כדאי לראות את שר הטבעות?

rshilkrot

New member
אוי לא ../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif

למה הזכרת את שרה-טבעות?!

Vixen_June

New member
אולי תירגע

כפי שבטח שמת לב אנחנו כן יכולות לשלוט בעצמנו כשממש בא לנו ולא כל פעם שמזכירים שרה אני רצה להלל ולשבח את חבריי ההוביטים. ועכשיו, אם תסלח לי, אענה על שאלתו של הבחור ברוגע ונועם ואלך לי- יש לי תינוקות לטפל בהם. מוואהאהא.

כן יש לנו דרכים מיוחדת לחסום את

פרץ ההורמונים שלנו (שוקולד), חוץ מזה שאנחנו מצאנו לנו איפה להתבטא בכל הנוגע לשרה מבלי לחטוף על זה מכות. אגב, ויקי מה שלום הקטנים? אני רוצה שתצלמי אותם במצלמת אינטרנט ותשלחי לי!
חולת נפש

צודק.... ../images/Emo44.gif

אם אתה מזכיר את שר הטבעות פעם אחת ואפילו בלי כוונה אז מתחילים להיות תגובות לכל הדף!!!... לכל מי שנפגע... (למה צריך להיפגע???!!!???) צריך להודות זה האמת!!!

ראיתי אותו בשבת

(ואת הספר קראתי בתור תיכוניסט) נראה לי, שאם אתה אוהב סרטי אקשן ופעלולים, תאהב גם את הסרט הזה.

Rid

New member
אם אתה מתכוון

לקרוא את הספר מתישהו אז אולי שווה לך לעשות מאמץ ולקרוא את הראשון לפני הסרט. אם לא אז בכל מקרה לא תהיה לך בעיה לעקוב, וההפקה באמת מרשימה אז שווה לראות על מסך גדול.

Vixen_June

New member
אפשר

אני ראיתי לפני שקראתי את הסרט ולפחות לא ידעתי מה הולך לקרות...
שזה היתרון של העניין. אתה בהחלט יכול לראות גם אם לא קראת את הספר, זה מאוד מובן גם ככה, למרות שאם קראת את הספר אתה תבין יותר את הרקע ויושלמו לך כמה פרטים חסרים. אבל בסך הכל מומלץ בכל צורה ומקרה. מוואהאהא.

gal_shani

New member
לדעתי כדאי תמיד לקרוא ספר לפני

שרואים סרט שמבוסס עליו - בייחוד אם מדובר בספר מדהים כמו שר הטבעות. חבל "להתקע" עם הקסטינג שבחרו יוצרי הסרט כאשר אתה קורא את הספר, כי לי לדוגמא חצי מהשחקנים לא התאימו בכלל... אחד הספרים - אם לא הספר - המדהימים ביותר שקראתי. חובה לקרוא בכל מקרה. ספר שתופס אותך וגורר אותך אחריו... ממכר... אם זאת -!- חשוב לציין כי לי היו מספר בעיות עם הסרט, ומרוב הציפיות שבניתי לקראתו - ציפיות שאמצעי התקשורת דאגו לפתח גם אם הן לא היו מובנות כבר - מאוד התאכזבתי. אישית. הרבה מאוד קטעים, אגב - חיוניים ביותר בספר - פשוט נעלמו (ראו - היער האפל, שאני עדיין זועמת שהורד, וטום בומבדיל, שכזכור לי חיוני להמשך העלילה בספר השלישי, ועוד מספר קטעים), רצף זמנים שנקטע - ומתחדש, קטעים שהוספו ולא מתרחשים כלל וכלל בספר... אני לא הצלחתי לנתק את הספר מהסרט - אני לא באתי לראות סרט, אני באתי לראות את שר הטבעות כמו שאני תארתי - על המסך הגדול, וזה הרס לי את הצפייה. היה והלכתי לראות זאת עם חברי - אשר לא קרא את הספר מימיו (אנחנו נמצאים בתהליכי שיכנוע, לא כ"כ מתקדמים...) אני יכולה לומר שהוא התלהב מאוווווד מהסרט, ואף אמר כי זה אחד הסרטים הטובים ביותר שראה - אולי הטוב ביותר... אני לא מסכימה - מהסיבות שפורטו קודם לכן. עדיין חובה ללכת לראות. עצתי - לקרוא את הספר קודם. לפחות הראשון - למרות שאני ממליצה כבר לקרוא את כולם. חוץ מזה שרוב הסיכויים שאחרי שנכנסת לספר - אתה לא תוכל להפסיק.

מאוחר מידי :)

עכשיו חזרתי מהסרט סרט נחמד הפירסומות שהיו לפני נסרט היו נחמדות בשביל הפרוטוקול: פעם אחרונה שהייתי בקולנוע, הייתה לפני כשנה

Vixen_June

New member
"הפרסומות שהיו לפני הסרט היו נחמדות

כמובן. הפרסומות הן, כמובן, הסיבה האמיתית לשמה נאי מדייקת בשעת הגעתי לקולנוע. שאני אפסיד את הפרסומות?! פחחחחחחחח אל תצחיקו!

ספרים יותר טובים

הספרים בד"כ הרבה יותר טובים ולכן תמיד כדאי לראות קודם את הסרטים. מנסיון אם קודם קוראים את הספר תמיד מתאכזבים מהסרט כי לא נעשה בצורה שהקורא מדמיין.

למעלה