יש כבר פילטר. כפתור התעלם. אם כבר, צריך לבקש מההנהלה שתאפשר להשתמש בכפתור הזה גם על מנהלים . במיוחד מנהלי פורומים זרים.שטוקבקיסט יהיה מוגבל ל15-10 הודעות ביום.
זה יחסוך מאיתנו הצפות .
הנורמליים שבינינו יודעים להתעלם ממה שאינם חפצים לקרוא ולא נזקקים לשם כך לשום כפתור טכני מיוחד. כל שעליהם לעשות הוא, אפס, להתעלם. אם החליטו שלא לעשות כן, הרי שמדובר בהחלטה מודעת שלהם, שמשמעותה שעל אף ההצהרות היפות שלהם, בתכל'ס הם דווקא מתעניינים בנכתב שם. בקיצור, שקרנים שמפילים את בעיותיהם על בעיות טכניות כביכול. הא ותו לאיש כבר פילטר. כפתור התעלם. אם כבר, צריך לבקש מההנהלה שתאפשר להשתמש בכפתור הזה גם על מנהלים . במיוחד מנהלי פורומים זרים.
תראו מי קפץ לבקר?הנורמליים שבינינו יודעים להתעלם ממה שאינם חפצים לקרוא ולא נזקקים לשם כך לשום כפתור טכני מיוחד.
אם היה מדובר באחד, ניחא. כשיש הרבה מדי נחוץ לברור את המוץ מהתבן. כפתור התעלם מסייע להימנע ממי שמראש אין ברצונך לקרוא למעט הערת אגב פעם ב.....כל שעליהם לעשות הוא, אפס, להתעלם.
ממש לא. כמה טרולים מפורסמים שהיו פה התייאשו בעקבות שימוש בכפתור זה בעניינים.בקיצור, שקרנים שמפילים את בעיותיהם על בעיות טכניות כביכול. הא ותו לא
הדמיון שלך עובד שעות נוספות היום. יותר מזכיר בחירה מודעת להתעלם מערוץ 14 ולהיתקל רק בקליפים נבחרים בפורומים, או באמת לעשות אפס לגבי אופציית קניית תוצרת מפעלים הממוקמים בשטחי יו"ש, או ללחוץ חסום בכל פעם שמופיעה לי מודעה לקניית אנטנות מעור פרה מעצם היותי יהודי, או באופן כללי לחסום את מי שבא לי בפיסבוק, לחסום מספרים המטיפים לחזרה בתשובה בסלולר.קצת מזכיר טייסים (נגיד, במדינה זרה ורחוקה) שמצהירים שלא יתייצבו אם ייקראו להגן על המדינה שהעניקה להם את כנפי טיס, כאשר בהמשך הדרך הם כל כך נבהלים מהמונח סרבנות שמופנה כלפיהם, שהם מעדיפים להצהיר שהם בעצם שיקרו לכל אורך הדרך ובכל הצהרותיהם, ובלבד ולא ייחשבו סרבנים חלילה
מאחר וקריאה מרופרפת מעלה שאין כאן אפילו משפט אחד שכל כולו ענייניות גרידא ושמצאת לנכון (או לא הצלחת להתאפק, מחק את המיותר) להכניס literally לכל משפט ומשפט את מאווייך האישיים ואת הצורך הנפשי שלך לתקוף, להשמיץ, להשחיר ולהקטין, אינני רואה עניין מיוחד להתייחס עניינית לכל דבריך.תראו מי קפץ לבקר?
ושם לב שבהתאם לסטנדרט שהצבת , זה הופך אותך לא נורמאלי.
אם היה מדובר באחד, ניחא. כשיש הרבה מדי נחוץ לברור את המוץ מהתבן. כפתור התעלם מסייע להימנע ממי שמראש אין ברצונך לקרוא למעט הערת אגב פעם ב.....
