פשוט ביזיון על החתום המיואש

למעלה