כוכבים לא מוערכים/תתחדשי על הפורום

the sofa city

New member
דבר ראשון מזל טוב

ודבר שני שחקן לא מוערך: jason mewes! משחק ב: dogma ועוד

shiri_b

New member
הוא ממש מצחיק!

הוא שיחק גם בג´יי וסיילנט בוב זה היה ממש מצחיק!
תנו לו זמן עוד כמה סרטים ויתחילו להעריך אותו.

Kamila again

New member
הא כן!! ידעתי שהסרט מוכר לי ראיתי

אותו הוא ממש מצחיק!!!!נשבעת לכם שנקרעתי שם!!!

Lizz

New member
בערך

*ללכת* לראות סרט זה משהו שאני בכלל לא נוטה לעשות. מצד אחר, *להשיג* סרט... הורדתי את כל "סורוריטי בויז" בשביל רוזנבאום. בסוף התברר שזה סרט מתוק ושהייתי נהנית בלי קשר לשחקן. מצד אחר, ידידה שלי השיגה את "סוויט נובמבר" בוידיאו וישבנו לראותו, אני, זוגתי והידידה. נשברנו אחרי חמש דקות והעברנו את כל הסרט בהילוך מהיר מלבד הקטעים של רוזנבאום - וזה היה שווה את זה. קטעים מעולים. השגתי בוידיאו את כל הסרטים והסדרות שבהם השתתף ניק לי, חלקם דברים ממש מעוכים, אבל מצד אחר, לא הלכתי לראות אותו ב"וורטיקל לימיט" שהוצג פה בבתי הקולנוע כי העלילה לא מצאה חן בעיניי. כך שזה תלוי.

יש גם את...

פרדי פרינץ גוניר. הוא גם שחקן מצויין וגם נראה פ33ה! כשראיתי את "על בנים ועל בנות" וגם את "תלוי רק בך" פשוט
!! ואף אחד לא מכיר אותו! (חוץ מארצות הברית שאתאהבו בו) והוא גם צריך היה לשחק בספיידמן אבל בסוף בחרו בטובי מקוויר ה-
הזה! מישהו יודע אם השמועה שהוא התחתן עם שרה מישל גלר נכונה?

מיצי007

New member
מה?!?!

איזה שטויות! בטח שמכירים אותו פה... וכן הוא נשוי לשרה מישל גלר,ומה רע בטובי? לפי מה שהבנתי זה לא הוא ששקלו אותו לתפקיד אלא הית´ לדג´ר אבל טובי בכל מקרה הכי מתאים כי הוא הכי דומה לדמות מהקומיקס.

אולי רק אצלנו זה ככה אבל:

אצלנו אף אחד לא מכיר אותו... וגם אצלנו שונאים את טובי (כולם חושבים שהוא חנון או שהם לא יודעים מי זה)... וחוץ מזה הוא לא כל כך דומה לדמות של הקומיקס. אני יודעת שלא פרדי שקל את הרעיון אלה המפיקים.

למעלה