ויש גם טרולים קשים במיוחד בעלי כותרות צעקניות וכתב מודגש באותיות גדולות. ממש כמו דוכן חב"דניקים בכל חור שניתן להעלות על הדעת.
ממש לא. כמה טרולים מפורסמים שהיו פה התייאשו בעקבות שימוש בכפתור זה בעניינים.
הדמיון שלך עובד שעות נוספות היום. יותר מזכיר בחירה מודעת להתעלם מערוץ 14 ולהיתקל רק בקליפים נבחרים בפורומים, או באמת לעשות אפס לגבי אופציית קניית תוצרת מפעלים הממוקמים בשטחי יו"ש, או ללחוץ חסום בכל פעם שמופיעה לי מודעה לקניית אנטנות מעור פרה מעצם היותי יהודי, או באופן כללי לחסום את מי שבא לי בפיסבוק, לחסום מספרים המטיפים לחזרה בתשובה בסלולר.
בקיצור מיציל'ה, חופש הביטוי כולל אופציה להימנע מכך שישגלו בינתך.
אתה מרפרף בקריאה ומפספס את הנקודה.מאחר וקריאה מרופרפת מעלה שאין כאן אפילו משפט אחד שכל כולו ענייניות גרידא ושמצאת לנכון (או לא הצלחת להתאפק, מחק את המיותר) להכניס literally לכל משפט ומשפט את מאווייך האישיים ואת הצורך הנפשי שלך לתקוף, להשמיץ, להשחיר ולהקטין, אינני רואה עניין מיוחד להתייחס עניינית לכל דבריך.
אמנם, אל נא תתלבלב, אפשר בקלות רבה להגיב על כל טענה שלך כאן (ולו מהטעם הפשוט שכ90% מהן לא קשורות לעניין ואין בהן כל ממש או אמת מיוחדת). זה פשוט לא נראה לא נצרך להשקיע בזה את הזמן והאנרגיה הדרושים לעשות כן. אשאיר לך את התחושה שיצאת גבר עם הנפקת פוסט שלם חסר ענייניות ומלא טענות כרימון, כביכול רלוונטיות למשהו, אלי או לדברי, ואם זה מה שמשפר לך את ההרגשה בחיים, גם אני הקטן חי עם זה מצוין.
מעבר לכך, אין לי אלא רחמים שלא הצלחת להתגבר על עצמך גם הפעם. אבל זה בינך למר פבלוב.
הרבה בריאות והצלחה בחיים.
גמרת ל"מצות", יקירי - הפכת להיות "רפרף"מאחר וקריאה מרופרפת מעלה שאין כאן אפילו משפט אחד שכל כולו ענייניות גרידא ושמצאת לנכון (או לא הצלחת להתאפק, מחק את המיותר) להכניס literally לכל משפט ומשפט את מאווייך האישיים ואת הצורך הנפשי שלך לתקוף, להשמיץ, להשחיר ולהקטין, אינני רואה עניין מיוחד להתייחס עניינית לכל דבריך.
אמנם, אל נא תתלבלב, אפשר בקלות רבה להגיב על כל טענה שלך כאן (ולו מהטעם הפשוט שכ90% מהן לא קשורות לעניין ואין בהן כל ממש או אמת מיוחדת). זה פשוט לא נראה לא נצרך להשקיע בזה את הזמן והאנרגיה הדרושים לעשות כן. אשאיר לך את התחושה שיצאת גבר עם הנפקת פוסט שלם חסר ענייניות ומלא טענות כרימון, כביכול רלוונטיות למשהו, אלי או לדברי, ואם זה מה שמשפר לך את ההרגשה בחיים, גם אני הקטן חי עם זה מצוין.
מעבר לכך, אין לי אלא רחמים שלא הצלחת להתגבר על עצמך גם הפעם. אבל זה בינך למר פבלוב.
הרבה בריאות והצלחה בחיים.
הוא לא הבין אפילו מילה אחת.תראו מי קפץ לבקר?
