אנג'ל, היי, בסוף לא התאפקתי ונכנסתי היום
למרות שאני לא אמורה
(לא יכולה לפרט את הסיבות, אבל שבלישי ורביעי אני לא אמורה להיכנס לאינטרנט)
בכל זאת גנבתי
מכמה סיבות
הכי מז'ורית זה רגשי האשמה שלי כלפייך. כל כך תודה ששיחררת אותי. (אני נמנעת מלכתוב על עצמי כמה אני איומה וכולי)
שנייה במעלה - לראות מה שלומך, ומאוד שמחה שהתאוששת טיפה... וגם אם עכשיו מתחילה נפילה זה רק בגלל שאת יורדת על עצמך!!!!! אני מזהה את זה כי אני בדיוק כזאת, וכל הזמן צריכה להיות בעבודה על עצמי כדי לא לצבור וכדי לשחרר את עצמי מהאשמה וכדי למצוא אנשים שיעזרו לי לשחרר את עצמי מהאשמה.
אז בבקשה תשתדלי לא לרדת על עצמך, אלא להיפך - שהצלחת לעשות שיחות טלפון שרצית! שכל הכבוד לך על זה!
שתראי איזה יכולתץ התאוששות יש לך, שעם טיפה עידוד מכמה אנשים בפורום באינטרנט את כבר מצליחה לאסוף את עצמך. אם אני הייתי פסיכולוגית, הייתי שמחה שתהיה לי כזאת קליינטית (בכוונה אני אומרת קליינטית ולא מטופלת - נושא לשיחה לחוד).
בקיצור, טיפה טפיחות על השכם לעצצמך, לא יזיק!!!!
וסיבה שלישית שנכנסתי היא כי כמובן אני מרגישה אשמה כי נבחתי עכשיו על מישהו בחוץ. לא שלא הגיע לו (כל מי שחושבת כאן שאני כזאת נפלאה, אז כן, יש לי כמה צדדים ממש מוצלחים, ויש לי כמה די (התאפקתי לא לכתוב ממש) מחורבנים. אני לא אכנס לכל הסיפור. הוא ירד על מישהו אחר ללא הפסק, ובסוף נבחתי עליו שיפסיק לרדת עליו כל הזמן. בקיצור זה היה לפני כל החברים שלהם ואני "הלבנתי את פניו" כמו שאומרים, ואני מרגישה ממש אשמה. כי מספר 1 הלבין את פני מספר 2 ואז אני הלבנתי את פני מספר 1 בגלל שהלבין את פני מספר 2, בקיצור אני לא טובה ממנו אלא להיפך, כי במסווה של מוסריות וטוב לב התנהגתי באותו סוג של כוחניות.
ומצד שני אני אומרת יה אללה, נו, אז נבחת קצת, מה לעשות, מושלמת כבר לא תהיי בגלגול הזה, מכל מלה לעשות סיפור, אין כבר כוח, אלוהים אלוהים!!!!!!!!
ואני יודעת שזה כבר מצחיק כמעט, אבל תחושת האשמה היא כל כך ממשית.
לסיכום אנג'ל, כמו שאת מבינה, בתוך עמך את יושבת, לפחות מבחינתי, נסי להגיד לעצמך קצת פירגון להערב.
ואני באמת יוצאת עוד שנייה מהאינטרנט,
לא פעם, וגם עכשיו, אני רוצה לשלוח כאן חיבוקים לא/נשים שאני לא מכירה
על זה שאתם מוציאים אותי מבדידותי לא פעם - אם בגלל הדמיון בינינו ואם בגלל טוב הלב והאיכפתיות ורהצון לעזור, ולפעמים אפילו ההצלחה לעזור במילה טובה ונכונה לי
אבל בגלל שאנחנו לא באמת מכירים ובגלל שאני לא מתחבקת טריביאלית
אני לא עושה את זה.
אבל תדעו שלפעמים אני רוצה...