כולנו צריכים לקבל את כולם

real snake

New member
כולנו צריכים לקבל את כולם../images/Emo12.gif

אנשיים אתם לא חיבים להגיב לשירשור הזה רק תקחו את זה לצומת ליבכם ! לא אני לא שם איקונים! זה לא בדיחה ולא צחוק! יש אנשיים חדשים בפורום שהם מנסים להכנס ולהתחבר אלינו ואנחנו פשוט לא נותנים להם! אנשים חדשים באים והולכים מה זה אנחנו קהילה סגורה? זה גועל נפש קהילה סגורה צרכים לקבל אנשיים חדשים לשתף אותם גם עם הם לא מיתשתפים לדחוף אותם שירגישו שהם רוציים כאן והם כן אני אישית לכמה חדשים אני בקשר טוב איתם שואל לשלומם.. שולח מסרים.... מה ניסגר ?? לא שמים לב שאנשים חדשים באים והולכים? אני מבקש תתיחסו יותר לאנשים חדשים!(ברור שגם ולתיקים) לשתף יותר לאהב יותר לשמוח יותר! תודה!

slurpee

New member
../images/Emo8.gifאתה אחלה בנאדם

ידעתי שדיברתה פה עלי ואני שמח גם אני אוהב לשמור איתך על קשר ו כולם הוא צודק זה ממש השתלם לי ואני מאמין שזה ישתלם לכל אחד להכנס לפורום הזה למרות הריבים אנחנו כולנו חברים ויש לנו משהוא אחד משותף וזה 'אהבה מעבר לפינה' ואני מאמין שכל מי שבא חדש אוהב את הדבר המשותף הזה וכמו שנתתם לי הזדמנות אני יודע שתצליחו ליותר מזה וגם ככה אני כבר קשור אליכם ועכשיו טורי לקבל מישהוא או מישהיא חדשים אז באמת מגיע לך כל הכבוד לירון תילמדו ממנו

לא נתקלתי במקרה כזה../images/Emo12.gif..

לדעתי אנחנו מקבלים יפה מאוד חדשים
ואין כאן שום סלקציה
בכולופן...לקחתי לצומת ליבי

לירן כל הכבוד ולכל החדשיםםםםםםם

אני ממש ממש ממש ממש מצטערת אם לא התייחסתי אליכם מעכשיו אני יתיחס אליכם יותר...

לירןןןן לדעתי ההודעה הזאת מאוד

מיותרת
כי אתה ראית שאנחנו אומרים למישהו שמנסה להיכנס לא אתה לא תיכנס ומקללים אותו או משהו
להפךךך כל אחד שמודיע שהוא\היא חדש\ה אנחנו מקבלים אותם בברוכים הבאיםםם
מה זה השטות הזאת "קהילה סגורה"
חוץ מלהדס (הדסו'ש היחידה)שאני על הרגע הראשון שהיא ניכנסה לפורום קלטתי אותה
ובלל לא התייחסתי.. אליה........כי כבר על ההתחלה קלטתי שכל מה שהיא חושבת היא אומרת
.....ואתם ראיתם למה הכוונהההה
זהו...זה רק מה שרציתי להגיד.. הילה

real snake

New member
הילה ראית את התגובות אחרי התגובה של

שלך? יש לי משהוא אחד לומר: "כל מילה מיותרת"

הילה מותק כנסי...

אנחנו באמת מתייחסים לחדשים.. אבל לא איך שאנחנו מתיחסים לוותיקים.. לוותיקים אנחנו מתייחסים הרבהההה יותר טוב.... וזה לא הוגן.. כי כולנו פה בני אדם...

לירן ושירן(חרוז..../images/Emo3.gif)כנסו../images/Emo26.gif

לירן
תיראה זאת דעתי..כי אני לא רואה כאן שלא מתייחסים לחדשים..להפךך בזמן האחרון שאני ניכנסתי לפורום כיף לי להיות בו(לשם שינוי)כי אני רואה
שכולם
מתייחסים לכולם.....ואין אחד רצוי יותר ואחד רצוי פחות... שירן
אני לא יודעת מה איתכם אבל אני מתייחסת לחדשים בדיוק כמו לישנים..פשוט אם הישנים יש לי קצת קשר יותר טוב.....כי אני מכירה אותם טוב יותר....לאט לאט אני ילמד להכיר את כולם
הינה לדוגמא מיכל (כפרה על אגם)שהיא ניכנסה לפורום בקושי התייסתי אליה כי לא הכרתי אותה...אבל לאט לאט התחלנו ליצור קשר במסרים ומהמסרים זה עבר לאיסי...את מבינה
את תיראי שלאט לאט כולם ישתלבו בפורום מצויןןן
אוהבת-הילה

לימור1977

New member
לירן אתה צודק../images/Emo45.gif

בהזדמנות הזאת אני רוצה להתנצל שוב פעם בפני ארז על מה שאמרתי לו, ואני כמובן מקבלת אותו בברכה.

אתה צודק במאה אחוז באמת לא מקבלים..

פה אנשים חדשים..ואני משתדלת כל הזמן להראות להם שהם רצויים כאן אבל זה לא מספיק צריך שעוד אנשים יראו להם את זה שירגישו רצויים נ.ב:אני לא אומרת שאני לגמרי בסדר אבל אני משתדלת..

וווווווווווו....

גם אני הייתי פה חדשה ולא התייחסו אליי ועכשיו שאני די וותיקה מתייחסים יותר...

למעלה