ושם לב שבהתאם לסטנדרט שהצבת , זה הופך אותך לא נורמאלי.
אם היה מדובר באחד, ניחא. כשיש הרבה מדי נחוץ לברור את המוץ מהתבן. כפתור התעלם מסייע להימנע ממי שמראש אין ברצונך לקרוא למעט הערת אגב פעם ב.....
ויש גם טרולים קשים במיוחד בעלי כותרות צעקניות וכתב מודגש באותיות גדולות. ממש כמו דוכן חב"דניקים בכל חור שניתן להעלות על הדעת.
ממש לא. כמה טרולים מפורסמים שהיו פה התייאשו בעקבות שימוש בכפתור זה בעניינים.
הדמיון שלך עובד שעות נוספות היום. יותר מזכיר בחירה מודעת להתעלם מערוץ 14 ולהיתקל רק בקליפים נבחרים בפורומים, או באמת לעשות אפס לגבי אופציית קניית תוצרת מפעלים הממוקמים בשטחי יו"ש, או ללחוץ חסום בכל פעם שמופיעה לי מודעה לקניית אנטנות מעור פרה מעצם היותי יהודי, או באופן כללי לחסום את מי שבא לי בפיסבוק, לחסום מספרים המטיפים לחזרה בתשובה בסלולר.
בקיצור מיציל'ה, חופש הביטוי כולל אופציה להימנע מכך שישגלו בינתך.
הרבה יותר קל לחסום את הסורר ולא רק למראית עין כשם שנעשה לאינפנטיל בחסימות בגרוש היומיות שנחסם בהם ולאחר שחוזר משתולל ועושה מה שרוצה.שטוקבקיסט יהיה מוגבל ל15-10 הודעות ביום.
זה יחסוך מאיתנו הצפות .
לא עקבתי אחרי הדיון ביניכם ולא אשתתף כעת בדיון פומבי בנוגע לאיכות ניהולו של מנהל פורום כזה או אחר או מנהל בכיר יותר, אבל כל גולש/ת בר דעת יכול להבין על נקלה שכאשר גולשת כותבת על גולש שוב ושוב בשמות גנאי ו/או קללות, יש לשקול את הרחקתה שלה מהפורום ויפה שעה אחת קודם. שאלת איכות כתיבתו של קורבן כתיבתה והתקפותיה חסרת כל רלוונטיות לכך. כך גם שאלת איכות ניהולו של אדמין כזה או אחר.הרבה יותר קל לחסום את הסורר ולא רק למראית עין כשם שנעשה לאינפנטיל בחסימות בגרוש היומיות שנחסם בהם ולאחר שחוזר משתולל ועושה מה שרוצה.
דיי ברור שמשהו מסריח ומדובר בויטמין P, אחרת לא היה מעז להשתולל בצורה כזאת.
לאדמין על ניהול "מוצלח" שנותן לאינפנטיל להשחית את הפורום ולזבל אותו בקשקושיו הילדותיים.
אם לא עקבת אחרי הדיון, אל תתערב, לא חייבים לתחוב את האף לעניינים שאינם שלך ושאינך מכיר את המטריה, אחד כמוך אמור להכיר את פרשת וארא.לא עקבתי אחרי הדיון ביניכם ולא אשתתף כעת בדיון פומבי בנוגע לאיכות ניהולו של מנהל פורום כזה או אחר או מנהל בכיר יותר, אבל כל גולש/ת בר דעת יכול להבין על נקלה שכאשר גולשת כותבת על גולש שוב ושוב בשמות גנאי ו/או קללות, יש לשקול את הרחקתה שלה מהפורום ויפה שעה אחת קודם. שאלת איכות כתיבתו של קורבן כתיבתה והתקפותיה חסרת כל רלוונטיות לכך. כך גם שאלת איכות ניהולו של אדמין כזה או אחר.
