שאלה יפה. ובאשר לשאלתך...
אני מתכוון לצפות בכל הסרטים שקייטי הולמס שיחקה בהם (ראיתי כבר כמעט את כולם, שבתכל´ס זה לא כל-כך הרבה...אולי 7 בערך), ולו רק בגלל העובדה שהיא מופיעה בהם. אני פשוט אוהב את הבחורה הזאת - את איך שהיא נראית, זאת-אומרת (לא יודע בקשר לכשרון המשחק שלה, שלדעתי הוא... בסדר). ראיתי למשל את "ללמד את גברת טינגל" רק מפני שהיא מופיעה בו - הסרט עצמו די נוראי; כנ"ל לגבי "רואה בקלפים" שקייטי מופיעה בו לראשונה חשופת-חזה (הסרט עצמו דווקא די בסדר). את "Go", לעומת-זאת, ראיתי גם מפני ששמעתי עליו דברים טובים (הוא באמת סרט טוב, אחד האהובים עלי), וב"מופרעים" קייטי נראית כל-כך טוב. בכל-מקרה, אני חושב שקייטי היא המקרה היחיד. ברור שלשחקנים מסוימים יכולה להיות השפעה מאוד גדולה על ההחלטה שלי אם לצפות בסרט מסוים או לא (אני אוהב, למשל, את בראד-פיט בתור שחקן, בייחוד מאז שראיתי אותו ב-"12 קופים", שהוא הסרט האהוב עלי, ואם אני רואה שהוא משחק בסרט מסוים - לרוב זה "מחזק" את הרצון שלי לצפות באותו סרט), כמו שגם לבמאי יכולה להיות (והרבה פעמים יש), אבל אחד הגורמים המכריעים הוא בהחלט גם, כמובן, סיפור הסרט, עלילתו וכו´. חוץ-מזה, להרבה שחקנים יש נטייה "לבחור" לשחק בסוג או ז´אנר מסוים של סרטים, אז אם "מעריצים", לדוגמה, שחקן מסוים, יכול להיות שהסגנון של רוב הסרטים שהוא משחק בהם יהיה, בלאו-הכי, זהה.