כדורגל עולמי

zה ani

New member
דה חאה השוער הטוב בעולם, די מאריה השחקן הטיפש בעולם

דה חאה עם הצלה אדירה שאיכשהו משאירה צ'אנס ליונייטד כי פיגור 1 - 3 היה גומר אותם

די מאריה עם צלילה הזויה מקבל צהוב ושניה אח''כ עוד דוחף את השופט, כמה שאני אוהב את השחקן הזה הוא וואחד טיפש

zה ani

New member
תצוגת שיפוט אדירה במשחק של יונייטד - ארסנל

לא יודע איך קוראים לשופט הזה, והוא נראה מאוד מאוד מאוד צעיר, והמשחק מאוד קשה לשיפוט - ולא טעה אפילו פעם אחת ! תפס את די מאריה וינוזאי צוללים כאילו הם בחוף הים

zה ani

New member
אם לואן חאל יש כבוד שיתפטר מחר בבוקר

אני ממש לא מאלה שבעד פיטורי מאמנים, להיפך , אבל מה שואן חאל מעולל ליונייטד השנה זה בלתי מתקבל

יונייטד הנוכחית חלשה יותר מיונייטד של מויס, ההבדל היחיד שליונייטד השנה אין אפילו את אירופה על הראש וההולנדי קיבל 170 מיליון פאונד לרכש בקיץ. ואל תתבלבלו מהמיקום הנוכחי של יונייטד (4) - היא שם כרגע רק בגלל חולשה של הפרמייר ליג ושל יריבותיה לטופ 4 ביחס לאשתקד כמו ליברפול, ארסנל, טוטנהאם ואברטון

* עוד הצלה אדירה של דה חאה בדקה 94 ! בלעדיו השנה יונייטד עם מינוס 15 נק' ממה שיש לה כיום. השוער הזה השנה ביכולת בלתי נתפסת

רז 1978

New member
לא רואה את זה קורה

זה ייגמר אצלו כמו במקרה של דיוויד מויס
הוא לא יתפטר מרצונו אלא יפוטר ביום שיונייטד תחליט לפטרו

zה ani

New member
ברור שהוא לא יתפטר...

ויונייטד תפטר אותו רק אם יהיה מאמן בכיר פנוי, כרגע אין אחד כזה בשוק ( סימאונה, פפ, קלופ - לכולם יש חוזים בתוקף לעוד שנה שנתיים שלוש )

GentlePunter

New member
אם הוא יגמור טופ4 הוא בוודאי יישאר

מאד מקווה שטעיתי כשאמרתי שהם יסיימו טופ4 לפני תחילת העונה. ואכן, הצלחה של היונייטד להתברג לשם רק תעיד על חולשת הליגה. הגאון ההולנדי מטעם לא יודע מי בוודאי יצליח לשווק את זה כהצלחה של עונת התהוות או שקר כלשהו בסגנון הזה.

zה ani

New member
גם למרות חולשת הליגה, יונייטד כרגע מקום 4 רק בגלל דה חאה

בלעדי היכולת שלו השנה הם מקום 10 כרגע בטבלה

מחכים להם כרגע סדרה קשה של משחקים - צ'לסי (בחוץ) ,ליברפול (בחוץ) סיטי, ארסנל, אברטון (בחוץ), טוטנהאם

אני בספק גדול אם יסיימו טופ 4, ואם כן, זה באמת רק בגלל דה חאה וחולשת הליגה

מתן2766

New member
אני עדיין חושב שהוא גאון

הוא מצליח לגרום לסגל כל כך טוב להיראות כל כך רע, זו גאונות. איך הוא מחזיק מולנסיה מגן, כשיש לו כעת שוב את רפאל

zה ani

New member
השחקנים המצטיינים ב 2015 (מבחינת כיבושים+בישולים)

Most goals+assists in year 2015: Messi 29 - Suarez 17 - Dost 15 - Kane Berahino 14 - Neymar 13 - Robben DeBruyne 12

המספרים הללו הם רק מתחילת 2015 כלומר מהראשון לינואר, וכפי שאתם שמים לב חסר כאן איזה פורטוגלי אבל הוא יחזור לעצמו (כבר מחר)

ולשחקנים עצמם, חלקם די אנונימיים יחסית, בטח בפורום כאן -

מסי - מחוץ לדיון, תמיד היה מחוץ לדיון

סוארס - לקחו לו חודשיים שלושה להתרגל לשיטה של בארסה ולהתאושש מההרחקה הארוכה עקב הנשיכה במונדיאל, אבל בחודשיים האחרונים הבחור פורח

דוסט - הסנסציה ההולנדית מוולפסבורג. שחקן שהיה מלך השערים בהולנד לפני שלוש שנים, ולא כ''כ מצא את מקומו בוולפסבורג פתאום מתפוצץ בתקופה האחרונה עם רביעיה, שלישיה וכמה צמדים

קיין - הסנסציה של טוטנהאם. סוף סוף שחקן מקומי אנגלי פורח בפרמיירליג שהיא למעשה ליגת זרים. הוא מאוד צעיר ורק בתחילת הקריירה והשאלות הן :1) אם יוכל להמשיך כך לאורך זמן 2)אם יצליח להשתלב בנבחרת המקומית 3) אם טוטנהאם תצליח להשאיר אותו אצלה

בראהינו - עושה מספרים מדהימים בווסט ברומיץ, רק בן 22 וחצי פרמייר ליג כבר רודפת אחריו

ניימאר - אחרי אשתקד שהייתה עונת השתלבות ראשונה באירופה, השנה ניימאר ביכולת מצויינת. יש לו כבר 26 שערים מתחילת העונה

רובן - אחד האנדרייטדים הגדולים של דורנו. השנה עם מספרי שיא בבונדסליגה שיש לו כבר 17 שערים והרגל עוד נטוייה

דה ברוין - עוד נציג לוולפסבורג. האם מוריניו טעה שמכר את הג'ינג'י הבלגי אשתקד לוולפסבורג? רוב הסיכויים שכן. שחקן סופר טכני, מבשל בחסד . הימור שלי ? לא ישאר הרבה זמן בוולפסבורג

למעלה