טוב יעשה כל גולש ותעשה כל גולשת, אם במקום רק לשבת ולשגר חיצים מורעלים לכל עבר, תשקול את התנהגותה שלה ואת איכות כתיבתה שלה, האם אולי מנוגדת לנהלי הפורום ו/או לתקנון האתר וכיו"ב, בטרם תחשוב שהיא משכנעת מאן דהוא ביחס לאחרים.
כל הנ"ל לא מדבר דווקא על הגולשת עליה הגבתי, אלא נכתב באופן כללי. פשוט מצחיק אותי לראות את התופעה הזאת, שחוזרת על עצמה מפי מספר גולשות וגולשים, הטובלים ב'צדקתם' תוך שהם מפרים literally כל נוהל וכלל שיש בפורום הזה.
הנחייתך נשקלה (כבקשה דרך אגב, גם אם לא הוצגה על-ידך ככזאת) ונדחתה. צר לי, אך תיאלצי להתמודד.אם לא עקבת אחרי הדיון, אל תתערב
אשרייך על הבאת דברי תורה. אין לי מושג מה מופיע בפרשת וארא שקשור לענייננו. טרם מצאתי (אך טרם קראתי את דברייך עד הסוף) התייחסות עניינית לדברי. ממשיך לקוות ולהאמין שכך יקרה אוטוטו.לא חייבים לתחוב את האף לעניינים שאינם שלך ושאינך מכיר את המטריה, אחד כמוך אמור להכיר את פרשת וארא.
זו דעתך. אולי היא נכונה, אולי גם לא. אין לזה שום קשר למה שכתבתי בעניין. אם וכאשר היית כותבת 'אדמין יקר, מאחר והגולש הנ"ל מפריע לגולשים רבים אחרים אנא שקול כך וכך', לא היית קוראת מפי מילה בעניין. אלא שבחרת בדרך אחרת, מה לעשות. לכך התייסחתי."הקורבן" שלך מציק לרוב גולשי הפורום ולכן ההתמרמרות שלנו שהוא מקבל חופש פעולה כאשר יש עליו תלונות מפה ועד סוף העולם שמאלה.
לא תודה. מכיר מקרוב את שיטת ההפניות לקישורים שמתבררים בהמשך כחסרי כל רלוונטיות ממשית והמפנה רק מבקש להיבנות מכך שצירף קישור דוגמא כביכול, תוך שהוא יודע שרוב הקוראים לא יטרחו להיכנס אליו. בכל מקרה כאמור, גם אם תמצאי שאת צודקת בכל מילה, עדיין אין בכך התייחסות לדברי ואני התייחסתי להיבט אחר לחלוטין של הסיטואציה.קח למשל תקרא את השרשור שהוא הקדיש לך ועל הדרך איבחן גולשות וגולשים ע"ג הפורום -
אוקיי, אז הגעתי עד סוף דברייך ולמרבה הצער לא מצאתי לכל אורכם אף לא התייחסות עניינית במילה אחת בודדת לדברי.אני לא טרחתי להתלונן עליו אף לא פעם אחת כי לא רואה צורך להתלונן כאשר עשו זאת גולשים לפניי ללא הועיל.
טוב לך להיות חמור שקופץ בראש, מי אני שאמנע ממךהנחייתך נשקלה (כבקשה דרך אגב, גם אם לא הוצגה על-ידך ככזאת) ונדחתה. צר לי, אך תיאלצי להתמודד.
רק חבל שלא הבנת אותם וזה עוד התחום שלךאשרייך על הבאת דברי תורה. אין לי מושג מה מופיע בפרשת וארא שקשור לענייננו. טרם מצאתי (אך טרם קראתי את דברייך עד הסוף) התייחסות עניינית לדברי. ממשיך לקוות ולהאמין שכך יקרה אוטוטו.
