כולם מדברים על הוירוס הזה...אבל

ביילי_007

New member
כולם מדברים על הוירוס הזה...אבל

כולם מדברים על הוירוס הזה, אבל למה אין אפשרות לבלום אותו? או לפחות לעקב אחרי עקבותיו? שמעתי שיש אירגון אמריקאי של FBI שחוקר מקרים כאלו, ולמה לא עוצרים את אנשים שתכנתו את הוירוס תולעת?

ביילי_007

New member
לצערי, נכנסתי גם לרשימה הארוכה..

לצערי נכנסתי גם אני לרשימה הארוכה של נפגעי וירוס תולעת, עכשיו יש לי שאלה, בבקשה, קבלתי איימיל, שכותרתו הייתה "בלוז", פתחתי את מייל ושם הייתה את הודעה המפורסמת... עכשיו זה אומרת שהפעלתי את הוירוס..או לא? וחוץ מזה הורדתי עדכון אתמול לנורטון אנטיוירוס, והוא לא מצא כלום... זאת אומרת שלא נדבקתי? ביילי

geostant

New member
זה תלוי מאוד

לפתוח את המייל שקבלת לא יגרום לשום דבר רע לפתוח את הקובץ (הכוונה להריץ אותו) יגרום להרס כבד... פתחת את הקובץ או רק פתחת את המייל לראות מה כתוב בו ?

ביילי_007

New member
ואוו, איזה הקלה..

פתחתי רק את מייל, ראיתי שזה הוירוס, מיד לחצתי על כפתור BACK, ומחקתי את מייל, לא פתחתי שום קובץ...

geostant

New member
איזה כייף !!!! ../images/Emo13.gif

גם אני קבלתי אותו, אבל די פגום זה לא פייר...
הוא הגיע סתם עם קובץ TXT עלוב שלא עושה שום דבר רע
לעזעזל עם הוירוסים האלה... דווקא כשצריכים אותם הם לא כאן

*קסנדרה

New member
זה בכלל לא מצחיק התולעת הרסה לי

את המחשב והמצב רוח. יהיה נס אם ההודעה הזו תעבור !!! ואין עזרה ואין מושיע , רק אני והתולעת, לבד נאבקות. אפילו אין קהל שיבוא לראות את המאבק הזה, אןףףףף. אנישהפורומים שלה מוזנחים, כי אינה מצליחה להיכנס לפורומים, וכמצליחה התולעת באה ומוציאה לה לשון וצוחקת לה בפרצוף, זה פייר ??? קסנדרה

geostant

New member
זו כבר לא מפלצת זו תפלצת

אני אישית לא מבין מה אתם עושים מזה ביג דיל וירוס מסוג כזה לא יכול לעשות לכם |!|כלום|!| אם אתה מתנהגים בזהירות ולא פותחים קבצים שאתם לא מכירים... זה כל כך פשוט למנוע את כל המבוכה והאי נעימות שוירוסים עושים... המלצה שלי להתקין NORTON ANTI VIRUS כי לדעתי הוא הכי טוב וגרסאות האחרונות יש אופציה שכל מייל שנכנס למחשב נבדק עוד לפני שאתם פותחים אותו ומזהיר מפני וירוסים... כמובן ש NORTON עולה כסף (בערך 250 שקל) אבל תאימנו לי זה שווה את זה כי אחר כך לשלם לאיזה חברת מחשבים גזלנית לתקן לכם את הבעיה שלהם לוקח איזה 5 דקות לעשות את זה ולוקחים לכם איזה 200 שקל תיקון, זה לא שווה את זה ותחשבו על זה... חנויי נויי נויי....

דובי123

New member
ט ע ו ת .

קובץ הטקסט הוא הקובץ שהוירוס צירף מהמחשב ממנו נדבקת הוירוס יקח קובץ כלשהו ממחשבך [לאו דוקא טקסט - הבחירה היא מקרית] ויעביר אותו הלאה אפשרות נוספת : מילוי כל הדיסק הקשיחי 1 ל-20 מחיקת ההרד דיסק 1 ל-33 העובדה היא שהוירוס הגיע אליך! אין שום קשר בין הקובץ שצירף ממחשב השולח ולעוצמת פגיעתו!!! בדוק שאינך נגוע!! אחרת תפיץ אותו לאחרים [ואולי ימצאו דברים מענינים שלך שאינך מעונין בכך]

למעלה