כדי לי?!

אורי147

New member
כדי לי?!

היי כולם.. ממ... אני רוצה לקנות I pod nano שהוא עולה בערך 1200 בארץ... אני אוהבת לשמוע מוזיקה... ההורים שלי אומרים שאני לא צריכה את זה ושהאם פי 3 מספיק.. כדי לי לקנות אותו? ועוד שאלה: נגיד יש מכירות פומביות באולסייל אז צריך להציע מחיר מעל סכום מסויים או שמה שבא לי מעל למה שכבר הציעו? יש מחר מינימום? (אם כתוב "מחיר התחלתי: 1 ש"ח) תודה מראש.. 3>

אורי147

New member
יוהו..

יוהו.. יש פה מישהו?! מישהו יכול להגיב לי בקשה :) אני נואשת... פחח..

Reznik

New member
נואשות היא לא סיבה להקפיץ אחרי 8

דקות, קראי בבקשה את הודעת המנהלים.

Ultra Spidey

New member
2: בד"כ יש מחיר העלאה

למשל, אם יש 50 ש"ח העלאה, אז חייבים להעלות את המחיר בלפחות 50 ש"ח כל פעם. ולגבי 1: זו החלטה שלך. אישית, לא הייתי קונה iPod, רק בגלל שהוא יקר ללא סיבה. כשקונים iPod זה לא מסתיים רק בו: צריך לקנות גם את כל האבזור. נגנים אחרים באים יחד איתו. אבל אם יש לך נגן MP3 שמספיק לך מבחינת גודל, אני לא מוצא סיבה לקנות נגן חדש.

okok4

New member
לא נכון

האיפוד נאנו שלי הגיע עם כל האבזור (אני קניתי בנפרד סקין סיליקון להגנה מירבית. 100 ש"ח בבאג מחשבים). "יקר" הוא מושג יחסי. לדעתי 1250 ש"ח (מחירו הנוכחי בדיוטי פרי) הוא סכום מתקבל על הדעת והגיוני לנגן איכותי. אני ממליץ.

Paranoid Y

New member
סקין סיליקון לאיפוד ב 100 ש"ח?!?

בבאג מחשבים?! הנני פה יושב בבאג מחשבים. והאייסקין לאייפון זה 200 שקל! אולי אפשר ככה להוזיל קצת עם קניית אייפוד... אבל תאכלס נאנו אפשר למצוא גם ב 1000 שקל.. של ה 1 GB, למרות שתאכלס הנאנו מצטיין רק בעיצוב שלו, אני מעדיף את הנגנים הטובים האחרים (שלא נתחיל לעשות פרסומות פה).. כי יש להם איכות הרבה יותר טובה.. ובמחיר יותר נמוך! ובאים עם הרבה אביזרים בניגוד לאייפוד... וגם נוחים לשימוש , דיסק און קי כאלה, בלי תוכנה וסיבוכים.. מדביקים ונהנים...

okok4

New member
וואלה בדקתי שוב

ואכן עלה לי 200 ש"ח. סליחה. העיקר שהוא מוגן.

werus

New member
אני מצטער להגיד לך,

שזה לא מחיר הגיוני. 1250 ש"ח לנגן בנפח של 4 ג'יגה זה ממש לא צודק. קניתי את האייפוד שלי בארה"ב ב-1300 ש"ח. רק שאני בעל אייפוד וידאו עם 30 ג'יגה... לקנות בבאג, או בכלל בארץ, אייפוד, זוהי טעות שרבים עושים - וחבל. לפותח השרשור המקורי, מומלץ לקנות נגן אייפוד רק אם יש לך שירים רבים, שMP3 רגיל לא יכול לאכסן. וקניית אייפוד בארץ, כמו שכבר ציינתי, אינה כדאית.

Ultra Spidey

New member
My point exactly

Iriver, לעומת זאת, בא מאובזר יותר וזול יותר. ולדעתי גם יפה יותר, אבל זה עניין של טעם

Limori 1

New member
מצטערת אבל זה צורם.. *כדאי

למעלה