כושר בגיבוש צוללות

כושר בגיבוש צוללות

יש לי גיבוש צוללות יום ראשון והכושר שלי בתחת כאילו אני מסיים 2 ק"מ ריצה בשן ועין יש מצב לעבור?? אני מת לעבור חיל הים לשלטון!! מה לעשות שאני לא חובב ריצות :)

Tear Drop

New member
תשמע, תראה

אף פעם לא הייתי בגיבוש צוללות וגם אף פעם לא דיברתי עם אחד שמעביר את הגיבוש לכן אני לא יודע מהם הקריטריונים שמחפשים. אני יכול להגיד לך מתוך ההגיון הבריא שלי ועל סמך דברים שנאמרו פה בעבר בפורום. בגלל אופי השירות (בצוללת לא צריך כושר) אז בגיבוש לא לוקחים את הסוסים שמגיעים בכל מקצה ראשונים. מחפשים אנשים עם חוש טכני, מנהיגות ושאר ירקות. אני מאמין שאם בגיבוש תתן את הכל בכל הריצות ולא תחפף, גם אם תגיע אחרון כל פעם ותהיה טוב בדיונים או לא יודע מה יש שם אתה תתקבל כי בסך הכל כושר זה בין הדברים האחרונים שלוחם בצוללת צריך. מקווה שעזרתי ושיהיה בהצלחה.

peregin

New member
אני מניח שיש מצב

אבל קח בחשבון שעלול להיות לך קשה ביום השני. קרא על הגיבוש במאמרים, אתה תקבל תמונת מצב קצת יותר טובה ו..בהצלחה

flame2262

New member
הייתי שם...

הייתי בגיבוש צוללות לפני שנה בערך גם אני רציתי לדעת לקראת מה אני הולך וקראתי הרבה מאמרים. העובדות במאמרים די נכונות, אבל דברים שכותב המאמרים הגדיר "בינוני" אני מצאתי בתור "קשה מאוד". למסע ביום השני אתה צריך הרבה כוח וכושר. אני בכל אופן נפלתי שם...

כוח ברוך השם לא חסר לי..

50 שכיבות שמיכה ומשקולות 10 קילו להנאתי האישית אני מדבר על כושר... אני יכול לשרוד שם עם כושר של לסיים 2000 מטר ריצה (לא ספרינט)??

למעלה