כוכבים לא מוערכים/תתחדשי על הפורום

iKilledKenny

New member
כוכבים לא מוערכים/תתחדשי על הפורום

קודם מזל טוב מיצי!!!
למקרה שההודעה הקודמת שלי לא הגיעה אני דיברתי על כוכבים לא מוערכים בכלל ועל כריסטיאן בייל בפרט. שהוא שחקן מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מוכשר!! אני מאוד מאוד ממליצה על "אמריקן פסיכו" אחד הסרטים בכיכובו.

kokoM

New member
אם מדברים על שחקנים לא מוערכים..

מישהו מכיר את יו ג´קמן? אקס מן, מישהו כמוך, שם קוד- דג חרב, קייט וליאופולד? השחקן האהוב עלי?? (לא שזה יעזור במשהו...) שחקן ענק. פשוט ענק. יש לו את זה. אוי, והחיוך שלו.... מורן

iKilledKenny

New member
יו ג´קמן הוא באמת אחלה שחקן

כן זהו באמת יש לו מין משהו כזה מושך ואני לא יודעת מה בדיוק... אבל זה משהו

מיצי007

New member
זה כריסטיאן בייל.

אם ראית במקרה את שלטון האש החדש או אמריקן פסיכו....זה הוא.

מיצי007

New member
שלטון ה-../images/Emo117.gif

אני ראיתי את הסרט האמת מלכתחילה בגלל כריסטיאן בייל. ובואי נגיד שאהבתי את הסרט אך ורק בגללו- המשחק שלו היה טוב כמו תמיד, אבל הסרט עצמו עם עלילה די גרועה,בימוי גרוע ותסריט גרוע. התסריט,האפקטים וכריסטיאן היו הדברים הטובים ביותר בסרט. אם את מעוניינת לדעת עוד על כריסטיאן בייל את מוזמנת ללחוץ על השורות הרצות למעלה שרשום פינת הכוכב הנסתר או פשוט להיכנס בעמוד הראשי לאיזור המאמרים. הוא שיחק בדי הרבה סרטים אז אולי את מכירה אותו מ"נשים קטנות",או אפילו "חלום ליל קיץ"

מיצי007

New member
אופס....

יש משפט שרשמתי שהתסריט גרוע וישר אחרי זה רשמתי שהתסריט טוב... התסריט לא טוב...

מיצי007

New member
מי נראה זקן?

כריסטיאן בייל? הוא ממש לא... תקראי את הכתבה עליו במאמרים,הוא בסך הכל בן 28!

Kamila again

New member
הוא בן עשרים ושמונה תהרגי אותי וזהו

... או שלא!!! :) הוא ממש לא נראה בן 28 ....!!@.@

1Shir

New member
מזל טוב לרגל פתיחת הפורום ../images/Emo65.gif

* יו ג´קמן הוא לא שחקן לא מוערך, הוא נחשב עכשו כאחד השמות היותר לוהטים בהוליווד ומאז התקופה של "דג חרב" הוא מפורסם. * גם ג´וליאן מקמהון הוא לא שחקן לא מוערך לטעמי, כולם ודעים שהוא משחק בסדרות, איזה דברים ראויים לציון הוא כבר עשה חוץ מזה? (אני אומרת את זה בלי קשר לכך שאני חולה על קול ממכושפות) ראיתי שאנשים ציינו כאן שחקנים ושחקניות שהם אוהבים, אז גם אני אציין, אבל לפני זה יש לי שאלה חשובה לכולם: האם תלכו לראות סרט בסגנון שאתם לא אוהבים רק כי מופיע שם שחקן שאתם אוהבים? התשובה שלי היא: בהחלט לא. ריס ווית´רספון היא אחת האהובות עלי כבר הרבה זמן, ולא הלכתי לראות את הסרט החדש שלה (איך קראו לו, "חשיבותה של רצינות"?) פשוט כי דרמות תקופתיות משעממות אותי. השחקנים מקבלים אצלי קרדיט מוגבל, אף אחד מהם לא יחזיק אותי מעוניינת אם הסרט עצמו משעמם! אני מעוניינת לדעת איך אתם בעניין הזה. ולרשימת השחקנים והשחקניות: טום קרוז, מל גיבסון, הריסון פורד, ראיין פיליפה, ריס ווית´רספון, גולדי הון, אלישיה סילברסטון, אליסה מילאנו, קייטי הולמס, כריסטינה אפלגייט ויש עוד הרבה...

