כולם כותבים על רמה,אז מה הרמה.....

shvedia

New member
כולם כותבים על רמה,אז מה הרמה.....

הנידרשת לכתיבה פה? ידע בבישול או יכולת לכתיבת שירה איות מילים עם אפס טעויות או איקיו גבוה במיוחד? או שמספיק ליהיות אתה . (אם יש יותר מדי יודים אז תתעלמו)

שמים1

New member
מה שנדרש כאן ../images/Emo141.gif

זה ליהיות אתה , כנה ואמיתי. ולכתוב מה שיש לך בראש וב -
ידע בבישול יכול ליהיות נחמד , שירה וסיפור גם מתאים. כל מה שאתה מרגיש שאתה רוצה להביא לכאן. מבחני אי קיו בוטלו. אחרת אילו שמרימים כבייכול את הרמה כאן עם |הרמה| כבר ודאי לא היו כאן
שבוע טוב ובוקר טוב

לא כולם כותבים על רמה..

יש כאלה שכותבים על עמקים... מה נדרש? רק כבוד והבנה להיות האדם שאתה עם כל הכוונה במילים שמהלב לנסות לנגוע לומר את הכל, אבל בלי לפגוע

or1

New member
בוקר טוב שבדיה ולכולם ../images/Emo13.gif

לא דרוש כאן ידע ולא רמה רק אחווה ואוזן קשובה כבוד הדדי וכוונה טובה. בוקר אור והמשך יום נעים לכולם

טליה1233

New member
היי שבדי. מה שלום הקרה ../images/Emo113.gif?

ואתה בסדר. לומדים גם משגיאים

shvedia

New member
יורד שלג,לא מפסיק

יום חופש היום ואי אפשר לצאת קררררררררררררררררר

רמת הפורום? תשובה מפורטת ל shvedia

רמת הפורום נמדדת בסיפוק הצרכים של החברים בו. 1. מתח, סקס, אלימות והומור. 2.מספק בידור משעשע. 3.רב גווני ומעורר עניין. 4.עממי-שובבני וגם אליטיסטי. 5.חופש ביטוי עם תמונה וקול. 6.אינפורמטיבי וחדשני. 7.מספק שייכות ואהבה. 8.מעודד קומוניקציה בין חברים. 9.פועל כתחליף למשפחה. 10.משחרר vent מאווים. 11.מתעל תוקפנות ומזכך catharsis 12.מאפשר אקסהבציוניזם מדוד. 13.מציג חידות ו- quiz 14.מהווה קתדרה חינוכית להשבחת ההתנהגות.

shvedia

New member
וווואווווווו צודק מאה אחוז

רק שעם הסקס יש לי בעיה מי שממש מוכרח לא חסרים מקומות או אתרים שזה היעוד שלהם. כשהסקס נכנס והפורנו אז כניראה שהעיניין בסתם שיחה נגמר.

schlomitsmile

Member
מנהל
כיון שלצערי איני מרגישה ממש שייכת, איני מתכוונת להעיר הערות על רמה או תכנים. רק בעניין הפורנו- בתור מי שכבוד האדם באשר הוא, יקר לליבה, אני חוטפת בחילה עזה למראה התמונות הנ"ל. יש תמונות עירום שיש בהן יופי פיוטי-לא נסיך לא מושלם שיתף אותנו בכמה כאלה.

shvedia

New member
שלומית גם אני לא שייך../images/Emo151.gif

אז מה נידחפים בכוח עד שנגורש בבושת מקלדת

שמים1

New member
אני חושבת שאת יכולה להרגיש שייכת

במיוחד כאשר את כותבת כל כך לעיניין. וברוכה הבאה , לא מכירה אותך לצערי

טליה1233

New member
שבדי עזרה

אחרי 50 שניות, קיבלתי הודעה: Download mpmps.rar from Net-Mirror "Omega": dl5L3.rapidshare.de (6552 of 10000 MBit/s in use) וכשלחצתי על לחצן ההורדה, הסתבכתי
בבקשה

למעלה