כולם גועל נפש, אלעד כריש. אפסים, אז הוא שיכור

gabrial9

New member
כולם גועל נפש, אלעד כריש. אפסים, אז הוא שיכור

סו וואט? כל אחד ניהיה כריש מאבחן בודק אותו, מנתח אותו, מתכנן את העתיד. יאלה, סתמו. הבחורצ'יק שיכור, שמח, נהנה, צחק, בילה עם אייל גולן. מה אתם משחקים אותה עכשיו? אין לכם במה להתעסק, סתמו. במיוחד פרידה האפסית חושבת שהיא יודעת הכל. אלעד שיכור וסתמו ת'פה קצת [הרבה] מיפ כמה דקות [שעות] והוא חוזר לעצמו. אפסים כולם שם.

latch

New member
אלעד מתוק ומקסים גם שהוא שיכור!

לא מצאתי בו אף פגם משמעותי מאז תחילת התוכנית. כנראה הפופלריות שלו אצל הסלבס בימים האחרונים שלו והעובדה שהוא מאוד מתקרב לג'קי בקרב על המקום הראשון גורמת לחלק מהאנשים להילחץ....

gabrial9

New member
גורמת לדיירים להילחץ ולקנא

כולם מקנאים שבר רפאלי מכירה אותו אישית, אייל גולן? אישית. כולם דבוקים לאייל, והשאר? מקנאים! קיצר שיסתמו כולם כולה שיכור אי אי אי, אפסים.

ליאורי79

New member
ראית כמה אסמסים כל אחד מהם קיבל? ממש

לא מתקרב קיבל כמעט חצי מכמות האסמסים שג'קי קיבל אלעד היה פייבוריט שלי ביחד עם ג'קי אבל הוא הרבה פעמים יהיר וחושב שמותר לו הכול ראית איך הוא קילל את השחקנים אתמול במשחק ? ממש התביישתי בשביל ההורים שלו...

ליאורי79

New member
פרסמו את זה בחדשות הבידוק מישהו

העלה פה לינק תראה בשירשור צהריים

Fairywitch

New member
איזה מקסים? הוא התנהג כמו אידיוט!

היחחד שהיה שם מקסים היום בכל דקה הוא לי עוז. ממש הופתעתי ממנו היום, והוא גם ריגש אותי.

callmenoah

New member
אלעד חמוד, לא יותר מזה

הוא גם בכלל לא מאיים על ג'קי כרגע. לאלעד יש פוטנציאל גדול יותר משל ג'קי, אבל יש לו כמה חסרונות ובחירות לא טובות שמונעים ממנו זאת. דנה כרגע במקום השני אחרי ג'קי, אבל אוטוטו היא תעקוף גם אותו. ג'קי פתח בסערה עם השטיקים שלו, אבל די מיצה את עצמו, ומאז הוא דורך במקום ואף נסוג מעט כל שבוע. לעומתו, דנה נמצאת בנסיקה חדה למעלה, ולא רחוק היום בו היא תעקוף גם אותו.

קולמי

New member
דנה לא באמת מקום שני

דני ממונפת למעלה ע"י יחצ"נות אגרסיבית. עושים לה באזזזז חזק. הרבה זמן לא ראיתי יחצ"נות כל כך אגרסיבית.

קולמי

New member
דנה ממונפת חזק

לא ראיתי עבודת יחצ"נות כזאת מעולם ובטח לא באח הגדול.

latch

New member
../images/Emo45.gif אפילו אם הנתונים נכונים...

אסאמסים לא באמת משנים כפי שלמדנו מסאגת ליהיא. אלעד הוא חביב הקהל מיד אחרי ג'קי וככזה הוא סוג של איום עליו.

קולמי

New member
אלעד לא מאיים על ג'קי

לג'קי יש המון אוהבים בקרב העמך וגם בתעשיה מתחילים לדבר על ג'קי כקונטרה לבועה של היחצ"נות. לדעתי גקי יקח.

latch

New member
ג'קי הוא הטוען הראשון לכתר אין ספק...

בכל זאת הייתי רוצה לראות סוג של הפתעה בגמר. זה מה שעושה את התוכנית וזה מה שבאמת מעניין.

טלומרז

New member
התוכנית טובה כשהטוב מנצח

הפתעות רעות זה לא בשבילנו ולא טוב לתוכנית.

קולמי

New member
הכי מגיע לו

הוא כל-כך בולט לחיוב ליד השליליים, שזה יהיה שוד לא לתת לג'קי את המיליון.

למעלה