כואבת, כועסת, ומרגישה מוכה בפעם|לב-

העקשנית

New member
כואבת, כועסת, ומרגישה מוכה בפעם|לב-

המי יודע כמה. אני מאד עסוקה בלהתעצבן ולכאוב איזו פרשה של ילדים שבית משפט החליט להוציאם מבית אמם למוסד, בגלל שהאב החליט שהאם מסיתה נגדו את הילדים, ולכן בדרכו להעבירם אליו למשמורת, תחנת הביניים הוא המוסד. מה ש"מעניין" היא ההתעקשות של שתי פקידות הסעד מירושלים, שלא הרפו, ובצורה אובססיבית , כפייתית, ואולי אף חולנית, התלבשו על המקרה, לא עזבו, לא הרפו עד שגרמו לבית המשפט להחליט מה שהחליט. פשוט לא להאמין-אבל זה מה שקורה כאן בארץ. ישנה מגמה נסתרת של העברת ילדים למשמורת האב. האב מגייס לצידו את פקידות הסעד, ואלו עוזרות לו בדרכן להשיג את המשמורת. ומה היא הדרך? מלחמת התשה באם. מי שהיה שם-יודע, וגם מי שקצת רגיש ויודע לקרוא דברים בין השורות-יוכל להבין שמדובר פה בקנוניה או במה שציינתי למעלה. אני כלכך כועסת וכואבת שקשה לי לכתוב כל מה שיש לי לאמר. מצורפת הכתבה.די ארוכה. תקראו בעיון. יש מקומות נוספים שכתוב על הפרשה. אחות האב דיברה ברדיו. אפשר היה לשמוע את שנאתה לאם, ואת ההסתה שהיא ומשפחתה עלולים לשדר לילדים באם חלילה יעברו לחזקת האב. אלוהים-אתה שם למעלה? אתה רואה? למה?
קראו גם את התגובות. אני עדיין לא סיימתי להגיב.

קסנדרה*

New member
העקשנית

כעסך וכאבך מאוד מובנים. יש מקרים בהם חרב הפיפיות משתוללת ופוצעת כל מי שבסביבה. במקרה זה אני מניחה שהיא תפגע באם ובילדים. אני מניחה שאת מדברת מנסיון, מכאב אמיתי. באמת צריך לגייס המון כוח ותמיכה כדי להוכיח את ההפך אני מקוה שלאותה אם יימצאו הכוחות, במיוחד כוחות הנפש וסיוע מבני משפחה וידידים שיוכלו אף הם להעיד על אופייה ומסירותה של האם. כן זו מלחמת התשה כפי שציינת - ומי שיהיה חזק יותר ישרוד וינצח, אני מקווה שזו תהייה האם לטובתה וטובת הילדים. תודה שהעברת לכאן את ההפנייה לכתבה. קסנדרה

העקשנית

New member
קסנדרה.

כתבתי את ההודעה גםבפורום של חדהוריות ואביגיל מנהלת הפורום אביגיל כתבה לי תגובה שהייתי שמחה אם תקראי. בנוסף מישהו הסב את תשומת לבי לעובדה שאולי אני טועה, ואולי במקרה האם העלילה על האב. אז כתבתי גם אני תגובה נוספת מכיוון שבהתחלה הייתי מאד בטוחה בצדקת האם, ואז-שיניתי מעט את דעתי. והאמת שקשה לדעת. זה פשוט סיפור טראגי. שיהיה לכולנו רק טוב.

קסנדרה*

New member
לצערי התופעה מוכרת

קראתי את תגובתה של אביגיל. עניין ההכפשה מוכר ומכוער , אבל היות ואין אנו מכירים את הנושא מקרוב ולא ידועים לנו מש הפרטים, רצוי תמיד לקרוא ולקבל את העובדות בע"מ. זה נכון, אני הגבתי לך מתוך הסיבה שלפעמים, יש ממש בדברים, ואולי באמת מתנכלים לאם,,,,, אבל מי יודע ???. קסנדרה

העקשנית

New member
כדאי להכנס לפורום נשים וקריירה../images/Emo45.gif

הבאתי לשם קישורים נוספים בנושא, שמאירים בצורה נוספת. גם פסק הדין מופיע שם-שעדיין לא קראתי. גם אותו כדאי לקרוא בערבון מוגבל-בדיוק כפי שכתבת.

למעלה