עם כ"כ הרבה תלונות מכ"כ גולשים, מאמינה שהיו כל מיניי סוגי תלונות ומסתבר שכולם עלו בתוהו והוא עדיין מתקרצץ כאן בפורום של מבוגרים ומפריע למהלך התקין של הפורום.זו דעתך. אולי היא נכונה, אולי גם לא. אין לזה שום קשר למה שכתבתי בעניין. אם וכאשר היית כותבת 'אדמין יקר, מאחר והגולש הנ"ל מפריע לגולשים רבים אחרים אנא שקול כך וכך', לא היית קוראת מפי מילה בעניין. אלא שבחרת בדרך אחרת, מה לעשות. לכך התייסחתי.
ספר זאת לאשתך, במיוחד שהשרשור נפתח "לכבודך" על ידי האינפנטיל, אולי היא תאמין לך ...לא תודה. מכיר מקרוב את שיטת ההפניות לקישורים שמתבררים בהמשך כחסרי כל רלוונטיות ממשית והמפנה רק מבקש להיבנות מכך שצירף קישור דוגמא כביכול, תוך שהוא יודע שרוב הקוראים לא יטרחו להיכנס אליו. בכל מקרה כאמור, גם אם תמצאי שאת צודקת בכל מילה, עדיין אין בכך התייחסות לדברי ואני התייחסתי להיבט אחר לחלוטין של הסיטואציה.
אסכם גם אני ואחזור על דבריי התורה "אל תתחוב את האף לעניינים שאינם שלך" ובמיוחד שאינך מכיר את המטריה, ידוע שאתה חייב להגיב על כל תגובה,אוקיי, אז הגעתי עד סוף דברייך ולמרבה הצער לא מצאתי לכל אורכם אף לא התייחסות עניינית במילה אחת בודדת לדברי.
אסכם אם כן:
גם אם כל דברייך לגבי אותו גולש נכונים ובדוקים, אין לכך כל קשר למה שכתבתי בעניין. שם דיברתי על הצורה בה את (במקרה הזה) כותבת, צורה שהיא מה לעשות, מנוגדת באופן מוחלט לנהלי וכללי הפורום ולתקנון האתר. שאלת צדקת עמדתך על גולש כלשהו אחר, לא מעלה ולא מורידה ממציאות זו.
ככל שתחשוק נפשך להתייחס עניינית לדברי, אשמח לקרוא את דברייך ואולי אף, רחמנא לצלן, לקיים בהם דיון ענייני. ככל שכל מה שיכול לצאת מכאן זה 'אבל אני צודקת', איים סורי, אבל תצטרכי להמשיך בלעדי.
דברי למעלה, לעניות דעתי, מובנים לכל מי שרצה להבינם. לא מרגיש צורך עז לדוש בהם עוד ועוד רק בגלל שקשה לאנשים להגיב עניינית.
שבוע טוב.
אם עשה לך טוב לכנות אותי כך, כדברייך, מי אני שאמנע זאת ממך. גם לא אמנע ממך את חתימתך על משפט זה. עם זאת כן אמנע מעצמי לקרוא את המשך הגיגייך בתגובתך זוטוב לך להיות חמור שקופץ בראש, מי אני שאמנע ממך![]()
אשמח שתימנע מלקרוא ויותר אשמח שלא תגיב לי כפי שכתבתי ואחזור על דבריי שהם גם דברי תורה: "אל תתחוב את האף לעניינים שאינם שלך" ובמיוחד שאינך מכיר את המטריה, ידוע שאתה חייב להגיב על כל תגובה,אם עשה לך טוב לכנות אותי כך, כדברייך, מי אני שאמנע זאת ממך. גם לא אמנע ממך את חתימתך על משפט זה. עם זאת כן אמנע מעצמי לקרוא את המשך הגיגייך בתגובתך זו.
