כולם,להפטר מהר מהמיצובישי שלהם

gadi7

New member
כולם,להפטר מהר מהמיצובישי שלהם

קראו את הכתבה הבאה ב YNET

wil

New member
ראיתם את הפרסומת הדבילית

ללנסר החדשה
רואים שם EVO VIII שנוסעת לה בסבבה על הצד, ומדברים על "הלנסר החדשה". הלנסר שנמצאת באולם התצוגה היא כמובן 1.6 אוט' - שום קשר (חוץ מהשם) לרכב המוצג בתשדיר (עם כתובית קטנה "הרכב המוצג הוא לנסר EVO VIII)

Rשף

New member
רוב האנשים לא יבינו על מה מדובר

ולא יבינו איפה כונס האויר על המכסה מנוע של הלנסר שלהם...

gavnuk

New member
נכון, הפירסומת ממש דפוקה

אין שום קשר בין המכונית המפורסמת לפירסום הכללי. מה הם מתביישים לצלם מיצובישי רגילה נוסעת? כנראה שכן...

Supra Man

New member
תראה...

איבו זה גם לאנסר... רק עם הרבה הרבה כוח, ועוד כל מיני דברים שהופכים את הלנסר לאוטו.

© DrorZi

New member
../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif

ואני כבר תכננתי לקנות את ה EVO8.... הרסת לי את התוכניות
דרור זי.

red cars

New member
אתם יודעים איך מכרו סובארו באמצע

שנות ה90' הראו אימפרזה טורבו אלופת עולם שלולש פעמים .פיזו' גם עשו את זה . זה מה שסובארו עשו כדי לשפר את התדמית והקשר בין אימפרזה טורנו ל אימפרזה בלי טורבו זה אולי ההנעה 4*4 שנמכרת בGX ובזה זה נגמר . IF YOU CAN`T BIT THEM JOIN THEM

bendavid

New member
חוויות מתצוגת רכבי ליסינג

נציג מיצו: כדאי לך מאוד לקחת אותו כי יש לו אמינות יפנית. אתה יודע מה זה אמינות יפנית? אני: כן. גיר אוטומטי שמתקלקל מהר מדי כמו בלנסר מיצו: אבל זה גיר חדש לגמרי אני: אז אני יודע שהוא אמין??? והם הביאו גם את הEVO לתצוגה, אבל ללא נסיעות מבחן... והיא לא נכנסת בקבוצה 2

slarti

New member
שאלה בנושא לאנטיס

יש לך מושג עוד כמה זמן הליסינג ימשיכו לדחוף את הלאנטיסים הישנים?

אין לך כנראה כמה מושג כמה ביקוש יש

להן... בתור אחד שעובד בתחום אני אומר לך שיש להן דרישה עצומה ...וכמו שאמרו לך ברור שידחפו עד שיגמרו ...וחוץ מזה שיש לזה עוד שיקול כלכלי בקשר למאזדה באופן כללי .

slarti

New member
אני אחדד את השאלה

אם ב-15 ביוני נגמר לי הליסינג... האם לדעתכם עוד יהיו לאנטיסים אז? כי אם כן אני אקח מגאן בת שנתיים לשנה, ועוד שנה אקח חדש (אצלנו כרגע מכריחים לקחת לאנטיס), כשהם כבר יגמרו... אם יש סיכוי שהלאנטיסים יגמרו עד אמצע יוני, אז אני אולי אוכל לקחת כבר עכשיו חדש, ולבחור משהו מבין המגאן/פיג'ו/מאזדה3/פוקוס...

רן 56

New member
לפי הקצין רכב שלנו, חודש הבא ה 3

מגיע אלינו. אני ממתין שיביאו לנו אולי דברים אחרים מעבר למאזדוידים,לנטרות,ליאנות,אופטרות ושאר הזבלות. אולי סוף סוף ניראה איזה 307 חביבה במחוזות הליסינג שלנו... אמן. רן ממתין בסבלנות עם הלנטיכס "הישנה" להחלפה.

איתן כ.

New member
תשובה בנושא לנטיס

ימשיכו לדחוף לנטיסים כל עוד יש הרבה אנשים שממש לא איכפת להם. עובדת שלי באה לספר לי בהתרגשות שהיא קיבלה "מזדה חדשה". הייתי בטוח שמדובר ב3, אבל הסתבר שזו לנטיס. היא לא ממש יודעת את ההבדלים אבל גם לא כל כך אכפת לה.

GUNMAN 07

New member
מה כל כך רע בלאנטיס לא הבנתי

למה כל כך שונאים אותה חוץ מזה שהיא מציפה את הכבישים כמו מדוזות בחוף אשדוד באמצע הקיץ למה השנאה התהומית הזאת כלפי האוטו הזה אני אישית נסעתי בו הרבה פעמים והוא אחלה אוטו לדעתי

למעלה