כולם להצביע לשאקירה ב100FM!! היא במקום 18.. אז לפני שתעלם... הנה קישור
M Moor 87 New member 3/12/05 #1 כולם להצביע לשאקירה ב100FM!!../images/Emo124.gif היא במקום 18.. אז לפני שתעלם... הנה קישור
ד דור דקל New member 4/12/05 #10 אי אפשר להצביע מאותו מחשב... יותר מפעם אחת,ככה שזה לא משנה כמה פעמים עשיתם ENTER , פשוט צריך שכמה שיותר אנשים יצביעו וככה היא תעלה גבוה במצעד, המערכת מחשב של רדיוס מוחקת הצבעות כפולות...
אי אפשר להצביע מאותו מחשב... יותר מפעם אחת,ככה שזה לא משנה כמה פעמים עשיתם ENTER , פשוט צריך שכמה שיותר אנשים יצביעו וככה היא תעלה גבוה במצעד, המערכת מחשב של רדיוס מוחקת הצבעות כפולות...
P pringles1 New member 4/12/05 #13 חח יצאנו דפוקים =\ עכשיו זה יותר פשוט וקל אני אצביע פעם אחת כל יום... או שגם זה לא טוב?
P perrinat New member 4/12/05 #14 אני מניחה שזה מוחק כפילויות של IP ושל שמות וכתובות דומים. בשורה תחתונה צריכים כמה שיותר מעריצים ולא להפציץ בהצבעות...
אני מניחה שזה מוחק כפילויות של IP ושל שמות וכתובות דומים. בשורה תחתונה צריכים כמה שיותר מעריצים ולא להפציץ בהצבעות...
ק קארין גולדבלט New member 4/12/05 #16 אוף...אני לא מצליחה להצביע! ../images/Emo7.gif אני ממלאה הכל וכשאני לוחצת על "שלח" זה כותב לי "נא מלא את כל הפרטים" ומילאתי הכל!! אני מנסה כבר יומיים בלי הפסקה!
אוף...אני לא מצליחה להצביע! ../images/Emo7.gif אני ממלאה הכל וכשאני לוחצת על "שלח" זה כותב לי "נא מלא את כל הפרטים" ומילאתי הכל!! אני מנסה כבר יומיים בלי הפסקה!
ק קארין גולדבלט New member 4/12/05 #18 מילאתי הכל הכל!!! מילאתי הכללללללללללללללללללל שום דבר לא חסר! כלום! וזה ממשיך לעשות לי בעיות!
E El Argentino New member 4/12/05 #19 איזה באסה... ../images/Emo6.gif../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif ואני מצביע ומצביע ומצביע... חחח...
איזה באסה... ../images/Emo6.gif../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif ואני מצביע ומצביע ומצביע... חחח...
ק קארין גולדבלט New member 4/12/05 #20 אוף!!! אני שונאת את זה!!! למה אני לא יכולה לקחת חלק בזכייה שלה??? בעע לא פייר!!