כל שנותר לי הוא להצטער על כך שביושבך על גג האולימפוס אינך מסוגלת להתמודד עם מה שנכתב. ככל שתשכילי בכל זאת לעשות זאת בעת מן העתים (גם אם לא תשתפי על כך את חברי הפורום ולא תודי בכך בפומבי), כך ייטב. במיוחד לך. אני בכל אופן כאמור מעלה, אילו הייתי מנהל פורום זה (וברוך ה' אני לא) לא הייתי מקבל כתיבה זאת כלפי גולש אחר. דעתך על אותו גולש (קרי ההצדקות שאת מוצאת לעצמך להצדקת עבירתך על כללי הפורום והתקנון), לא הייתה מועילה ולא מורידה לעניין זה. יכול רק להצדיע למנהלי הפורום ולאדמין ככל שאכן מעורב בכלל, על הסבלנות הרבה שהם מגלים כלפייך (והבודדים האחרים שמתבטאים באופן דומה).
בזאת יקירתי, מיצינו. הרבה בריאות והצלחה.
כאמור מעלה יקירתי ופעמים רבות בעבר, יש בדיוק גורם אחד על-פני כדור הארץ שמחליט על מה אני כן או לא מגיב ולגורם הזה, הפלא ופלא, לא קוראים 'נוסטלגיה...'. ככל שתקדימי להתמודד עם זה, כך ייטב ותוכלי לחסוך בהשחתת מילים לריק.אשמח שתימנע מלקרוא ויותר אשמח שלא תגיב לי כפי שכתבתי ואחזור על דבריי שהם גם דברי תורה: "אל תתחוב את האף לעניינים שאינם שלך" ובמיוחד שאינך מכיר את המטריה, ידוע שאתה חייב להגיב על כל תגובה,
תנשום ותתאפק!
זו הפרנסה שלו.אשמח שתימנע מלקרוא ויותר אשמח שלא תגיב לי כפי שכתבתי ואחזור על דבריי שהם גם דברי תורה: "אל תתחוב את האף לעניינים שאינם שלך" ובמיוחד שאינך מכיר את המטריה, ידוע שאתה חייב להגיב על כל תגובה,
תנשום ותתאפק!
האינפנטיל הוא מקרה מאוד מיוחד. אפרט לך בפרטי אם מעניין אותך.הרבה יותר קל לחסום את הסורר ולא רק למראית עין כשם שנעשה לאינפנטיל בחסימות בגרוש היומיות שנחסם בהם ולאחר שחוזר משתולל ועושה מה שרוצה.
דיי ברור שמשהו מסריח ומדובר בויטמין P, אחרת לא היה מעז להשתולל בצורה כזאת.
לאדמין על ניהול "מוצלח" שנותן לאינפנטיל להשחית את הפורום ולזבל אותו בקשקושיו הילדותיים.
אני חושדת שאני יודעת מה תגיד ובהחלט אשמח לשמוע.האינפנטיל הוא מקרה מאוד מיוחד. אפרט לך בפרטי אם מעניין אותך.
עשה לך פלאות לא לראות את קשקושיו, אולם במקרה שלך, הוא לא מזכיר אותך בתגובות שלא קשורות אליך, לכן יש לך את הפריוילגיה הזאת.ובאופן אישי, במקרה שלו כפתור התעלם עשה לי פלאות בעניינו.
אם תתעלמי, לא תדעי. איך בכלל יש לך עוד סבלנות לקרוא את המניפסטים המשעממים שלו מעבר לבינתי.אני חושדת שאני יודעת מה תגיד ובהחלט אשמח לשמוע.
עשה לך פלאות לא לראות את קשקושיו, אולם במקרה שלך, הוא לא מזכיר אותך בתגובות שלא קשורות אליך, לכן יש לך את הפריוילגיה הזאת.
במקרה שלי ושל אחרים, אנו מוזכרים בתגובות שלו גם כאשר הוא מגיב לאחרים ולא ייתכן שהוא יוציא דיבתנו מבלי שנתייחס אליה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.