מיצי007

New member
בקשר לזה...

יו ג´קמן הוא שחקן לא מוערך מבחינתי. נכון השם שלו חם,אבל הוא תמיד הכוכב השולי בסרטים ולכן פחות שמים לב אליו.
ג´וליאן מקמהון די מרחף לו שם, הוא עשה סדרות,עשה סרטים אבל אף אחד לא ממש יודע מי הוא...כאילו הוא בדר"כ נמצא בקטגוריה של "נו זה ההוא..." עכשיו בקשר לשאלה החשובה ששאלת,שאני חושבת שאני חייבת לך הסבר. את שלטון האש אכן הלכתי לראות רק בגלל השחקן הספציפי הזה אבל זה היה מקרה ראשון שעשיתי את זה ויש לזה סיבה. כריסטיאן בייל לא הוציא לפני כן סרט אלא רק לפני כמעט שנה וחצי שנתיים. ולא ראיתי אותו פשוט בסרט חדש אחר,כי רק עכשיו הוא עובד על כל מיני פרוייקטים שנמצאים בהפקה. לכן,היה חשוב לי ללכת לראות את זה כי מי יודע מתי אני אראה אותו משחק עוד הפעם ובהחלט שלא הייתי מחכה עוד שנה כדי לראות אותו בסרט אחר. יש גם קצת הבדל בינו לבין ריס ווית´רספון(שאגב היא שיחקה איתו בסרט אמריקן פסיכו-מומלץ מאוד
),לה יוצא סרט כמעט כל שנה ואם לא- אז רואים אותה איפשהו תמיד בתקשורת,טקסים וכו´. לעומתו,שהוא לא בנאדם של תקשורת כל כך,או טקסים ולכן אין דרך אחרת לראות אותו חוץ מזה או לחפש קבצים עדכניים באינטרנט:( חבל שזה ככה אבל זה מה שיש
נקווה שבעתיד אני לא אצטרך לעשות את זה כי כוכבים אחרים שאני אוהבת קצת יותר מופיעים ממנו.

GD4EVeR

New member
שאלה יפה. ובאשר לשאלתך...

אני מתכוון לצפות בכל הסרטים שקייטי הולמס שיחקה בהם (ראיתי כבר כמעט את כולם, שבתכל´ס זה לא כל-כך הרבה...אולי 7 בערך), ולו רק בגלל העובדה שהיא מופיעה בהם. אני פשוט אוהב את הבחורה הזאת - את איך שהיא נראית, זאת-אומרת (לא יודע בקשר לכשרון המשחק שלה, שלדעתי הוא... בסדר). ראיתי למשל את "ללמד את גברת טינגל" רק מפני שהיא מופיעה בו - הסרט עצמו די נוראי; כנ"ל לגבי "רואה בקלפים" שקייטי מופיעה בו לראשונה חשופת-חזה (הסרט עצמו דווקא די בסדר). את "Go", לעומת-זאת, ראיתי גם מפני ששמעתי עליו דברים טובים (הוא באמת סרט טוב, אחד האהובים עלי), וב"מופרעים" קייטי נראית כל-כך טוב. בכל-מקרה, אני חושב שקייטי היא המקרה היחיד. ברור שלשחקנים מסוימים יכולה להיות השפעה מאוד גדולה על ההחלטה שלי אם לצפות בסרט מסוים או לא (אני אוהב, למשל, את בראד-פיט בתור שחקן, בייחוד מאז שראיתי אותו ב-"12 קופים", שהוא הסרט האהוב עלי, ואם אני רואה שהוא משחק בסרט מסוים - לרוב זה "מחזק" את הרצון שלי לצפות באותו סרט), כמו שגם לבמאי יכולה להיות (והרבה פעמים יש), אבל אחד הגורמים המכריעים הוא בהחלט גם, כמובן, סיפור הסרט, עלילתו וכו´. חוץ-מזה, להרבה שחקנים יש נטייה "לבחור" לשחק בסוג או ז´אנר מסוים של סרטים, אז אם "מעריצים", לדוגמה, שחקן מסוים, יכול להיות שהסגנון של רוב הסרטים שהוא משחק בהם יהיה, בלאו-הכי, זהה.

למעלה