כוויות שמש...

• פותח הנושא Adiya
  • פורסם בתאריך

Adiya

New member
כוויות שמש...

נשרפתי בשמש וזה ממש ממש שורף וכואב ושמתי אלוורה אבל זה לא הכי עוזר... האם יש למישהו עיצה מה לעשות? כואבבבבבב

טוטס

New member
לשים אשל על המקומות שנשרפו

לחכות שהוא יתייבש ולשטוף. שימי קרם גוף במקרר וכל שעתים בערך מרחי על הגוף - זה יעזור לצנן את האיזור וגם ימנע עד כמה שניתן (במידה ובאמת תקפידי לשים כל שעתיים במשך כמה ימים) את הקילוף העתידי של העור.... כדאי להזהר להבא כי סרטן קצת יותר כואב מכוויה - חבל על הבריאות שלך

Adiya

New member
תודה תודה תודה!

אני יודעת אני בד"כ לא נשרפת הפעם קרה מקרה חירום שלגמרי שחכתי מעצמי ומעורי..:( לומדים לקח בכל מקרה

lee_1

New member
לא!

אסור לשים אשל... ידוע שזה יכול לגרום לזיהום בגלל החיידקים שיש בזה... יפה שזה מתאים לפורום תרופות סבתא, אבל אם יש משהו מהתרופות האלו שהוכח כלא טוב, לדעתי רצוי למחוק אותו מהרשימה

לי יקרה,

כדאי לבדוק בציציות טרם חולקים ופוסלים עצות בכלל ושל הסבתא בפרט: כוויות שמש היא ככל כוויה אחרת, נמדדות על פי שני מדדים: 1. עומק הכוויה 2. שטח הכוויה. כוויות מחשיפה לשמש מאופינות (בדרך כלל) בשטח בינוני עד גדול (קראי כתבה מצורפת על כוויות) ובדרגה ראשונה. שכבת העור העליונה נפגעת מבלי להשרף כלומר לחשוף את שכבת העור מתחתיה. התוצאה היא אודם וכאבים נוראיים (בעיקר בגלל קצות העצבים הנמצאים על פני העור) . מריחת אשל קר לא תחדור את העור ולא תגרום לזהום לכן, יקירה, תודה על הדאגה - אך היא אינה במקומה. אלה היו שישים שניות על כוויות. ערב טוב.

popolina

New member
החיידקים באשל,ובכלל ביוגורט על

סוגיו הם חיידקים "טובים", כאלה שמחזקים את המערכת החיסונית. לכן האשל יעיל מאוד במקרה זה.

אוי יוי יוי יוי יוי ../images/Emo122.gif

אוי יוי יוי עדיה יקרה.... אם, אם היית יודעת, אבל באמת יודעת שחשיפה לשמש עלולה לגרום לסרטן העור? אם היית באמת יודעת - שמסרטן העור - אפשר למות???? עדיין היית שוכחת???? באמת באמת????? את יודעת שהסבתות היו הולכות בקיץ עם כיסוי גוף מ ל א מכף רגל ועד ראש, כדי לא להחשף לשמש ? אכן, אלוורה טובה למשטחים קטנים ויש הגורסים כי היא עשויה להזיק (איני יודעת למה) כוויות שמש הן האסון של המאה, בחיי .... קראי את המאמר המצורף, ואם את עדיין סובלת - אשל קרררררר או כל יוגורט שיש במקרר (לא מהמתוקים ) למרוח, לחכות שייבש, לנקות למרוח שוב וחוזר חלילה, סופג את החום, מזין את העור הכווי, ולא כועס כמוני...
זהירות מהשמש יקירה, היא טובה לצמחים לפוטוסינטזה, לא לנו...

למעלה