כולם להיכנס... ומי שלא רוצה לא חייב

כולם להיכנס... ומי שלא רוצה לא חייב

לכל חברי הפורום... לא יודעת אם הייתי צריכה לפתוח הודעה חדשה אבל בכל זאת... סיון אח"כ יכולה למחוק... לא איכפת לי... אז ככה... בעקבות גל התגובות ה"חמודות" שלכם... אני ואודליה החלטנו לפרוש מהפורום ולא לחזור יותר לעולם! (מגחכת לעצמי...) אולי נחזור אבל לא בקרוב כי הפורום הזה קצת נמאס כשכולם כותבים שאת לא מעניינת ותתכתבי בצ´אט אפילו כשזה שירשור
בפעם המיליון... בכל מקרה... מי שרוצה יכול לכתוב לי באייסיקיו ומי שלא... אז לא... מה אני אגיד לכם? החלטה שלכם... אז לסיום... הנה משו קטנטן... ד"ש לאדי המשדל... בעצם אתה לא צריך אנחנו גם ככה מתכתבים באייסיקיו כל הזמן... ד"ש לפרינדלי פרינד שהיתה חמודה ושמה את שרי כתמונת החודש... ד"ש לדוקטור אביל... לא יודעת על מה... ד"ש לעיראקית המאמי שלייי לוב יו! ד"ש לאודיש מיאמורתי הניצחית וד"ש לכול אלה שלא היה איכפת להם שנכתוב.... אה רגע... לא היו כאלה.... חחחחחחח בכל מקרה כדי שלא תרגיש מקופחת.... ד"ש לסיון! ביי ביי.... אני ואודליה הלכנו ללקט חיטה והלכנו לשלולית לחפש נרקיסים... ביי לכם... אם אתם רוצים תגיבו... אם לא... אל... צ´או! לכו תפליצו במים רותחים!!!! חומההההההה!!!!!!!

sivani

New member
..

אני לא חושבת שאתן צריכות לפרוש מהפורום,אבל זאת החלטה שלכן.

sivani

New member
בעצם,עשו מה שבא לכן.

בעיקרון,לאנשים פה הייתה סיבה מאוד מוצדקת להגיב לכן תגובות לא נחמדות,בגלל ההצפות האלה.. can´t blame them ואני גם לא חושבת שיש לך זכות לבוא לאנשים פה בטענות שהם רעים,כי סה"כ הם צודקים.

../images/Emo7.gifשירנושקה, שירנושקה

מה אתם ילדות בנות 10 ? בגלל איזה ויכוח דבילי שהיה לך אם סיון לא תכנסי יותר לפורום? את הכי מעניינת פה..

FriendlyFriend

New member
טוב.

היה נחמד
נכון שהיו מריבות, ולא הסתדרנו ממש, עדיין, זאת ההחלטה שלך, ואני מכבדת אותה. אני בטוחה שאף אחד פה לא התכוון להעליב אותך, אפילו אם אמרו משהו, ולא התכוונו. אז בהצלחה
*עדיין מסוממת מאמריקן איידול 2* חיחי, סיימון רולז/סאקס? I LOVE AMERICAN IDOL!!! BEST HOW EVER!!!

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo7.gif

לאאאאאאא שירנו´ששששששש אל תעזבייייי ת´יייייייי
מאמי עזבי את כולם יענו לכל מה שהם אומרים לך לפי דעתי ההודעות שלך הכי מעניינות והכי מצחיקות!! דחקות איתך!!!
אוקצור.. אל תעזביייייי!!!!!!! אחר כך מי יצחיק ת´י?! ומ´זה את חושבת שאת לא מעניינתתתתתת?!?! קיצר חומד את לא זזה מכאן
אין מצבבבבב שאת עוזבתתת
יש מבין

בואו כולנו נזיל דמעה

ונתחנן שלא תעזבו... גיב מי א ברייק בנות, זה פורום. לא צריך הודעות פרידה טרגיות. כותבים מתי שבא וכשי לכן מה להגיד ואם לא בא לכן לכתוב, צ´או. לא צריך להודיע לנו בכזאת דרמטיות.

PsychOdelia

New member
שירנוש....וכולם

חחחח קטעים איתכם...! בקיצור.. מי שנהנה..סבבה.. מי שלא.. גם סבבה אפשר לחשוב.. אני כולה כמה ימים פה...ממש "הצפנו" תפורום וטוב נו.. אם אתם מתעקשים..נעבור לאייסיקיו.. כדי שטפו טפו טפו לא תקראו את ההודעות המשעממות שלנו...ורק תראו שיש אחדים שנהנים לקרוא מה שאנחו כותבות( יותר את של שירנקה).. אבל חפיף.. אז יאללה.. ביי ביי בינתיים

למעלה