כופתאות הגבינה של חברתי נחמה

  • פותח הנושא clcl
  • פורסם בתאריך

clcl

New member
כופתאות הגבינה של חברתי נחמה../images/Emo39.gif

כופתאות גבינה החומרים 500 גרם גבינת טוב-טעם או כנען 2 ביצים גדולות 4 - 3 כפות סולת קורט מלח מעט סוכר (לפי הטועם) וניל, קינמון אופן ההכנה 1. לערבב את כל החומרים 2. להשאיר את הבלילה לפני ההכנה כ- ½ שעה 3. להרתיח מי-מלח וליצוק עיגולים. לנעוץ אצבע ולהטיל למים. לאחר שצף לבשל עוד כ- 10 דקות 4. להגיש חם בתוספת סוכר / ריבה / שמנת וכיוב´ חג שבועות שמח
 

שיגריס

New member
מתכון: פאפאנאש מבושל - כופתאות גבינ

שבועות מתקרב ואיתו התכוני הגבינות... מתכון: פאפאנאש מבושל - כופתאות גבינה רכיבים: 3 אריזות גבינת "טוב טעם" 3 ביצים שלמות 3-4 כפות סוכר 4-5 כפות קמח מחוקות 3-4 כפות סולת 1 כף תמצית וניל לציפוי: 50 גרם חמאה חצי כוס פירורי לחם ¼ כוס אגוזים קצוצים 2-3 כפות סוכר להגשה: ריבה תות-שדה מאיכות טובה שמנת חמוצה אופן הכנה: מערבבים את כל חומרי העיסה ומאחסנים במקרר כשעה. מרתיחים מים בסיר גדול ומוסיפים מעט מלח. בידיים רטובות (!) יוצרים כדורים, מחליקים לסיר ומבשלים כ10- דקות. בינתיים ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים פירורי לחם ואגוזים וסוכר ומערבבים. מוציאים את הכופתאות אחת-אחת מהסיר בכף מחוררת ומגלגלים אותן במחבת לציפוי אחיד. מגישים עם כפית ריבה ושמנת מתוקה מעל. הערות: מקור המתכון: אמא הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 

שיגריס

New member
מתכון: פאפאנאש מטוגן - לביבות גבינה

מתכון: פאפאנאש מטוגן - לביבות גבינה רומניות רכיבים: 2 חבילות גבינת ``טוב טעם`` 2-3 ביצים, 2 כפות קמח רגיל 1/2 כוס סוכר 1 כפית גרידת לימון או תפוז 1 כפית תמצית וניל. אופן הכנה: לוקחים 2 חבילות גבינת ``טוב טעם`` ומערבבים עם 2-3 ביצים, 2 כפות קמח רגיל, 1/2 כוס סוכר, גרידת לימון ותמצית וניל. מטגנים בשמן משני הצדדים ויוצא מדהים. מספיגים את השמן ושמים במרכז כל לביבה ריבת תות או דובדבנים חמוצים (יש במרכולים ריבות מרומניה פשוט מעולות !!!) ועליה שמנת חמוצה. פשוט ת-ע-נ-ו-ג ! הערות: מקור המתכון: אמא של שיגריס הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 

clcl

New member
אין, אין כמוך - בדיוק רציתי לבקש../images/Emo51.gif

מתכון ללביבות גבינה
 

gingit1

New member
פאפאנאש מטוגן

הכנתי אתמול, היתה הצלחה, הילדים התלהבו, אכלו עם סירופ מייפל ושמנת חמוצה, מומלץ.
 
למעלה