כולם לקרוא את זה ולהפניםםםםםםםםםם

כולם לקרוא את זה ולהפניםםםםםםםםםם

אמרתי את זה פעם ואני יגיד את שוב! למרות שאני בדיוק כמו כולם פה ואפילו יותר גרוע אני דכאונית בטירוף...אבל אם הזמן אני מתחילה להבין שהחיים הם זכות הם מתנה ולא חובה אף אחד לא חייב לחיות תחיים אבל תחשבו על זה שאם אתם מתים הרבה אנשים מתים איתכם ההורים החברים המשפחה ועוד! אז כול אחד לפני שהוא עושה צעד שיחשוב טוב טוב ויבין שהרבה אנשים אוהבים אותו גם אם לא מרגישים ככה! ועוד משהו אם תנסו לחייך ולהפסיק לבכות תראו הכול בעיניים ורודות ותיהיו הרבה יותר מאושריםםםםםםם אז צאו מהדיכאון ותתחילו לנצל תחיים ... חיים פעם אחת וזה לא תמיד יבוא יום שאתם תמותו בלי עזרתכם!!!!!!!!!! אז נצלו את החיים כי גם ככה לא תצאו מהם בחיים!!!!!!!!!! מטורפת עליכם עינבוש

אני איתך

מאמי אם את חייבת לחיות...אז תחשבי רק על החיים! תחשבו מה יקרה עוד כמה שנים אתם תנשאו תלדו ילדים אתם לא רוצים להגיע לזה? לא רוצים להיות הורים להיות נאהבים?

reedgreenwhait

New member
זה פשוט לא נכון

יש אנשים שאף אחד לא אוהב אותם (קחי אותי לדוגמא). אני לא רוצה את ה"מתנה" הזאת. אני לא בוכה (לעיתים קרובות) ואני כן מחייכת, הרבה, כי זאת מעין הפרעה אצלי, לא כי אני רוצה. ואיך לנצל את החיים? החיים מנצלים אותי, אין לי כוח, כל מה שאני רוצה זה לישון...הרבה מאוד זמן(לתמיד למעשה)

למעלה