שרון עיפרון
New member
כהרגלי - הנני כאן
אחרי תקופה ארוכה...
שלום לכולן.. כאלה שמכירות אותי וכאלה שלא
לא יעזור, בסיכומו של דבר אני מרגישה שאתן כמו בית חם שטוב לחזור אליו מדי פעם ומה לעשות, זה בעיקר קורה כשעולות סוגיות שונות ומשונות בעיקר בתחום המשותף כמעט לכולנו - ילדים . ולא סתם, אלא ילדים מתרומת זרע. אני מקווה שאין אתן רואות את זה כאוגואיסטיות שאני פונה אליכן פעם בהרבה מאד זמן , לפעמים אומרת רק שלום, לפעמים מתייעצת... נוכחתי לדעת שדי קשה לי לתחזק קשר רציף ומחייב (כאילו דא
) וזה מתבטא גם עם הפורום (זה לא אתן זו אני
) בכל מקרה רציתי להתייעץ אתכן באיזה עניין מאד מאד מהותי לנו כאן ... ואני ממש אשתדל לא לתת יותר מדי פרטים כדי לא לפגוע בפרטיות של אף אחד גם אם הם לא קשורים לכאן. אעשה זאת בקצרה ואגש ישר לשורה התחתונה. לפני כמה חודשים נודע לי , במקרה .. (אם כי עלי להודות כי היה לי חשד עוד לפני כן) שיחד עם עיפרונצ'יק במסגרת שבה הוא נמצא,, יש עוד ילד/ה מאותו תורם (ולאותו ילד/ה יש גם עוד אח/ות נוספים מאותו תורם). יען כי "אחאים" , יען כי חצי אחים/יות גנטיים או לא משנה איך תקראו לזה. בואו נאמר שזה כמעט 100% בטוח. גם אני וגם הצד השני מודעים לעניין לגמרי ויש קשרים טובים בינינו. בינתיים לא עשינו עם המידע הזה כלום אם כי ברור לי לגמרי שזה לא יכול להישאר המצב. זה קרוב מדי מכדי להתעלם. אני באופן אישי שמחה על כך שאני יודעת. מעדיפה להיות מודעת לעובדה הזו במיוחד לאור העובדה שמן הסתם אנחנו גרים כל כך קרוב.. עם כל המשתמע מכך. בקיצור ... נראה לי שאתן יכולות לדמיין לבד את המחשבות... וההתלבטויות.... אשמח לשמוע אתכן . יום טוב לכולן

שלום לכולן.. כאלה שמכירות אותי וכאלה שלא