כוווווווולם ובייחוד נועם..

bonito palface

New member
כוווווווולם ובייחוד נועם..

זוכרים את הויכוח מי זכתה ברמה ג', נטע שני עם קארי או תמי לוי עם פרנהייט? טוב, אז עשיתי חושבים ופניתי להתאחדות וביקשתי שישלחו לי את התוצאות באפילות דרסאז' ב-2002 בתל-מונד... אז ככה: 1. נועם, אני מצטערת שאמרתי שתמי לוי לא קיימת היא כן, אז סליחה 2. והנה התוצאות

dearanita

New member
אז ככה - 2 דברים:

דבר ראשון אני יודע שתמי התחרתה ברמה ב' התבלבלתי ואני מצטער... דבר שני הטבלה הזאת לא נכונה כי ברמה ד' זכה דרור בן שאול ולא קנהוש ככה שאל תסתמכי על זה כל כך... ועוד שאלה : למה נטע הפסיקה להתחרות???

bonito palface

New member
טוב

התנצלותך התקבלה.... נטע הפסיקה להתחרות כי בקיץ קארי (הסוס שהיא התחרתה איתו) טס לארצות הברית. הבעלים שלו רצתה אותו לידה... ונטע טסה עם טל גורן להולנד וגרמניה כדי להביא סוס... והיא הביאה סוסה מהממת!! לא יודעת בדיוק מה הסוג שלה, אבל קוראים לה סנטנה ובינתיים טל ונטע מאמנים אותה... נטע תתחיל להתחרות בטח עונה הבאה...

bonito palface

New member
טורנדו....

טורנדו מתח גיד מלפני המון זמן... בקיץ הוא חזר לעבוד... ואז יום אחד שטל רכב עליו הוא קפץ, הוא נבהל ממשהו, והרגל שלו נדפקה לעוד 8 חודשים. לא מזמן גיורא עשה לו אולטרסאונד וסוף סוף הסוס יכול לחזור לעבוד! אבל בינתיים רק לטרוט... ומעט מעט מעט מאוד... וזה סנטנה לא סנטה.... חחח....

bonito palface

New member
טורנדו....

טורנדו (הסוס הכי משגע בחווה!!) מתח גיד לפני המון המום זמן... בקיץ טל חזר לרכב עליו, ובזמן עבודה (קלה) הוא נבהל והושבת לעוד 8 חודשים! לפני כמה זמן גיורא עשה אולטרסאונד לטרנדו וסוף סוף הוא יכול לחזור לעבוד!! אבל אך ורק טרוט... ומעט!! אגב, זה סנטנה לא סנטה....

bonito palface

New member
תמונה של צ'יקו...

שי בשבילך.. תמונה של צ'יקו... אגב, התמונה בהודעה על טורנדו זאת סנטנה הסוסה של נטע... לא רואים אותה משהו....

shaililo

New member
איזה יפה!!../images/Emo99.gif../images/Emo157.gif../images/Emo28.gif

כמה סוסי פיינט יש שם?

כול הסוסים יפיפיים!

שימי תמונות יותר ברורות של טורנדו! איזה חמודים כולם רק חלק מהתאים נראים במצב לא טוב כל כך...... וזיהו! אני מבינה שאת נהנית לגמרי!...... חחח

למעלה