כבשתי את החרמון!

כבשתי את החרמון!

והצלחתי להביא אותו רק עד פרדסיה
הפעם, חשבתי גם עליכם וצילמתי המון (אם בפעם הקודמת לאילת צילמתי רק 2 תמונות אז תחשבו לבד כמה זה המון
) מעלה לכאן תמונות מהחוויה המטורפת הזאת ולאחר החג מבטיח לכתוב יומן מסע (שלא דמיינתי מה שעובד לעבור עליי) אז לאחר 229 ק"מ (מתוכן כ 90 ק"מ של טיפוסים)
חרמון|
|
מסעדה(רמת הגולן) |
צ. קדרים עד צ. גולני
יוקנעם ולאחר 11:46 ש' של רכיבה(נטו) ולאחר יום שרבי כבד, שהתחיל ב 5:00 לפנות בוקר בקרית שמונהעם רוח בוקר קרירה ונעימה בטיפוס לחרמון , עבר לחום כבד כבר בתחילת הטיפוס למסעדה וליווה אותי לכל אורך הרכיבה ברמת הגולן עם רוחות חמות, וסיום עם רוח קרירה לאחר שקיעית החמה בעצירה האחרונה שלי בצ. פרדסיה כדי לחלץ חושים לפני הקטע האחרון, חום הגוף שלי טיפס קצת גבוה מעל המותר
וכשרציתי לעלות בחזרה על האופניים הרגשתי צמרמורות וכל הגוף התחיל לרעוד, והבנתי שהרוח שתתווסף לזה ברכיבה רק "תגמור עליי". ב 22:00 החלטתי לסיים את המסע ולהשאיר את "החרמון" בצ. פרדסיה:- והתקשרתי אל האשה שתבוא לאסוף אותי. בינתיים, משרשר כאן קצת תמונות ממסע מ - ד - ה - י - ם ! שבת שלום וחג שמח לכולן/ם

kimo

New member
יש שם שלט מדהים....

של חנות בשם שיש המילניום.... 20$ , 50% , 100% הנחה על המוצרים.....

זריחה החמה../images/Emo42.gif

בטיפוס לחרמון עצרתי פעמיים.פעם אחת בכדי לצלם את הזריחה ופעם נוספת בנווה אטיב כדי לאסוף כוחות.

ליטלי6

New member
כל הכבוד, ../images/Emo140.gif

מתי אתה חוזר לספינינג? או שרכיבה בתוך חדר קטן וחשוך, כשהאופניים לא זזות לשום מקום כבר לא עושה לך את זה? מחר אתה בא? יש מדריך חדש.

תודה../images/Emo140.gif

אני מעולם לא עזבתי את הספינינג. החג אני לא בבית אבל מיום שני חוזרים למסלול התקין של החיים...

../images/Emo45.gif סחתיין על הזיהוי

קצת לפני עין זיוון, ממש מתחת למרום גולן, יש שם נקודת תצפית.
על העיניים שזיהו את הטורבינות
יאאללה זזתי לכתוב יומן מסע...

למי קראת פרה?../images/Emo123.gif

חשבתם על זה פעם שלא משנה כמה "עשבים" היא תאכל בסופו של דבר פרה נשארת פרה. תובנות לאחר שעות של רכיבה מלווה באין סוף פרות לאורך כל הדרך...

צביקה, אלעד, אבי, זוכרים?

זוכרים שעשינו את ראש פינה - צפת - מירון והתחלנו בדיוק באותה נקודה (אלונית בצ. קדרים) ובדרך חזרה הסתכלנו על העליות לכיוון צ. גולני והזענו באוטו (אפילו שהיה מזגן
) אז זה מה שחיכה לי...

למעלה